Armada Cieni - Gra

Dzień 5

Wiele jest ścieżek, ale jedna Droga. Oto jest droga, umiłowani, na której znajdujemy nasze zbawienie.

Dzisiaj najmniej zaufaliście DeimonD'owi. Żmija pod pokrywką z jedzeniem była całkiem niezłym pomysłem.

Ukąsiła go, ale się nie wykrzywił, nie zachwiał. Tylko zasmucił, westchnął głęboko i osunął się bezwładnie na ziemię.

Niewidoczna, skryta zawsze za nim, część peleryny skrywała symbol. Symbol Jeźdźców Nocy.

Cóż za ironia...

Rano na swoim polu kukurydzy nie stawił się AdiNpl. Jakby rozpłynął się w powietrzu.

Albo w cieniach...

Dzisiaj żegnamy:
DeimonD'a, Neutralnego Jeźdźca Nocy

AdiNpl'a, Wieśniaka

Zaktualizowałem też wczorajsze podsumowanie.

Dziwne, że nie użył umiejki, no ale cóż...Jedna prośba do wszystkich, grajcie trochę bardziej aktywnie, bo tak raczej nie wygramy :(

Przepraszam że nie oddałem głosu ale miałem bal.

Widzę, że jednak z aktywnością jest lipa, to znaczy gratulacje dla pożeraczy

W wakacje będzie gorzej.

Nie wiem czy ta gra jeszcze ma sens. Na dwanaście pozostałych aktywne są trzy osoby.

Nie wiem już kto odleciał, a kto pozostał. Strona główna jest nieaktualizowana. Rozpoczęły się wyjazdy wakacyjne, więc i mnie od jutra nie ma... Może wejdę od czasu do czasu jeżeli będę miał dostęp do internety. :(

Jak na razie podejrzany wydaje mi się Shield i Cotygadasz z powodu braku aktywności.

No wiadomo, sensu lekkiego gra już nie ma, aktywnośc jest prawie zerowa i też każdy jest zajęty z powodu wyjazdów wakacyjnych itp. Ja podejrzewam ProGmR

Pewnie macie rację, jeżeli chodzi o wakacje. Kurcze, szkoda. Ja nie wiem, kto może być pożeraczem. Może Darkyy lub ProGmR?

To może kończymy? Remis?

Jestem za!

Czemu w 1 poscie nie ma aktualizacji kto zyje, kto nie?

1. Qintaro

2. Hantus

3. ProGmR

4. Oynoki - dead Pożeracz

5. eddard

6. Darkyy

7. aMorty- dead Wieśniak

8. iskacz

9. byczsek

10. Elitar - dead Burmistrz

11. Xasarm

12. Maxelek

13. AdiNpl - dead Wieśniak

14. Sildu

15. CoTyGadasz

16. Deimond - dead Jeździec Nocy

17. Shield

Edit: Rzeczywiście, zapomniałem :)

Deimond to byl jezdziec nocy, iskacz to zapewne drugi.

też jestem za

Ja też.

Jak remis to remis.

Zatem remis.

Klasy graczy:
1. Qintaro - Jeździec Burzy

2. Hantus - Odźwierny

3. ProGmR - Pożeracz

4. Oynoki - Pożeracz

5. eddard

6. Darkyy - Latarnik

7. aMorty

8. iskacz

9. byczsek - Pożeracz

10. Elitar - Burmistrz

11. Xasarm - Kieszonkowiec

12. Maxelek

13. AdiNpl

14. Sildu

15. CoTyGadasz

16. DeimonD - Jeździec Nocy

17. Shield

Reszta to wieśniaki.

Dziękuję za grę.

Wiedziałem, że Xasarm jest kieszonkowcem ;) Następnym razem polecam MG zabijać afkerow i dawać im bany na następne gry. Hmm chyba jest taki temat gdzie zapisuje się kto ma bany na następne gry.

A mówiłem, że PRO jest żły. A nie słuchaliście, to było nudne.

DeimonD nie dziw się, jedyne co mówiłeś to że wszystko jest bezsensu i że ciągle jest to samo, to jak mieli cię słuchać?