Nieobecność w Legionie = tylko i wyłącznie czas nieobecności w grze. Wiesz jak coś to można Ci kanał zrobić osobny i wgl jakbyś chciała, ale jak wolisz żeby było tak jak jest to jak najbardziej spoko
Tylko ja wyrzucam z Legionu także wszystko jest na mojej głowie, więc jak ktoś zgłosi dłuższą nieobecność to nie zostanie wyrzucony jak ma +10 dni offline w grze.
Właśnie ustaliliśmy, że zebranie Legionu będzie w tą niedziele (16.06.2013) o godzinie 18:00 (jeżeli godzina się zmieni to będzie ona zmieniona w grze na notce Legionowej oraz na kanale informacyjnym TSa w Naszej sekcji). Po zebraniu Legionu odbędzie się zebranie Rady, zamknięte zebranie oczywiście i tak podsumujemy działalność Legionu w tej połowie miesiąca.
Także daty są różne i godziny, a Twoja obecność jak najbardziej będzie ważna oraz mile widziana tak jak każdego Legionowicza (pytania,odpowiedzi,pomysły), który może się stawić, Ci co będą akurat w grze online to będą ostro ganiani na kanał TSa, ale nie będzie raczej takiej potrzeby, ponieważ zawsze jest obecność na super poziomie. Stanowimy jedność i w jedności się spotykamy
Wiem, także nasłuch jak najbardziej wystarczy, jeżeli to nie problem.
P.S Nowinka z Legionu: Mamy nowego świeżo upieczonego Deputowanego (czwarty), Zmrok'a ![:)]()