ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta

Nie wiem jak było mówię jak jest. Po zdjęciu stacha dostajesz go na pocztę, bierzesz i lecisz z dynią na stolarkę.

Fakt moj blad, dzieki wielkie cos mi sie pomylilo :)

Wie ktoś ock ? Na początku miałem dostarczyć 30 betonowych blkoów, pózniej przenieść dwa ładnki na mapce a teraz to :

Ctt.png

ale te mobki mają po 50 lv, 150k hp i stoja obok siebie. a ja mam 30 lv :D. Mial ktoś to ?

Wie ktoś ock ? Na początku miałem dostarczyć 30 betonowych blkoów, pózniej przenieść dwa ładnki na mapce a teraz to :ale te mobki mają po 50 lv, 150k hp i stoja obok siebie. a ja mam 30 lv . Mial ktoś to ?

Joker ty chyba na zly q patrzysz -.-

Jesli chodzi ci o questy farmerskie to u Ludzi po blokach masz do zaniesienia takie zolte kwatki a u Azjatek Banany. Wogole czy to przypadkiem nie jest q z riftu? Bo cos takiego mi sie kojazy :x

btw. dopiero jedno zaproszenie dostalem, wiec prosze skoro sie niektorzy zobowiazali do gry niech sie zdobeda na tego inva. shift+v

Wie ktoś jakie drzewa sadzić i jak pozyskiwać esencje Akium z tych drzew ??

Wie ktoś jakie drzewa sadzić i jak pozyskiwać esencje Akium z tych drzew ??

Drzewa Akhium do kupienia na Mirage Island.

No to pograne...od początku gry aż do 50 nazbierało mi się AŻ TAK DUŻO punktów pracy że ledwo starczyło na zrobienie najgorszego secika z craftu.

Nie ma to jak na craft narzucić takie limity...1 punkt co 5 min, o ile jesteś online. Co tak można zrobić? pseudo f2p :P

No to pograne...od początku gry aż do 50 nazbierało mi się AŻ TAK DUŻO punktów pracy że ledwo starczyło na zrobienie najgorszego secika z craftu.Nie ma to jak na craft narzucić takie limity...1 punkt co 5 min, o ile jesteś online. Co tak można zrobić? pseudo f2p

Mówiliśmy o tym od początku, trzeba było grac ze mną to bym ci zrobił wybrałeś solo to teraz cierp :P

edit: Eh nie mogli zrobic takej drugiej rasy zamiast tych kotkow?

UAPxFv0.png

To bym chetenie zagral nimi :(

Drzewa Akhium do kupienia na Mirage Island.

Ogółnie jaki zysk/drop jest z jednego drzewa?

Istnieje gildia WolfTail?

Istnieje gildia WolfTail?

Nie, brakuje nam chetnych.

Joker ty chyba na zly q patrzysz -.-Jesli chodzi ci o questy farmerskie to u Ludzi po blokach masz do zaniesienia takie zolte kwatki a u Azjatek Banany. Wogole czy to przypadkiem nie jest q z riftu? Bo cos takiego mi sie kojazy :xbtw. dopiero jedno zaproszenie dostalem, wiec prosze skoro sie niektorzy zobowiazali do gry niech sie zdobeda na tego inva. shift+v

dobra misja, najpierw miałem przyniesc 30 bloczków skalnych, pózniej przeniesc 2 paczki ( za to dostałem 1000 reputacji i dwa itemki ) i teraz takie coś mam, ale te mobki są nie do zabicia normalnie, mam uzyc jakis harpunów których nigdzie nie ma. ta misja ma znaczek " Daily job" miał ktoś coś takiego ?

jak sprawdzić moją obecną lokację żeby znaleść skarb z treasure map?

Czy istnieją jakieś daily questy na poziom ok. 50 które mogą zapewnić trochę golda?

Czy istnieją jakieś daily questy na poziom ok. 50 które mogą zapewnić trochę golda?

Nie wiem jak jest z wersja rosyjska, pierwotnie nie było daily. Mają sie pojawić w 1.0

Nie niema i mam nadzieje, ze nie bedzie, po to jest handel w tej grze. Chcesz golda idz grindowac...

Wie ktoś ock ? Na początku miałem dostarczyć 30 betonowych blkoów, pózniej przenieść dwa ładnki na mapce a teraz to :

Ctt.png

ale te mobki mają po 50 lv, 150k hp i stoja obok siebie. a ja mam 30 lv :D. Mial ktoś to ? Obok questa jest napis "daily job", nikt tego nie miał ?

Jak to moby na 50 lvl to też mi to wygląda na quest z rifta (robi się go w raidzie).

ale to jest nie mozliwe, nie ma ze quest grupowy, nikt tego nie miał ? ja na 30 dostałem.

Można kupować diamenty przez paysafecarda ?

Można kupować diamenty przez paysafecarda ?
Było już takie pytanie, sprawdz pierwszy post.