za 9 godzin startuje rowno archlord.
Archlord X:The Chronicles - gildia
A o banach dla tych nie kulturalnych... proszę Cię.
Za groźby, czy rasizm bardzo łatwo bana załatwić.
Nom łatwo, łatwo. Za wyzwiska też polecą. Nie chodzi mi o zwykłe przeklinanie. Tylko o kłótnie z wyzwiskami. Ja nie raz na normalnym lordzie to zgłaszałem i byłem zadowolony z efektu wiem co mówię. Gdybym nie wiedział to bym tego nie napisał skarby.
pytanko. a archlord normalny polegal barddziej na expieniu na pvp czy jakis same dungi/raidy albo questy i normalne expienie grindy? fajnie jak by archlord X byl jak sun duzo dungow. ale wiecej pvp eventow.
Za groźby, czy rasizm bardzo łatwo bana załatwić.
Ehh skoro Wy tak mówicie to wierzę, że tak jest. Mi osobiście nie chciało by się tego zgłaszać, no chyba, że ktoś by mi zalazł mocno za skórę.
pytanko. a archlord normalny polegal barddziej na expieniu na pvp czy jakis same dungi/raidy albo questy i normalne expienie grindy? fajnie jak by archlord X byl jak sun duzo dungow. ale wiecej pvp eventow.
Tak Archlord 1 polegał na grindzie i masowym pvp. Jeśli chodzi o insty to są ale troszkę lipne. Jeżeli Archlord X wyglądałby jak Sun to byłby to totalny fail roku. Magia całego Archlorda polega na tym, że do przemierzania masz tysiące metrów pięknych krajobrazów w pełnym otwartym świecie gdzie naprawdę czuć jego ogrom. Sun opiera się na tym co większość gier czyli bierzesz questa i wbijasz do dunga 4x4 aby zabić to i tamto. Lipa jeżeli ktoś chcę naprawdę poczuć się jak w rpg. Ja nie wiem ale moim zdaniem otwarty świat to esencja bo jeszcze nigdy nie grałem w klasycznego rpg podzielonego na dungi, chyba że DDO. Gothic, Two Worlds, Risen i inne tego typu gry mają otwarty świat. To nadaje klimatu grze.
Nom łatwo, łatwo. Za wyzwiska też polecą. Nie chodzi mi o zwykłe przeklinanie. Tylko o kłótnie z wyzwiskami. Ja nie raz na normalnym lordzie to zgłaszałem i byłem zadowolony z efektu wiem co mówię. Gdybym nie wiedział to bym tego nie napisał skarby.
Nie znam globalnej gry w ktorej ktoolwiek dostal bana za przeklinanie...tyle:) nawet p2p...czy tez grozby:) sami szkodzili by sobie:)
Lipny support, lipny Bez kitu tutaj można wyrwać bana, sam się na własnej skórze przekonałem jak mi bana dali na archerku 35 lvl miałem za to że się pośmiałem z ruskich ;P
czyi support to? jak mozna dac bana za wyzywanie kogos?....to tak jakbys w zyciu mial isc do wiezienia na dozywocie bo kogos obraziles no ludzie...od tego jest pvp...
Popieram Xaorusa,aż żal patrzeć na te pseudo pr0 dzieci wyzywające każdego przy najbliższej okazji.Najbardziej boli to,że to nie jest real,nie podejdziesz do dzieciaka i nie wyj***esz mu w ryj tylko musisz pisać do osób kompetentnych do tego aby wlepić im choćby tymczasowego bana.
Ja to wstaje o 5.20 i napierdzielam, budzik już nastawiony, wam też proponuje. Do zobaczenia w grze.
Hm... Jeżeli do 11 się wciągnę to pierdzielę szkołę xD
kazdem usie sciagal client max po 350?
Witam, proponuje dla osób które chcą pograć w towarzystwie prywatny Teamspeak 3, milej będzie nam się grało, jedynie czego wymagam to ukończone te 17 lat z przyczyn oczywistych. Proszę aby chętni napisali do mnie pm lub na GG : 39540853 to prześle dane serwera.
Blade napisa: "kazdem usie sciagal client max po 350?"
Mi ściągało z prędkością 7 mega.
Powinniście napisać przynajmniej jaką rasę gramy....
Ja gram orkiem tym z axami 7 lvl. Już pk se nabiłem xd. Okazuje się ze własna rasa też cie wytępi.
A tak poza tym to co z tą gildią?
ja gram po stronie ludzi, zapraszam chętnych na ts którego ip podam na gg lub pm.
Scheduled Maintenance on December 01, 2011(GST)
There will be scheduled maintenance performed on all servers on December 01, 20011.
- ArchlordX Maintenance Details -
◆ Time
Dec, 01, 00:00 ~ 00:40 GST (40minutes )
※Please note that time is subject to change.
◆ Perform Tasks
▷ skill error fix(windbreaker, sharpshooter)
▷ inventory UI fix(chantra bag and shop's icon are inactivated)
▷ Text overlap fix
▷ Forbidden Word applied
◆ Effect
▷ During the maintenance hours CBT server will not be available.
**NOTE
The mounts will be given out to all users who are in game at 01:10 after Maintenance
We appreciate your support and patience.
Thank you.
ArchlordX Support Team
Boze, czlowiek wstaje rano zeby sobie obczaic giere a tu jakies maintrance zasrane ;ss ktos wie o ktorej jest ta 4:00 ich czasu ?
Maintace będzie trwał do 13.00 naszego czasu :/
Narazie naciesze się yt
Onryu możesz opisać gierkę co się zmieniło? Takie początkowe rzeczy
Serwer już włączony.