ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta

Wiem Ren. Znam twoje preferencje. Ja chyba stworzę sobie jakiegoś samuraja czy coś.

Pamiętajcie, że po wyborze dwóch różnych kontynentów nie ma możliwości byście się porozumiewali ingame - od razu będziecie wrogami przynajmniej do momentu powstania pierwszej nacji, a to może bardzo długo potrwać.

Jak już temat klas to jak się prezentuje łowca/łucznik (coś takiego) opisał by ktoś ?

Pamiętajcie, że po wyborze dwóch różnych kontynentów nie ma możliwości byście się porozumiewali ingame - od razu będziecie wrogami przynajmniej do momentu powstania pierwszej nacji, a to może bardzo długo potrwać.

Ruscy dają radę. Nie jestem zbytnio przerażony perspektywą poczekania tygodnia na wspólną grę. Szczególnie w przypadku gdy wszyscy będą grali rasami, które im się podobają.

Ruscy dają radę. Nie jestem zbytnio przerażony perspektywą poczekania tygodnia na wspólną grę. Szczególnie w przypadku gdy wszyscy będą grali rasami, które im się podobają.

Ruscy dają radę bo grają w ArcheAge od pierwszych koreańskich CBT i dokładnie wiedzą co robią.

To nie jest perspektywa tygodnia a około pół roku, bo tyle mniej więcej zajmuje stworzenie własnej nacji. Lepiej zapoznać się z tym jak w ogóle wygląda system gry niż zrobić kosztowny błąd :)

Dla zainteresowanych spis najważniejszych informacji i poradników o ArcheAge.

Hmm faktycznie zrobienie nacji zajmie sporo czasu. No nic. Ważne, że na TSie mamy wspólny język :)

Dobra teraz wyglada to jak powinno. Trzeba czekac, a moze sie uda.

Rejestracja.jpg
W celu wzięcia udziału w rysunek klucze do PTA, trzeba 26 grudnia w 20-00 podłączyć komputer i zalogować się ośrodki w ramach tego samego konta, na którym masz zamiar grać w ArcheAge.

Google translate cos zle tlumaczy, ale da sie zrozumiec.

Dziwne. To miało być o 20 czasu moskiewskiego (u nas 17:00), a teraz (czyli o 20:00 u nas) pokazuje mi równo pięć dni do eventu.

Dobra. Mniejsza. Ten zegar czyta czas w systemie. Dlatego w dniu wydarzenia przestawcie sobie zegarek o trzy godziny do przodu.

A po co zmieniac godzine? W ustawieniach zegara zmienic strefe czasowa na UTC +4 Moskwa i po klopocie.

Nasz czas to UTC +1 W-wa (jakby ktos mial potem problem przestawic)

Podajcie na privie namiary do ts'a jak cos :D i jakie rasy wchodze w gre zeby grac na 1 kontynencie :D

Wiadomo kiedy startuje CBT ? na 1 stronie pisze że 19 grudnia ale to chyba już nieaktualne :)

Wiadomo kiedy startuje CBT ? na 1 stronie pisze że 19 grudnia ale to chyba już nieaktualne

CBT wystartowało 19 grudnia, ale faza pierwsza dopiero. Na drugą fazę na razie trzeba czekać.

odpalam już gre i potem po tych filmikach wszystkich wyskakuje mi jakiś komunikat po rosyjsku, klikam ok i nic sie nie dzieje. ktoś ma jakieś wyjaśnienie na to ?

odpalam już gre i potem po tych filmikach wszystkich wyskakuje mi jakiś komunikat po rosyjsku, klikam ok i nic sie nie dzieje. ktoś ma jakieś wyjaśnienie na to ?

Nie masz dostępu do testów

Jeżeli ktoś wykombinuje jak rozpakować game_pak z folderu gry to mogę porobić tłumaczenie. Obecnie padłem po kilku godzinach walki.

Nie masz dostępu do testówJeżeli ktoś wykombinuje jak rozpakować game_pak z folderu gry to mogę porobić tłumaczenie. Obecnie padłem po kilku godzinach walki.

Tja zapytaj tworcow japonskiego / koreanskiego zangielszczenia (idk) jesli takie bylo lub samych tworcow gry czym rozpakowac to ^^ :P

Sprawdzales jakie jest rozszerzenie pliku i szukales programu pod kontem otwarcia tego?

Siedziałem nad tym trzy godziny. Jak myślisz. Szukałem programów do rozpakowania tego?

Program musi byc, ale jesli jest sie nie obeznanym to masakra z zabawa przy tym.

Obecnie nie mam programu, który choćby to odpalił. Wszystkie (nawet te co działały w styczniu na Koreańcu) padły.

@Aktualizacja

Wreszcie znalazłem trochę wolnego i opisałem jeden z tematów na archeagesource. Macie tutaj całe info. VIP jak dla mnie jest podstawą, ale nie znam jego ceny.

http://aragmor.pl/2013/12/22/analiza-cbt-archeage/

Czy to normalne, że instalacja klienta stoi na 99.4% od jakiś 20 minut?

@edit:
Dobra już działa, teraz tylko czekać na dostęp do bety.

Na jakim serwerze gramy Aragmor?

Czy to normalne, że instalacja klienta stoi na 99.4% od jakiś 20 minut? @edit:Dobra już działa, teraz tylko czekać na dostęp do bety.Na jakim serwerze gramy Aragmor?

Eh planujemy grac na serv Lucjusz nalesniku~~