Złośliwi szpiedzy? Ale w jakim sensie?
[Asmodians][Nexus] Legion "Etherions"
Szkoda gadać Może i to zbieg okoliczności, że dosłownie przed zebraniem Legionu serwer został zddosowany i to tak potężnie, że serwery dostawcy też oberwały, ale błędem było podawanie nowego adresu TS oraz daty,godziny zebrania, gdy ma się tu zazdrosnych wrogów.
Jakiś "dzieciak" ma zabawę i myśli, że dogryzł setką osób z całej społeczności, ale my sobie damy radę, bo jesteśmy dorośli
Bylem kilkakrotnie w eterions i szczerze mowiac nie polecam, nie wiem jak teraz ale kiedys gra opierala sie glownie na ich smiesznym regulaminie ... Nie potwierdziles ? nie grasz , smiech na sali jakby ktos to chociaz przeczytal
...
Aaa sorry trzeba bylo czytac bo w nim bylo zawarte haslo o ktore pytaliscie np na instancjach gdy ktos nie odpowiedzial to zaraz zadyma bo przeciez regulamin jest najwazniejszy
Albo gdy do legionu dolaczyl Isuzuu (czy jak mu tam bylo), po tygodniu dostal depa i dyktowal warunki graczom z 3 miesiecznym stazem w tym legionie.
Pozdrawiam, Sasui, Kistenian !
Tak kiedyś było tak śmiesznie, a raczej głupio, a na dobitkę Isuzu okazał się oszustem,a ufaliśmy mu
Mówisz o rzeczach co miały miejsce prawie rok temu, gdy nie miałem jeszcze pełni władzy w Legionie (ponieważ doradców było zbyt wielu), teraz wiele się pozmieniało Regulamin nie istnieje, tylko jego pierwszy punkt, widzę, że nie czytałeś 1 posta tego tematu, który jest ciągle aktualizowany, więc polecam i wtedy wyciągnij wnioski
Dzięki za opinie diesel, ale mam nadzieje, że zaktualizujesz swój pogląd po przeczytaniu 1 postu, ponieważ Twoja opinia jest bardzo, ale to bardzo stara wobec obecnej organizacji Legionu
Człowiek uczy się na błędach
haslo zeby isc na instnacje...hueheuhuehue dobre
A Przyjmujecie jeszcze do legionu?
haslo zeby isc na instnacje...hueheuhuehue dobre
Haha xD Tzn dokładnie to chodziło o to, że w regulaminie był dział o instancjach i w tekście było słowo-hasło ( słowo o które pytano, aby ustalić kto czytał lub nie czytał regulaminu ). Nie wiem kto jak to tam interpretował wtedy, ale hahaha hasło żeby na instancje wejść to masakra
A Przyjmujecie jeszcze do legionu?
Tak Jak coś pisz do osób podanych w pierwszym poście, ale polecam Zmrok'a, On teraz najwięcej siedzi, ponieważ wszyscy czekają na 4.0, mają w tym okresie roku dużo spraw na głowie, no i prawie wakacje są
Dzieki wielkie zaraz zaczne sciagac
A jeśli nie grałeś wcześniej w Aiona, to zapraszam do mojego wątku (również jestem w Etherions), w którym zbieramy początkujących graczy i gramy wspólnie.
No wlasnie kiedys to bylo troche dziwne nawet bardzo -,-, robiliscie z tego wielka organizacje, z legionu ktory mial 20 osob online... Fora, regulaminy, jakis smieszny ''dowodzący'' ktory nawet nie gral w aiona a wchodzil i mial pełne prawa.
Isuzu oszustem? nie wierze przeciez to wasz najbardziej ''zaufany'' gracz Tylko doszedl do legionu a juz dyktowal warunki.
Tylko i wylaczenie przez niego odszedlem.
A skoro go juz tam nie ma, a wlasnie chce znowu zaczac grac to mam nadzieje ze przyjmiecie na stare progi.
Jest po stronie Ely i ma swój Legion Także będziesz mógł go zbić hehe
Jasne, że przyjmiemy Każdy kto nie podpadł Legionowi (czyli nie został wyrzucony) ma pełne prawo do powrotu i ucieszymy się z tego powrotu
Także zapraszam
To super , a mozna wiedziec co takiego zrobil ?
Myślę, że to żadna tajemnica, a szczegóły są tutaj oraz permanentny ban jakiego tu dostał Isuzu
http://mmorpg.org.pl/forum/topic/44342-isuzu-parszywy-zlodziej/page__hl__isuzu
skoro legion ma aż członków to dołączanie do niego raczej wiąże sie czysto z pomocą do wygearowania sie niż znalezienia kumpli do grania
nie kumam idei dalszej rekrutacji mając ponad 100 członków, albo szukacie mięsa armatniego albo liczycie że trafi wam sie jakiś ogarnięty gracz, bo raczej nowych przyjaciół to wy nie szukacie.
Takie duże legiony z doświadczenia odradzałbym graczom którzy szukają kogoś do wspólnej gry, w takich skupiskach tworza sie kółeczka wzajemnej adoracji które mają po prostu wylane na reszte i grają tylko ze sobą, taka "elitka" jest wszędzie i jak ktoś gra dla funu to raczej małe legiony byłyby lepszym wyjściem
Bolvaerk, jak długo byłeś w szeregach Legionu Etherions?
Z 1 posta:
Gracze grają też u Nas w grupkach pod JEDNĄ BANDERĄ, bo jest to jak najbardziej normalny Legion, fajny, przyjacielski, stawiający na dobrą zabawę bez spiny i zadymy. Każdy normalny człowiek się tutaj odnajdzie i który chce się odnaleźć.
Mamy wspólny cel rozwijania się, dążenia do góry oraz jednoczenia się towarzysko. Drugiego takiego Legionu nie znajdziesz, a to co napisałeś nie sprawdza się u Nas Każdy nowy szybko się aklimatyzuję i dołącza do jakiejś grupki lub całości Legionu, ale tak czy siak każdy gra dla zabawy i pogadania na TSie.
Nikt nie ma wylane na resztę jak mówisz Są często zebrania Legionu oraz Rady Legionu, każdy ma prawo głosu i każdy wyraża swoje opinie, pomysły, problemy, pochwały itp. Dbam o każdego w tym Legionie jak i każdy nawzajem z tych 150 osób. Jak ktoś woli małe Legiony to spoko, ale po co się dzielić, jak można na tych samych zasadach grać pod jedną banderą oficjalnego Polskiego Legionu i dobrze się bawić.
Jak ktoś woli małe Legiony to spoko, ale po co się dzielić, jak można na tych samych zasadach grać pod jedną banderą oficjalnego Polskiego Legionu i dobrze się bawić.
wlasnie o to mi chodzi, sami sie w tym momencie do tego przyznaliście w każdym większym legionie, gdzie by to nie było taka jest prawda że powstają te grupy które grają praktycznie tylko ze sobą.
Ale mnie ciekawi fakt że nadal prowadzicie rekrutacje majac aż tyle członków? jaki jest tego powód? chcecie to prowadzcie tylko mysle ze te 150 w jednym legionie to chyba duzo
bolvaerk, odpowiedz na moje pytanie. Byłeś w Etherions?
Nie odpowiedziałem bo ciężko by było być grając po stronie elyo, ja powiedziałem jak jest ogólnie, nie jak jest u was(choć i tam pewnie są takie grupki, bo nie wierze że na 150 osób nie ma grupki która jest tylko bo jest i gra tylko ze sobą)
Poza tym dopiero co tam dołączyłaś i już tak zawzięcie bronisz legionu? tak więc zacytuje "NIE SPRAWDZAŁEM, SŁABE"- choć w tym przypadku na odwrót. Wszystko traktujesz jak atak, w tym aspekcie Beorn ma wiecej oleju w głowie bo ma jakieś argumenty a Ty czepisz sie jak rzep psiego ogona i próbujesz to drążyć mimo ze nijak to sie ma do wątku. Teraz mi napiszesz że nie byłem to nie mam prawa sie wypowiadać, że nie wiem jak jest to ostatni mam prawo głosu, daruj sobie ten post bo już jest przewidziany
Gram na innym serwie i dołączać nie będę. Mam tylko pytanie, z ciekawości, do Beorna. Jakie miejsce w rankingu ma wasz Legion?