Armada Cieni - Gra

Tak, gra ludzmi jest nudna. Gdybym miał możliwość przejścia na stronę pożeraczy, to zrobiłbym to bez mrugnięciam okiem. Stoję ponad 'wami'? Na pewno ponad tymi, którzy nie mają klasy i afkerami.

To czemu niby Cie nie zabić jeżeli gra ludźmi jest nudna? Nie będziesz się już męczyć :P Czemu nam pomogłeś?

Moim zdaniem gra ludźmi jest fajna, ten dreszczyk emocji kiedy kogoś palisz na stosie, a on okazuje się być zwykłym wieśniakiem :D Czy to nie cudowne

Bardzo defensywna gra, sami się powybijamy.

Ja cały czas głosuję na DeimonDa.

Widzę, że nie ma wielkiego wyboru... poczekam z głosem

dzisiaj nie mialem zbytnio czasu, a potem mnie nie bedzie, wiec oddaje głos na DeimonDa. Nie wiem czy to wilk, ale z jego wypowiedzi i tak tego nie wywnioskujmy.

Poprosze o zmiane kolorku

To czemu niby Cie nie zabić jeżeli gra ludźmi jest nudna? Nie będziesz się już męczyć Czemu nam pomogłeś?

Hmm, może dla tego, że jestem człekiem. Nudnym człekiem.

Głosuję tak jak przez dwa poprzednie dni, głos na DeimonDa

A - oddajemy głos na tego B - reszta idzie jak na ślepo C - kolejny dzień i schemat jest ten sam. Ta gra jest nudna, jak z flaki z olejem.

Hoooy z tym, że głosują na Ciebie od dwóch dni.

Ja się nie dziwie że na Ciebie DeimonD głosują... Nic nie dodajesz do gry, tylko jakieś własne przemyślenia, coś co wszyscy wiedzą, lub też po prostu głupie gadanie. Będę pewnie żałował, ale nie potrzebna nam osoba która jest tutaj tylko żeby popisać. Głos na DeimonD

Tak wy wnosicie do gry bardzo dużo, nie widziałem jakiś szczegółowych wypowiedzi.

DeimonD jedyne co robisz to narzekasz, nic więcej...

No lepiej było afk iść pierwszego dnia, a potem 2 oddać głos wyciągnięty nie powiem skąd.

Nie oddam głosu odejdę z honorem, jednak mam nadzieję, że Xas to pożeracz, i robi was wszystkich w konia. Bo gra ludzi zeszła na psy, zero polotu a argumenty wyciągane z :rolleyes: . Aż do końca będziecie głosować za tłumem.

Za każdym razem to samo, buuu idziecie za tłumem, buuuu w ogóle nie myślicie tylko głosujecie jak inni, buuuuu.

DeimonD bo Ty dałeś jakieś argumenty, czytałeś w ogóle posty? Chyba raczej nie... Powtarzasz w kółko tą samą formulę

Dokładnie, całkowicie inaczej niż w twoim pierwszym sezonie. Tam przynajmniej podawałeś jakieś typy.

Myślisz się to nie mój był pierwszy sezon, ale ok.

Co nie zmienia faktu...