ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta

server lucjusz i frakcja wschód :D

Teraz pozostaje tylko czekac ...

Damn a myslalem ze przez swieta pogram cos wiecej :D

Ktoś ma jakieś preferencje odnośnie klas? Bo będę szukał najlepszych (aktualnych) poradników i buildów. Dajcie coś znać w tym temacie.

Dzięki ludzie, rzeczywiście ślepy jestem, że nie doczytałem.

Co do klas, szczerze to nie wiem jakie są, ale interesuje mnie jakiś support/heal/buff lub coś magicznego ewentualnie archer/ranger/gunner .
Poczytałem trochę, widzę, że są supporty chyba pójdę tak:
Devotion
Will lub Adamant
oraz Illusion.

Sword + Magia śmierci

Treasure Hunter, Spy albo Strategist. Napewno w moim buildzie pojawią się szkoły Wild i Calling. Co do ostatniej szkoły to jestem nie zdecydowany :P

Ja sie zastanawiam nad white knightem ( combat / fortification / devotion )

Coś w stylu assassina bym chciał zrobić lub dual wield dps'a z opcja buffowania sie :P

No to mam czego wam szukać xD Nie mogliście wszyscy chcieć grać magiem czy coś?

Łowca jakiś dobry na Pve

Mam problem z grą gdy ją włączam to pokazuje się filmik z gry i tak wkółko on leci co mam zrobić?

Fajnie fajnie, prośbę mamy jako że sesja się zacznie po świętach nie mogę sobie jak i wielu innych użytkowników pozwolić na grę, ale zróbcie jakąś galarię screenów fHD:D

Za dużo możliwości, by grać magiem xD

Ja idę pod support, ew cc. Dev/Will/Conj albo Dev/Will/Death

Panowie/Panie jest opcja gry :

a) Wojownikiem z dwoma broniami

B) Zabójca z dwoma broniami

c) Magiem z dwoma broniami :D?

Albo coś ala Van Hellsing?

Łowca jakiś dobry na PveMam problem z grą gdy ją włączam to pokazuje się filmik z gry i tak wkółko on leci co mam zrobić?

alt+ f4

alt+ f4

Ale jak mam włączyć gre ?

Przez launchera. Tylko nie wiem po co? Skoro i tak nie możemy jeszcze grać.

Ja gram Halem + troche skili z Conjury i Will by zwiekszyc przezywalnosc. Moj bulid >> http://archeageonline.pl/kalkulatory/kalkulator-skilli.html#2,5,7t25,22,24,19t147,150,156,155,151,146t81,82,83,92,84,86,93,87,88,94,90,95,96 pewnie ulegnie zmianie po przetestowaniu ich w praktyce.

Ja planuję grac coś "ala" paladyn z WoW czyli ciężki pancerz macka+tarcza :) , mam nadzieję że coś w tym stylu stworzę :)

Nie wiadomo czy sie dostaniemy na 1CBT, bo kluczy bedzie 1k, a graczy ponad 200k zapewne ktorzy beda chcieli miec klucz, a wy juz planujecie.

Ja pobawię się w Outlawa