Wierzę Ci, że gdzieś głęboko w Twoim serduszku jest dobro które jest tłumione przez cień który Cię otacza. Tak na serio to czysty strzał, ostatnio byłem litościwy i potem świętej pamięci Niewiara przez całą grę za wszelką cenę chciał mnie zabić. To nie jest nic osobistego. peace and love, joł
Armada Cieni - Gra
Dzień pierwszy jak zwykle zabawny. Jak na razie lud wybrał dwóch głównych kandydatów na stos Darkyy i DeimonD. Ja zagłosuję jednak na Darkyy to nic osobistego po prostu czekam na fenomenalne zagrania i teorie ze strony Deimonda bo jak to tak naczelny mózg operacji spalony w pierwszym dniu?
Dzis pierwsze palenie? Czy kiedy?
Jak zawsze, pierwszego dnia nie palimy, nie napadamy, nie odpalamy umiejek itd.
przecierz wczoraj sie zaczelo
Dzień trwa 24h. Zaczęło się wczoraj o 20, zakończy się dzisiaj o 21.45.
No i jest zapisane w zasadach.
Czyli dzisiaj nikogo nie palimy? Troszkę głupio to przedłużać no, ale ok
Miło, nie którzy pożyją o jeden dzień dłużej np. Ja bo już się znalazła osoba która mnie nie lubi
Hmmm, w takim razie ustalmy ze dzisiejsze glosy sa nie wazne.
Kto Cię nie lubi?
Wiadomi, że nie ważne.
Więc dziś nie palimy?
Nie
Hurra, nie palimy ! xD Adin, to nie tak, że cię nie lubię, jedynie troszkę podejrzewam cię o możliwość bycia ... ekhm... pożeraczem
@edit
W skrócie według mnie szansa, że jesteś pożeraczem jest tylko odrobinę większa niż standardowa, nie powiem skąd te przypuszczenia
Tak jak ostatnim razem tak? Ach no powiedzcie szczerze mój awatar jest podejrzany?
LoL, to się wystawili
Nie, przez to "A" bardziej bym podejrzewał, że jesteś dziewczyną niż pożeraczem. Oczywiście bez obrazy, bo po moim można pomyśleć to samo
Kto się wystawił deimond? Masx już jakieś poszlaki?
Sorry za double.
Spalic afkera jesli do jutra sie nie odezwie.
Palimy DeimonDa. Ostatnio prawie wykerował tylko miał nub tim.
Właśnie PRO, ostatni wykreowałem grę - jednak teraz jest inaczej. Gdybym ja bym pożeraczem, za pewne jeden z nich by był już martwy Jeśli ktoś już wytyka błędy - Darkkyy i Pro w tym momencie, zagłosowali na mnie przypadek ? Nie sądzę - teraz już nie idę tropem strzału.
Deimond, nie wykreowales, a wykerowales gre Jednak i tak dzięki mojej dedukcji, sprytowi i szybkiej reakcji zabiłem Cię, tym samym udaremniajac wszystkie twoje niecne plany ;D