ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta

Można kupować diamenty przez paysafecarda ?

mozna

ale to jest nie mozliwe, nie ma ze quest grupowy, nikt tego nie miał ? ja na 30 dostałem.

Możliwe właśnie w okolicach 30 lvl dostaje się questy na rift (na pierwszej mapie PvP).

Mam prośbę do graczy na serwerze Сальфира o dodanie mnie do listy Frends , nie moge aplikować do żadnej Gildii funkcja nie działa na stronie AA.

Nick w grze - Vaffen

Mam prośbę do graczy na serwerze Сальфира o dodanie mnie do listy Frends , nie moge aplikować do żadnej Gildii funkcja nie działa na stronie AA.Nick w grze - Vaffen

Vaffen dodalem cie ale ty grasz po stronie elfow a my po przeciwnej :P

Ja gram z 2 znajomymi i planujemy założyć gildię po stronie ludzi/elfów

Tam jest problem taki aby założyć gildię trzeba mieć 5 osobowe party (jeśli dobrze zrozumiałem) ;p

No a większość biega sama i tak ciężko się zgadać

Dzisiaj wieczorem coś postaramy się już ogarnąć aby zebrać 5.

Następnie co parę godzin info na global czacie o rekrutacji i pozbieramy ludzi ;)

Ja gram z 2 znajomymi i planujemy założyć gildię po stronie ludzi/elfów Tam jest problem taki aby założyć gildię trzeba mieć 5 osobowe party (jeśli dobrze zrozumiałem) ;pNo a większość biega sama i tak ciężko się zgadaćDzisiaj wieczorem coś postaramy się już ogarnąć aby zebrać 5.Następnie co parę godzin info na global czacie o rekrutacji i pozbieramy ludzi

czemu nie pisaliście wcześniej zanim zrobiłem już Azjatę :C

Możliwe właśnie w okolicach 30 lvl dostaje się questy na rift (na pierwszej mapie PvP).

i to jest oznaczone jaki " daily job" ?

edit : i mam pytanie co do paysafecard, nie ma tam opcji w PLN, za ile trzeba kupić żeby było to 10 euro ? czy można kupić tak że kod będzie na 10 euro a płaci się w zł ?

Czy koń staje się szybszy z lvlem?

nie

Jak to jest zakupem paysafecard ? kupuje sie w PLN a wydaje w euro, jak to wyglada ?

Jak sie przedostać ze wschodniego kontynentu na zachodni? ps: Ma ktoś może mapke z podanymi lvl lokacji...gdzie i jak można lvl ować?

Jak sie przedostać ze wschodniego kontynentu na zachodni? ps: Ma ktoś może mapke z podanymi lvl lokacji...gdzie i jak można lvl ować?

W niektórych lokacjach (chyba w 3 na kontynent) znajdują się bramy na przeciwny kontynent (takie jak na Mirage Island).

http://archeageonline.pl/lore-i-lokacje/swiat-archeage.html - przy mapkach masz napisane na jaki mniej więcej są level.

Możesz zakładać mu coraz lepsze rzeczy, więc staje się szybszy.

Jakie rzeczy zwiększają szybkość wierzchowca i gdzie je kupić? :D

Poszukaj u stajennego ;)

Teleport znalazłem jest w głównym miescie, tylko ze jak mnie przesłało na zachodni kontynent to straszneie duzo biega tu czerwonych. Czy na wschodnim terenie jest cos dla 33-40 lvl, może ktoś zrobi mapke iz lvl, bo nowym ciężko ogarnąć, albo choć zaznaczy tereny 30lvl w góre, chodzi o wschodnie tereny bo na zachodniej mapie wiem tylko ryzykownie samemu isc. :)

Teleport znalazłem jest w głównym miescie, tylko ze jak mnie przesłało na zachodni kontynent to straszneie duzo biega tu czerwonych. Czy na wschodnim terenie jest cos dla 33-40 lvl, może ktoś zrobi mapke iz lvl, bo nowym ciężko ogarnąć, albo choć zaznaczy tereny 30lvl w góre, chodzi o wschodnie tereny bo na zachodniej mapie wiem tylko ryzykownie samemu isc.

Gra jest tak zrobiona że musisz robić questy na kontynencie przeciwnika, wywoływać konflikty, uczestniczyć w wojnach. Nie wiem który raz to piszę....ta gra nie jest nastawiona na solo tylko na grupę. A jak ktoś bardzo chce grać sam to musi czekać aż na mapie będzie pokój.

http://archeageonline.pl/lore-i-lokacje/swiat-archeage.html - przy mapkach masz napisane na jaki mniej więcej są level.
Gra jest tak zrobiona że musisz robić questy na kontynencie przeciwnika, wywoływać konflikty, uczestniczyć w wojnach. Nie wiem który raz to piszę....ta gra nie jest nastawiona na solo tylko na grupę. A jak ktoś bardzo chce grać sam to musi czekać aż na mapie będzie pokój.

Ale brednie piszesz ;p Gram solo i bardzo dobrze expiło mi się w strefach pvp ;-) Oczywiście wiele razy tam padłem, ale też wielu przeciwników zabrałem ze sobą... ;-)

Zależy kto co lubi...

Aha... jeszcze raz zapytam... Jaki drop jest z jednego drzewa Akhium?

1.Wie ktoś może gdzie można otrzymać recepty na skrzydła aby je ulepszyć?

2. Czy wilk to jest najszybszy mount? Czy nie ma różnicy pomiędzy nimi?

3. Gdzie można takiego wilka kupic?

1.Wie ktoś może gdzie można otrzymać recepty na skrzydła aby je ulepszyć? 2. Czy wilk to jest najszybszy mount? Czy nie ma różnicy pomiędzy nimi? 3. Gdzie można takiego wilka kupic?

1. http://forum.mmoinfo.pl/viewtopic.php?f=10&t=1221

Nie wiem o jakiego wilka pytasz. Ale różne mounty mają różną prędkość.

"A odpowiedź brzmi - na wyspie handlowej możesz kupić plany do budowy podstawowej lotni (po "chińskiej" stronie wyspy, na górce - lotnie stoją przed namiotem) oraz plany do ulepszenia jej na poszczególne levele (10, 15, 20lvl)."

Edit: już wszystko wiem...thx

Edit 2: Gdzie wymienia się te złote i srebrne monety?

EDIT 3 : czy tylko patch ang mi nie działa?

Odnośnie zangielszczenia dostałem informacje, że przestało działać.