[Asmodians][Nexus] Legion "Etherions"

Kolbi już ostro się wyexpił hehe

Czy ja wiem czy ostro ? :P Bardziej zależy mi na nabijaniu AP :D

Będąc już prawie tydzień w Etherions ośmielę się powiedzieć, że wrażenia są jak najbardziej pozytywne. ;) Dużo jest graczy na lvlu zbliżonym do mojego i przyznam szczerze, że gdyby nie ta gildia to bym nie utrzymał sie "aż" tyle przy grze :P Ba nawet nie rozpoczynałbym po raz drugi przygody z Aionem. ;)

Aktualizacja sytuacji w Legionie:

Miejsce 8 w rankingu top 50.

We wtorki,środy,soboty i niedziele ataki/obrony fortec :P

Zyski dla obecnych w alliansach Legionowych ?

Dobra zabawa oraz dla każdego legion coiny z questów, ap, 2 złote medale + 3 srebrne co Siege.

//Wczoraj akurat wyszło 4 złote i 5 srebrnych na głowe ;)

Zapraszam Wszystkich do dobrej zabawy na Tsie i bicia Elyosów :)

Cześć znowu, wybaczcie, że się nie odzywałem ale kompa nie mam i aktualnie korzystam jedynie z laptopa (bardzo słabego), więc nie mogę pograć z Wami... :(

Jeśli wyrzuciliście mnie z legionu, liczę się z tym, ale myślę, że jak uzbieram trochę pieniędzy na nowy komputer to się odezwę, na TS'ie mnie nie ma bo na laptopie nie mam IP serva, wiem, że powinienem napisać wcześniej. Tak czy inaczej za najpoźniej 2/3 tygodnie powinienem trochę uzbierać :P

Chociaż mam odrobinę przerwy od Waszego/Naszego Legionu to dalej go miło wspominam, jeszcze jedna prośba, Beorn - jeśli spotkasz Benecola i Plusika to pozdrów ich ode mnie, ponieważ pomogli mi dosyć sporo. ;)

Blood for Blood ^^

A ja myślałem, że zabalowałeś gdzieś :D Spoko Kolbi ;) Jak tylko ogarniesz sytuacje to wracaj do Nas :P

Przekaże im ;)

P.S Luz, jak nie pamiętasz adresu ts to podaje: ts3.cgem.pl

Nigdy nie spie, zawsze widzę , dobrze się dzieje , polecam legion , nikt nie jest idealny , żaden legion nie jest idealny , legionów jest wiele tak jak nas graczy, każdy stara się dopasować a Etherinios daje ogromne szanse na rozpoczęcie gry każdemu , nieważne czy grałeś czy zagrasz .

Masz obiekcje :blink: coś się nie spodobało ? a może nie podoba ci się że rozwijamy się i idzie nam dobrze B) B) wejdź na TS zapraszamy , pogadamy , chyba że tylko potrafisz pisać , to sorry :D

Ps: siema Kolbi , czekamy na ciebie, btw. ja muszę motherboard odesłać do gwarancji ," łączymy się z tobą w bólu " ;)

Aktualizacja pierwszego posta :) Małe poprawki gramatyczne oraz troszkę zmieniony tekst + update o Legionie ;) Za 3 tygodnie organizujemy event Legionowy w którym pula nagród wynosi 200kk na 6 osób, jest to turniej pvp 2 vs 2, więcej info na forum.

Ah niebawem 3.9 co to będzie co to będzie..

Coooooooo, pieniądze?

Wchodzę w to, pora skopać parę tyłków.

Rekrutujecie dalej bo jak co jestem chętny dopiero zaczołem ale lvl rośnie odezwijcie się do mnie w grze nick Sanziro.

Widziałem Twoje podanie na naszym forum.

Już jesteś formalnie przyjęty, zapraszam do gry oraz na TSa :)

Rekrutacja rusza pełną parą. Zbliżają się wakacje, zapowiada się jakiś urlop, zapraszam wszystkich do gry wspólnie z nami ;D

Czekają na Was znane jak i jeszcze nie znane krainy, nowe znajomości, dużo zabawy i mile spędzony czas :)

Każdy znajdzie coś dla siebie ;P

Pozdrawiam i czekam na Was.

a mnie się nie chce opisywać wkurza mnie ta już ok 2 miesięcznaprzerwa przez te błędy ściągne nowego antyvira moze uda się w koncu na nowo ściągnąc ;p

zgubiłem się już w tych programach :( zainstalowałem avg 2013 antyvirus i dalej to samo z autoryzacja antyvirusa i firewallem ;/ chyba se nigdy juz nie pogram ;p

Duże zmiany w kadrze (Rada) Legionu, więc aktualizacja 1 posta w temacie, Legion rośnie, więc trzeba było mianować na stanowiska kolejne spoko osoby :)

Zapraszam do Legionu KAŻDEGO :) Obecnie robimy TH prawie Legionowo i powracamy do Siegów po dłuższym odpoczynku oraz do zwiększonej współpracy z sojuszniczymi Legionami ;)

Pozdrawiam :P

Aktualizacja pierwszego posta :)

Pozdrawiam wszystkich graczy Aiona!

Beorn, a czy nieobecność w Legionie równa się nieobecnośc w grze, czy nieboecność na TS? Bo nasza grupka "świeżaków" gra na innym serwerze i innym, własnym kanale. I chciałabym, żeby tak pozostało do czasu, w którym nie osiągniemy odpowiedniego poziomu na pvp. Czy weźmiecie to pod uwagę? Poza tym z mojej strony muszę wspomnieć, że może się zdarzyć, że nie będzie mnie w grze nawet przez kilkanaście dni z rzędu, szczególnie, gdy są mistrzostwa w Docie. Mam nadzieję, że jest to ok.

Kiedy są zebrania Legionu na TS? Jest jakaś regularna data i godzina? I czy moja obecnośc na takim spotkaniu będzie ważna, jeżeli będę mieć wyłączony mikrofon (powody znasz, po prostu dziecko już w godzinach wieczornych śpi)?

Nieobecność w Legionie = tylko i wyłącznie czas nieobecności w grze. Wiesz jak coś to można Ci kanał zrobić osobny i wgl jakbyś chciała, ale jak wolisz żeby było tak jak jest to jak najbardziej spoko ;) Tylko ja wyrzucam z Legionu także wszystko jest na mojej głowie, więc jak ktoś zgłosi dłuższą nieobecność to nie zostanie wyrzucony jak ma +10 dni offline w grze.

Właśnie ustaliliśmy, że zebranie Legionu będzie w tą niedziele (16.06.2013) o godzinie 18:00 (jeżeli godzina się zmieni to będzie ona zmieniona w grze na notce Legionowej oraz na kanale informacyjnym TSa w Naszej sekcji). Po zebraniu Legionu odbędzie się zebranie Rady, zamknięte zebranie oczywiście i tak podsumujemy działalność Legionu w tej połowie miesiąca.

Także daty są różne i godziny, a Twoja obecność jak najbardziej będzie ważna oraz mile widziana tak jak każdego Legionowicza (pytania,odpowiedzi,pomysły), który może się stawić, Ci co będą akurat w grze online to będą ostro ganiani na kanał TSa, ale nie będzie raczej takiej potrzeby, ponieważ zawsze jest obecność na super poziomie. Stanowimy jedność i w jedności się spotykamy :) Wiem, także nasłuch jak najbardziej wystarczy, jeżeli to nie problem.

P.S Nowinka z Legionu: Mamy nowego świeżo upieczonego Deputowanego (czwarty), Zmrok'a :)

Nie mogę połączyć się z serwerem na TS. Nie wiem, czy jest to ogólnie problem serwera czy też to u mnie coś nie działa tak, jak należy. Ciągle wyskakuje mi czerwony komunikat:

Failed to connect to server

Są jakieś problemy techniczne i TS nie działa, zebranie odbędzie się w inny dzień jak tylko TS wstanie :)

Uff, a już myślałam, że coś pokiełbasiłam :).

Niebawem będzie nowy serwer TS3, szczegóły w grze u Rady, ponieważ sami złośliwi szpiedzy tu są i przez to prawdopodobnie straciliśmy serwer TSa z licencją :blink: