Zapominacie dodac ze ceny gp na nexusie to okolo 100kk co dla nowego gracza jest majatkiem
To wcale nie jest dużo dla osoby co gra na Nexusie, a GP nie potrzeba dla osoby co gra pod pvp typowo, no ewentualnie od 46 lvla Liczy się klimat serwera i doświadczenie graczy, a większość co gra to sami starzy wyjadacze, którzy potrafią stać się wyzwaniem pvp. My gracze Nexusa nie chcemy mieć nic wspólnego z Barusem (złodziejem graczy i bezsensownym serwerem zrobionym przez GF pod publikę i dla zaspokojenia polskiego ego, a wręcz dania kawałka kromki chleba, którym jest ten serwer jakby to był gest z kosmosu od GF), a wręcz czekamy aż będzie jakiś dred 65 lvl, żeby móc skopać tyłki Wam
Server do 65 jest martwy - dredy to sami afkerzy
Tylko, że dredy są między serwerowe także Nexus nie ma nic wspólnego z tym, a od 61 lvl nie ma dredów
Co z tego, że to nowy serwer, to nic nie znaczy dla doświadczonych graczy. Po co ta propaganda od Barusowców, którzy patrzą na liczby tylko, a nie na jakość serwera Jakby było tak jak mówisz to Nexus miałby 100, potem 500, potem 400, potem 300 online, a nie +1500 ciągle. Tak banalnie się farmi, że nie kłopot kasę uzbierać, z głupiego DA jest 20kk zysku dziennie, a mamy jeszcze masę instancji. Na Barusie masa świeżaków jest, a ja wole trzymać się w tym 1500 graczy którzy są ogarnięci i dają jakieś wyzwania na pvp. Zresztą moja ekipa constans party tam gra i to mi wystarczy co mówią o tym serwie
Kyree najlepiej to jakby był 1 ogromny serwer moim zdaniem, ale niestety by to nie przeszło...