Argo Online

Nikt nie będzie tak miły i wytłumaczy mi jak to pobrać bo zmarnowałem 2 dni na nic...... kur**

Chodzi mi o to z jakiego servera pobierać z gamershell lub podajcie alternatywne źródło....

W ich downloaderze ze strony dochodzi do pewnego momentu i zaczyna pobierać od nowa pomóżcie.. ;/

Nikt nie będzie tak miły i wytłumaczy mi jak to pobrać bo zmarnowałem 2 dni na nic...... kur** Chodzi mi o to z jakiego servera pobierać z gamershell lub podajcie alternatywne źródło....W ich downloaderze ze strony dochodzi do pewnego momentu i zaczyna pobierać od nowa pomóżcie.. ;/

Ściągasz normalnie przez przeglądarkę? Jeśli tak, to ogarnij program FlashGet. Coś jak Torrent, ale ściągasz co chcesz skąd chcesz.

Masz tu link do Argo: http://193.43.183.160/download/4b100d1edc62c5776963636317b3ee07/4da1957b/de/39682/gamesweltunreg/201104/ARGOOBT.zip

Ps. jeśli wolisz ściągać przez Torrent: http://patch.alaplaya.eu/alaplaya/argo_open_beta.torrent

Dobra jakoś daje rade ściągać przez Torrenta i o 17 zacznę grać jest ktoś zainteresowany pograć ze mną od 1???

dobry ja będe mugł zagrać o 17 podajże albo o 18 zależy od torrenta będe grał noblianami czy jakoś tak

To ja podaje ts3 reszte ogadamy bo musimy zrobic jakies party czyli dps tank i healer:)

ip: rs23.teamspeak.pl

port: 1260

channel 54

haslo 4story

dobra ale mam problem niemam ani mikrofonu ani kamerki a teamspeaka nawet nie wspomnę to co bez tego będe mugł z wami pograć ????/

A masz glosniki albo same sluchawki??

no mam bez głośników niema kompa ok za gdzieś 5 minut będę miał

zederich wez sciagnij ts3 to jest jakies 15mb wejdziesz i bedziesz slyszal o czym mowimy a tak bede musial Ci pisac o wszystkim w grze troche to niezreczne ;p Wszyscy zaczynamy grac za jakies 10-15min bo musze zainstalowac i sciagnac patche.

dobra sorry za pomyłkę mam mikrofon sprawny i mogę z wami pogadać na team speak

dobra ale tak na poważnie jutro będę długo grał bo od 9 do 12 rano a dzisiaj najwyżej to 1h bo stary jest w domu

To wbij teraz na tsa jak masz 1h czasu jakos zaczniemy

To wbij teraz na tsa jak masz 1h czasu jakos zaczniemy

juz ściągam i wbijam

jak połączyć sie do kanału ts

Sciagasz TS versja 3.0.0 dajesz connections connect i wpisujesz ip ktore podalem oraz port jedziesz na dol na channel 54 i wpisujesz haslo ktore podalem pozdro

dobra mam pytanie kto jeszcze pogra z nami w argo online

wszystkie dane i hasło do ts jest podane wyżej można śmiało przyłączyć się do grania i pytać się na ts

Więc jak jest jakaś szansa na gildie po stronie Nobilian?

edit biorący pod uwagę post niżej :)

Jakoś mi bliżej do mechanicznych, niż zielonych jednak.

Zapraszam na strone Floresslah:)

Dzisiaj open beta gry Agro Online , więc może zrobimy se team i wbijemy jakiś lvl , potem gildia , Ja robię Paladin , kocham tą profkę , a wy ?

Mój Nick Standardowy...

aTastyCookie

CookieX

Lub

Cookie