Archlord X:The Chronicles - gildia

również będę grał grałem kiedyś w archlorda ale nie wiele pamiętam szczegółów ;d zeby byc w jednej gildii musimy byc jedna rasa czy nie?

Tego to chyba nikt nie wie :P.

Z informacji których mogliśmy przeczytać na temat historii tej gry, raczej nie można by było robić mieszanej gildii lecz tylko dla jednej rasy. To samo wiązałoby się z party i głównymi miastami (w sumie to wątpię żeby wszystko było oddzielne, ale kto wie oO).

@Cwieq, grałem w SUNa i tam faktycznie była masakra z tym cash shopem. Nie wiem jak tam w ich pozostałych grach i w Archlodzie 1 którego przejęli od codemasters czy od kogo tam :P. Tam też jeszcze bardziej znerfili grę przez cash shop czy otóż nic się w sumie nie stało? Mógłby ktoś o tym napisać? Jednak nadal szczerze wierzę, że poszli po rozum do głowy w szczególności, że jak narazie zapowiada się dość ładnie. Jak już wspomniałem, współpraca z Microsoftem etc, nie każdy ma taką przyjemność :P. Chociaz kto wie, może to tylko 'reklama' żeby przyciągnąć więcej ludu na początek.

Wszystko będzie raczej oddzielne, bo gra będzie nastawiona na rvr wiec ciężko będzie grać dwoma frakcjami w jednej gildi skoro będą sobie wrogie. Mogą tez zrobić oddzielnie tereny do rvr a oddzielni do pve gzie rasy tak jak w 1 są sobie przyjazne.

Gildia chętnie. :D

AA i tak poza tym, mogę używać starego konta Webzenu. Jeśli tak to gdzie wpisać kluczyk?

jaki kluczyk?

chetnie sie pisze.

gg 13628982

skype sobus1995

jakis no lajf 24/7 moze byc :)

Tego to chyba nikt nie wie .Z informacji których mogliśmy przeczytać na temat historii tej gry, raczej nie można by było robić mieszanej gildii lecz tylko dla jednej rasy. To samo wiązałoby się z party i głównymi miastami (w sumie to wątpię żeby wszystko było oddzielne, ale kto wie oO).@Cwieq, grałem w SUNa i tam faktycznie była masakra z tym cash shopem. Nie wiem jak tam w ich pozostałych grach i w Archlodzie 1 którego przejęli od codemasters czy od kogo tam . Tam też jeszcze bardziej znerfili grę przez cash shop czy otóż nic się w sumie nie stało? Mógłby ktoś o tym napisać? Jednak nadal szczerze wierzę, że poszli po rozum do głowy w szczególności, że jak narazie zapowiada się dość ładnie. Jak już wspomniałem, współpraca z Microsoftem etc, nie każdy ma taką przyjemność . Chociaz kto wie, może to tylko 'reklama' żeby przyciągnąć więcej ludu na początek.

Kiedy Webzen przejęło Archlorda, gracze, którzy nie korzystali z item shopa zaczęli strasznie odstawać od tych, którzy kasę wydawali. Z resztą zaczęli rozdawać przedmioty z itemshopu nie wiem w jakim celu, odbywały się tygodniowe, a czasem dwutygodniowe eventy 200-300% exp, w każdym razie wszystko to przyczyniło się do szybkiego wzrostu LvL. Na przykład za czasów CM gracza z 90 lvl nie spotykało się prawie nigdy, a teraz gdzie nie spojrzeć to 99 lvl z jakimiś outfitami, petami i mountami rodem z bajki dla dzieci. Tak myślę, że wszystko to było po to, aby zachęcić graczy wizją szybkiego wbijania poziomów. W każdym razie, ja dużo fajniej wspominam czasu CM, gdzie trzeba było czekać, na swoją kolej na spocie, męczyć, się aby wbić lvl. Nie wiem mam nadzieje, że teraz będzie inaczej, choć szczerze w to wątpię.

@Bladek

To jest CBT, także musisz mieć klucz. W sobotę albo w niedzielę, był news Guru, z 1500 kluczami.

Z tego co widzę, to Archlord X to taka jedynka bez Moonelfów...(Graficznie też)

Jeśli ktoś nie wierzy, to wystarczy pogłówkować chwilę na stronie głównej Archlord X ^^

Ja również chętnie się dołączę :D

No taki kluczyk do. Bo mam jakiś na pulpicie ;d Do archrlorda X !!

Ogarnął ktoś godzinę o której otwierają serwery? :) Bo nie mogę znaleźć nigdzie.

ciagnie po 500 mb i spada do 60 wtf?? moze ktos wrzucil by to na filesonica albo wupload?

@Up Trzeba było ściągnąć wczoraj ;) mi leciało po 2,8 mb/s

Tak wgl to ciekawe kiedy będzie można wbić do gry i w ogole co z tego wyjdzie...

wczoraj tez po tyle lecialo...

Chętnie dojdę do gildi. Właśnie pobieram Archlorda X . W zwykłym archlordzie miałem 59lvl swash, 42 sorca i rangera 30+. Byłem chyba w gildi Xaorusa xD

Grałem już od czasu CM miałem tam sorca 37lvl potem miałem przerwę około 1,5 roku i znowu zacząłem grać z przerwami oczywiście.

u nich w webzenie jest juz 2 rano wiec jeszcze poczekamy i pewnie lada moment bedzie dzialac.

Ja przyznam, że nie grałem w Archlorda lecz gdy dowiedziałem się, że wychodzi nowy z naciskiem na PvP postanowiłem zagrać ;)

ale prędkość leci trolololololo w 15 min klienta mi ściągneło ;D

podobno w game guide.pdf na stronie są screeny z gry, tylko coś mi się program wiesza gdy odpadalam ten plik i niestety nie mogę sam obczaić zdjęć ;s

ale prędkość leci trolololololo w 15 min klienta mi ściągneło ;D podobno w game guide.pdf na stronie są screeny z gry, tylko coś mi się program wiesza gdy odpadalam ten plik i niestety nie mogę sam obczaić zdjęć ;s

grafika jak z 5 lat wstecz...

o 19 gst dopiero otwieraja.. czyli na nas czas to dopiero za 17 godzin

Skąd masz takie informacje?