[Asmodians][Nexus] Legion "Etherions"

Zapominacie dodac ze ceny gp na nexusie to okolo 100kk co dla nowego gracza jest majatkiem

To wcale nie jest dużo dla osoby co gra na Nexusie, a GP nie potrzeba dla osoby co gra pod pvp typowo, no ewentualnie od 46 lvla ;) Liczy się klimat serwera i doświadczenie graczy, a większość co gra to sami starzy wyjadacze, którzy potrafią stać się wyzwaniem pvp. My gracze Nexusa nie chcemy mieć nic wspólnego z Barusem (złodziejem graczy i bezsensownym serwerem zrobionym przez GF pod publikę i dla zaspokojenia polskiego ego, a wręcz dania kawałka kromki chleba, którym jest ten serwer jakby to był gest z kosmosu od GF), a wręcz czekamy aż będzie jakiś dred 65 lvl, żeby móc skopać tyłki Wam :D

Server do 65 jest martwy - dredy to sami afkerzy

Tylko, że dredy są między serwerowe także Nexus nie ma nic wspólnego z tym, a od 61 lvl nie ma dredów ^_^

Co z tego, że to nowy serwer, to nic nie znaczy dla doświadczonych graczy. Po co ta propaganda od Barusowców, którzy patrzą na liczby tylko, a nie na jakość serwera ;) Jakby było tak jak mówisz to Nexus miałby 100, potem 500, potem 400, potem 300 online, a nie +1500 ciągle. Tak banalnie się farmi, że nie kłopot kasę uzbierać, z głupiego DA jest 20kk zysku dziennie, a mamy jeszcze masę instancji. Na Barusie masa świeżaków jest, a ja wole trzymać się w tym 1500 graczy którzy są ogarnięci i dają jakieś wyzwania na pvp. Zresztą moja ekipa constans party tam gra i to mi wystarczy co mówią o tym serwie :P

Kyree najlepiej to jakby był 1 ogromny serwer moim zdaniem, ale niestety by to nie przeszło...

Wiesz co Beorn. Jeśli na Barusie są świeżaki to idę do nich. Sam jestem nowicjuszem bo długo nie grałem. Zobaczymy jak tam się wszystko ogarnie.

Co do legionu to jak już ogarnę grę to z całą pewnością do was dołączę.

Jak Ci się będzie chciało potem od nowa grać na Nexusie to szacun dla Ciebie i zapraszam jakby co :)

hmm na innym serwie mam 16 lvl gunner ale specjalnie dla was zmienie na nexusa

Dobra. Idę do was. Robię Sorca by odstresować się od Podstaw Konstrukcji Maszyn i inżynierki...

Spoko :) Jak coś kontaktujecie się z osobami wymienionymi w pierwszym poście, bo ja obecnie do 1 listopada mało gram :)

Z dniem dzisiejszym oświadczam, że kończę z Aionem (brak czasu :) ) i wracam do Lineage 2, które uważam patrząc na to co się dzieje, że jest o wiele lepsze (pvp może i jest łatwiejsze, ale tam się dzieje 100 razy więcej niż na najlepszym serwie Aiona) od czegokolwiek innego (oczywiście mowa o kronice INTERLUDE).

Aion stał się dla mnie nudny i nie widzę w tej grze przyszłości, bo NCSOFT ma tradycję do zbytniego "kolorowania gier" :P Ale to tylko moja opinia. Jak coś posta już zrobiłem w dziale Lineage 2 > Prywatne Serwery.

Liderem w Legionie zostaje Vilen, a gdy Connectionlost wróci do gry to On zostanie Liderem legionu Etherions.

Dzięki wszystkim za wspólną grę!

Pozdrawiam!

Temat kontynuować będą następcy, a jak nie to się zamknie :)

Jaka szkoda, że odchodzisz, Beorn. Gdyby w Aionie było więcej takich graczy jak Ty, świat byłby o wiele piękniejszy :). A co do narzekania na populację serwera, to mam wrażenie, że narzekają osoby, które nie grały. Ja ostatnio zrobiłam nową postać i na lokacji startowej bawiło się sporo osób i nie było problemu ze znalezieniem kogoś do party.

Czemu nie idziesz na oficjala L2?

Pewnie dla tego że off upada powoli ;)

Przynajmniej PL. Z dnia na dzień jest coraz to mniej osób.

Tak jak pisałem official jest wielkim G****M, ponieważ wszystkie kroniki powyżej Interluda to jest totalny szajs (no ewentualnie tylko Gracia Final jest jeszcze ok, ale to już kombinowania więcej jest). Prywatne serwery Interluda po prostu królują. Także zapraszam wszystkich i ze swoimi klanami to powalczymy hihi :) A to co teraz odwalili, że z 40 klas zrobili 8 to jest ŻENADA i nie uratuje ich już powrót do tych 40 klas, bo jest za bardzo nawalone wszystkiego.

Wróciłem troszkę do gry, widzę Legion dalej Top 7 i jestem w nim sam :P

Może Barusa też odwiedzę, żeby pokarać dawane twarze z Nexusa.

REKRUTACJA ZAMKNIĘTA

P.S. Proszę moderatora o zamknięcie tematu do odwołania.

Jestem Liderem Legionu "Etherions" i chciałbym ogłosić rekrutacje :)

2w5isk7.jpg

FANPAGE: https://www.facebook.com/etherions

Zapraszam wszystkich graczy do Legionu "Etherions".

Wymagania jakie trzeba spełnić, aby do Nas dołączyć to:

- Wejść na nasz serwer TS3 w celu rozmowy rekrutacyjnej ;)

Powstaliśmy wraz z utworzeniem serwera Nexus w lutym 2012 roku i od tamtego momentu prężnie prosperujemy poszerzając Legion o nowych towarzyszy. Zacieśniamy więzy między sobą, nie tylko na tle gry ale, co niektórzy, również i w życiu prywatnym ;)

Każda jednostka w Legionie, którą jest każdy gracz, wzmacniając się, wzmacnia Legion, samodzielność to nie jest zło, aby potem na 60 lvlu śmigać razem, samemu lub wkręcić się do jakiejś grupy w Legionie. Oczywiście to nie oznacza, że nie pomagamy... :P

Każdy człowiek jest na wagę złota!

Obecnie jesteśmy dalej największym i "najsilniejszym" polskim Legionem na Nexusie oraz ciągle przemy w górę z dnia na dzień, a dokładniej mówiąc to mamy 7 miejsce w rankingu Top 50 Legionów.

Aktywnie robimy Legionowo PVP, PVE, SIEGE, WYPADY/KAMPIENIE WORLD BOSSÓW i INSTANCJE w zależności od chęci oraz czasu prywatnego osób w Legionie.

Jest u Nas miło, bardzo zabawnie, spokojnie, bez spiny i zadymy, na komunikatorze zawsze wesoły tłok, a wszelkie sprawy/problemy są załatwiane u Lidera lub Rady Legionu, żeby uniknąć ewentualnych nerwów ze strony danego gracza.

Więcej info w grze, proszę pisać do kogoś z Rady Legionu:

Lider:

Beorn

Deputowani:

Connectionlost

Vilentretemeth/Alezemnieciacho

Nila/Manini

Centurioni:

Animagica/Polakzdzida/Haasnar

Calemea/Calea/Calemeaa

Puchol/Daxxos

Miaee/Efedryna

Ozonek/Awangarda/Pazerna

I to tyle! Wszelkie problemy zgłaszać do Lidera oraz Rady Legionu lub rozwiązywać kulturalnie między sobą.

Pozdrawiamy i życzymy miłej gry!

Rada Legionu

Pozdrawiam i zapraszam wszystkich!

Beorn