server lucjusz i frakcja wschód
Teraz pozostaje tylko czekac ...
Damn a myslalem ze przez swieta pogram cos wiecej
ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta
Ktoś ma jakieś preferencje odnośnie klas? Bo będę szukał najlepszych (aktualnych) poradników i buildów. Dajcie coś znać w tym temacie.
Dzięki ludzie, rzeczywiście ślepy jestem, że nie doczytałem.
Co do klas, szczerze to nie wiem jakie są, ale interesuje mnie jakiś support/heal/buff lub coś magicznego ewentualnie archer/ranger/gunner .
Poczytałem trochę, widzę, że są supporty chyba pójdę tak:
Devotion
Will lub Adamant
oraz Illusion.
Sword + Magia śmierci
Treasure Hunter, Spy albo Strategist. Napewno w moim buildzie pojawią się szkoły Wild i Calling. Co do ostatniej szkoły to jestem nie zdecydowany
Ja sie zastanawiam nad white knightem ( combat / fortification / devotion )
Coś w stylu assassina bym chciał zrobić lub dual wield dps'a z opcja buffowania sie
No to mam czego wam szukać xD Nie mogliście wszyscy chcieć grać magiem czy coś?
Łowca jakiś dobry na Pve
Fajnie fajnie, prośbę mamy jako że sesja się zacznie po świętach nie mogę sobie jak i wielu innych użytkowników pozwolić na grę, ale zróbcie jakąś galarię screenów fHD:D
Za dużo możliwości, by grać magiem xD
Ja idę pod support, ew cc. Dev/Will/Conj albo Dev/Will/Death
Panowie/Panie jest opcja gry :
a) Wojownikiem z dwoma broniami
Zabójca z dwoma broniami
c) Magiem z dwoma broniami ?
Albo coś ala Van Hellsing?
Łowca jakiś dobry na PveMam problem z grą gdy ją włączam to pokazuje się filmik z gry i tak wkółko on leci co mam zrobić?
alt+ f4
alt+ f4
Ale jak mam włączyć gre ?
Przez launchera. Tylko nie wiem po co? Skoro i tak nie możemy jeszcze grać.
Ja gram Halem + troche skili z Conjury i Will by zwiekszyc przezywalnosc. Moj bulid >> http://archeageonline.pl/kalkulatory/kalkulator-skilli.html#2,5,7t25,22,24,19t147,150,156,155,151,146t81,82,83,92,84,86,93,87,88,94,90,95,96 pewnie ulegnie zmianie po przetestowaniu ich w praktyce.
Ja planuję grac coś "ala" paladyn z WoW czyli ciężki pancerz macka+tarcza , mam nadzieję że coś w tym stylu stworzę
Nie wiadomo czy sie dostaniemy na 1CBT, bo kluczy bedzie 1k, a graczy ponad 200k zapewne ktorzy beda chcieli miec klucz, a wy juz planujecie.
Ja pobawię się w Outlawa