Naprawdę...aż żal dupe ściska,gówno,gówno i jeszcze raz gówno.Chodzić się nie da,lagi jak skurw*syn,grafika wyjęta z d*py...Archlord 1 był dużo lepszy pod każdym względem(mówie oczywiście o wersji codemasters a nie webzena)...Nie warto grać... ;(
Archlord X:The Chronicles - gildia
Yyyyy, oni serio z tą grafą?
Aż z ciekawości sprawdzę czy jest różnica między High a low, mam szczerą nadzieję, że coś im się z opcjami spieprzyło... Inaczej to jest największy FAIL jako kontynuacja jakiejś gry która wcześniejsza miała lepszą grafę...
@Edit Klękajcie narody...
Ta gra wygląda tak g*wnianie..
Moim zdaniem to chyba jeden w większych failów tego roku o_0
gm chodzi na shrne pvp z full stufferm na 40+ lvl i kazdego ma na hita w w humanach i zabiera all shriny. 100 orcs i pare gmow vs 20 humans .OP
Też będę grał
Eh... Mi niestety nie działa starter... Kiedy klikam play myśli chwile następnie pojawia się informacje czy włączyć plik, po czym klikam uruchom i nic się nie dzieje...
Siemka wie ktoś może kiedy gierka ruszy na dobre????
P.S. pozdrowienia dla ludzi ze SZWADRONU i Salutis
Puki co nic nie wiadomo. Sam osobiście czekam również na tą grę, ale doczekamy się jej pewnie dopiero po nowym roku.
A co do pozdrowień. Szadron i Salutis mówisz. A gdzie Husaria ?!
nie no jasna sprawa dla ludzi z Husari i z divisionPL również dzięki za przypomnienie
Witam was koledzy.Jutro już startuje closed beta archlorda 2 i do tej pory żadnego tematu nie widziałem odnośnie tworzenia gildii,albo szukania ekipy.Więc postanowiłem założyć taki temacik aby zebrać tu wszystkich ludzi z forum,którzy będą w Archa grać.Możemy wtedy na OB założyć sobie gildię,i się wspólnie świetnie bawić.Oczywiście jest to tylko moja propozycja,tak samo ja nie muszę być liderem gildii,po prostu wybierzemy osobę najbardziej kompetentną do objęcia tego stanowiska.Jakby co grałem dosyć długo w pierwszą część Archlorda,a z tego co wiem to nie zmieniło się dużo w systemie rozgrywki.Clienta można już od dzisiaj pobierać także do zobaczenia w grze!Piszcie tu odnośnie gildi,a może macie jakieś lepsze pomysły?Zapraszam!
PS.Do gildi dołącza jeszcze moich dwóch znajomych,też ogarniętych w mmo