Ok.Spoko
Argo Online
Miriadel to dałbyś tego ts'a właśnie mi się instaluje ARGO i będę grał jak u was z lvlami bo bym chciał mieć kumpla do misji na pierwsze lvl'e:)
Jak Każde MMO nie jest dla wszystkich ja osobiście jestem maniakiem RF Online i powiem tylko tyle CCR powinno się uczyć w postępie od argo online
jutro już będę w grze pogadam ze znajomymi i coś sie sklepie jakąś gildie może
Wlaśnie co do EF-a. te Argo ma równie dobry klimat?
Wlaśnie co do EF-a. te Argo ma równie dobry klimat?
Jeśli ci chodzi czy ma podobny klimat co RF?? to ma również to coś jeszcze nie brałem udziału w walkach pvp masowych ale gra się przyjemnie i potrrafi wciągnąć. w RF-a grałem od CBT na CM i wkońcu się doczekałem godnego następcy.
Skile bardzo podobne do tych z RF-a wiadomo jest o wiele więcej klas i świat większy.
Edit*
W argo jak i w RF masz: Jetpacki, Summony ( Classa Priest) Nie ma MAU ale są pojazdy którymi latasz możesz też strzelać a także przewozić ludzi
ok już mam kanał daje go wam.
IP: 194.24.175.145
Port: 9987
Kanał: 3.Argo Online
Hasło do kanału: argo123
Na pojeździe możesz nawet swoich nie których skili używać pomijając skile naszego pojazdu.
Wie może ktoś dlaczego gdy pobieram ARGO, do pewnego momentu leci dobrze, a potem nagle zaczyna od początku...
W czym może tkwić ten problem?? Pomocy chcę zagrać
Dolaczam bede gral sciagam
gre można pobrać nie tylko ze strony głównej ale z innych portali hostójących clienty do gier mmo jak chociażby gamershell
przykładowy link do clienta argo online OB:
Zapraszam wszystkich graczy po stronie Floressiah do gildii Preatorians.
Pisac do:
DcocaH
Wogole da sie tu płeć wybrać? Bo po stworzeniu postaci miałem wrażenie grania obojnakiem.....
Mnie urzekł klimat i ten non target(po wciśnięciu T).
Nick:WujcioManson
Klasa: Bomber
Strona konfliktu: Noblians
Piszcie jak coś, w prawdzie mam dopiero 6 lvl ale zawsze coś.
to żeśmy temat rozkręcili.
Ludzie czy gamershell wszystko pojdzie czy trzeba wybrac odpowiednia sciezke?? Bo jak kiedys sciagalem to szlo do pewnego momentu a potem wywalalo pomozcie . Sory za brak polskich znakow.
1.Czy jak się już wybrało Floresiah to można zmienić na Noblian?
2.Jak tak do Dołączam
Witam mam juz 28 lvl i gram ta cala natura. I mam pytanko kim gracie ?
Jesli grasz po stronie natury to zapraszam do Polskiej gildii Preatorians.
Napisz do:
DcocaH
ja mam 4 osoby które grają po stronie tych mechów a nie natury gadamy sobie na TS3
Więc zapraszam ludzi do nas.
Chciałbym zaznaczyć iż cookie założył temat o tym że poszukuje grupy/klanu/gildii, a nie o Noblian'ach więc wypowiedzi o Floressah nie są nieprawidłowe
Nie pisze że są nie prawidłowe ale zapraszam do nas że tak powiem.