Argo Online

Dzisiaj open beta gry Agro Online , więc może zrobimy se team i wbijemy jakiś lvl , potem gildia , Ja robię Paladin , kocham tą profkę , a wy ?

Mój Nick Standardowy...

aTastyCookie

CookieX

Lub

Cookie

Ja gram Defenderem nie gram spaliniarzami ;p

Ja gram rougiem po stronie floresianow (czy jakos tak xD). 12 lvl nick BialyWilq. pisac jak cos to sie zrobi jakas gildie ;P

Ja gram Chaserem jakoś tak idzie ;D i gra po tej stronie od lewej strony xDD

Mój Nick - ArvenaGuar dodawać mnie :]

Mogę nam załatwić TeamSpeak 3 do rozmów co wy na to?

Dajcie strone Agro Online

http://argo.en.alaplaya.net/

Zapisuje sie Yagami

To co panowie gramy?

Ja już 14lvl

Gildie można od 20lvl zakładać jak coś

Bede gral nazwa Volnys

Ok graj jak coś u tych mechanicznych a nie u natury ;D

Bry

Gramy właśnie ze znajomymi w Argo jest nas narazie 5 osób bedzie więcej jak coś to dam znać to zrobimy gildi tylko narazie jestes off na weekend i nie mam jak się z nimi skontaktować. odezwe się się w niedziele. Gramy po stronie nobbilian wszyscy już mamy lvl 15+

ok to daj nam info ja załatwię nam TS3

Ja też chyba do was dołączę, ale dopiero zacząłem ściągać... 1% : D

cześć, zastawiam się czy nie pograć w argo, jak oceniacie tę grę, warta jest pogrania?

Buuuu! wszyscy gracie tymi Ludzmi, ja gram natura a mam juz 16 lvl! KTO ZA NARTURA PISAC DO BialyWilq ... w grze ofc ;D

Dobra zignorujcie tego posta, zagram po tej stronie ludziów. 16 lvli to wbije sie w dzien ;d

czy warto jest grać w argo oczywiście że tak zwłaszcza jak grałeś w RF Online gra ma podobny mechanizm i potrafia wciągać :P zapraszam więcej polaków na strone nobbilian

Ja osobiście powiem, że nie za bardzo mi się podoba, ale pogram dłużej, to może czymś mnie zaskoczy. : )

Jeżeli mój net wytrzyma ściągnąć 3,5gb to będę też z wami grał......

OMG. ARGo pobrało mi się 350mb i od początku leci... WTF??

Ja naturą nie gram gra mi się świetnie załatwiłem już dla nas kanał TeamSpeak 3

Wiec nie grajcie w naturze tylko u mechów ;D

Jeśli ktoś nie wie czy pobierać to łapcie linka www.youtube.com/watch?v=F3-UBqtFE1c

Ehh, nie mogę w to grać : D W ogóle mi się nie podoba i nie chce się dłużej męczyć xd Jak na razie kończę. Jak będzie większa ekipa to może wrócę.