Armada Cieni - Gra

OFC - teraz zapominam o wpadkach, i patrzę co widzę. I dla mnie na ten moment podejrzanym jest pro, oraz darkyy. I tak jak zawsze jestem uparty, tak się tego będę trzymał :)

Ja zacznę, oddaję głos na Darkky.
Ja zagłosuję jednak na Darkyy

Przypadeg DeimonD? Nie sondze :/ Jak ty "wykerowałeś" grę, to ja jestem baletnica :D

Co więcej nicki obydwu tych panów zaczynają się na "O", a jakby tego było mało to bitym dowodem na to, że ci dwaj panowie są pożeraczami jest to, że ich nicki mają więcej niż 5 liter, a już kompletnie niedorzeczne byłoby, gdyby pominięty został fakt, że jest to kolejno liczba 6 oraz 7. Przypadeg? Nie sondze.

Pro co masz pod spódniczką ?

Czy ja wiem :D Ja po prostu Oynoki lubię fioletowy :D

To tak palimy Deimonda, Oynokiego, Pro, mnie i bd ok, my coś myślimy i kombinujemy ;)

Powiem Ci szczerze, że ja też. Fioletowy i zielony to moje ulubione kolory :D

Zagłosujmy na tych co się najwięcej udzielają! Hurra genialny pomysł...

Nie rozumiecie, że żeby wygrać tą grę nie można być zbyt aktywnym? To kończy się spaleniem. Musimy wszyscy siedzieć cicho, ale to wszyscy wszyscy i interpretować wypowiedzi innych... Oh wait..

Lolololo palimy pro bo jest aktywny xD

Powinniśmy palić tych co siedzą cicho, w ostatniej grze wilki prawie się nie odzywały nie licząc darkyyego i deimonda. Btw. Patrzcie jaka franca z Darkyyego, siebie wypisał jako ostatniego do spalenia xp

Ja jestem za spaleniem DeimonDa. Więcej zrobi złego niż dobrego.

No co ty on już znalazł dwóch pożeraczy, daj mu jeden dzień i wygra grę.

To palimy DeimonDa! Hura Hura! Palimy!

Wiecie, po pierwszych bezsensownych wiadomościach i niepotrzebnym głosowaniu, no mozna już tu szukać winnego, przecie strzały na chybi szczelił są jednoznaczne, że jesteś pozeraczem co nie %%?

W pełni się zgadzam z Pro dajmy Deimondowi z 2 dni jeszcze i wygraną mamy w kieszeni.

Nie bądźcie tacy surowi dla niego bo się zniechęci i kto będzie grał? Jest jednym z tych co się często udzielają ;)

Dokładnie, a to przecież nie jego wina, że jest aktywny :D Bądźmy dobrej myśli że jest po naszej stronie xD

Weź Qintaro sprzedałeś się, on teraz wie, że jesteśmy w zmowie :/ Przegraliśmy. Z DeimonDem się grać nie da, on zawsze wygra :S

Nie zawsze :D Może znowu się uda, że przez własną głupotę, bez obrazy :D odkryjecie kim jest naprawdę :D

@ProGmR Sikam xD hahaha