Dzisiaj open beta gry Agro Online , więc może zrobimy se team i wbijemy jakiś lvl , potem gildia , Ja robię Paladin , kocham tą profkę , a wy ?
Mój Nick Standardowy...
aTastyCookie
CookieX
Lub
Cookie
Dzisiaj open beta gry Agro Online , więc może zrobimy se team i wbijemy jakiś lvl , potem gildia , Ja robię Paladin , kocham tą profkę , a wy ?
Mój Nick Standardowy...
aTastyCookie
CookieX
Lub
Cookie
Ja gram Defenderem nie gram spaliniarzami ;p
Ja gram rougiem po stronie floresianow (czy jakos tak xD). 12 lvl nick BialyWilq. pisac jak cos to sie zrobi jakas gildie ;P
Ja gram Chaserem jakoś tak idzie ;D i gra po tej stronie od lewej strony xDD
Mój Nick - ArvenaGuar dodawać mnie :]
Mogę nam załatwić TeamSpeak 3 do rozmów co wy na to?
Dajcie strone Agro Online
Zapisuje sie Yagami
To co panowie gramy?
Ja już 14lvl
Gildie można od 20lvl zakładać jak coś
Bede gral nazwa Volnys
Ok graj jak coś u tych mechanicznych a nie u natury ;D
Bry
Gramy właśnie ze znajomymi w Argo jest nas narazie 5 osób bedzie więcej jak coś to dam znać to zrobimy gildi tylko narazie jestes off na weekend i nie mam jak się z nimi skontaktować. odezwe się się w niedziele. Gramy po stronie nobbilian wszyscy już mamy lvl 15+
ok to daj nam info ja załatwię nam TS3
Ja też chyba do was dołączę, ale dopiero zacząłem ściągać... 1% : D
cześć, zastawiam się czy nie pograć w argo, jak oceniacie tę grę, warta jest pogrania?
Buuuu! wszyscy gracie tymi Ludzmi, ja gram natura a mam juz 16 lvl! KTO ZA NARTURA PISAC DO BialyWilq ... w grze ofc ;D
Dobra zignorujcie tego posta, zagram po tej stronie ludziów. 16 lvli to wbije sie w dzien ;d
czy warto jest grać w argo oczywiście że tak zwłaszcza jak grałeś w RF Online gra ma podobny mechanizm i potrafia wciągać zapraszam więcej polaków na strone nobbilian
Ja osobiście powiem, że nie za bardzo mi się podoba, ale pogram dłużej, to może czymś mnie zaskoczy. : )
Jeżeli mój net wytrzyma ściągnąć 3,5gb to będę też z wami grał......
OMG. ARGo pobrało mi się 350mb i od początku leci... WTF??
Ja naturą nie gram gra mi się świetnie załatwiłem już dla nas kanał TeamSpeak 3
Wiec nie grajcie w naturze tylko u mechów ;D
Jeśli ktoś nie wie czy pobierać to łapcie linka www.youtube.com/watch?v=F3-UBqtFE1c
Ehh, nie mogę w to grać : D W ogóle mi się nie podoba i nie chce się dłużej męczyć xd Jak na razie kończę. Jak będzie większa ekipa to może wrócę.