Mam pytanie, na którym serwerze znajduje się ten klan?
[Asmodians][Nexus] Legion "Etherions"
masz w tytule nawet ...... Nexus
masz w tytule nawet ...... Nexus
Serwer nexus znajduje sie na europejskim Aionie?
Tak, podpisany jako brytyjski
Chętnie wbije do was tylko narazie nie mam neta w kompie ( mam nie zaplacila) planowany nick therakum
wy na barusa chodzcie a nie sie kisice na nexusie...i gp po 100kk a wiekszosc polakow na barusa przeszlo .
Zapraszam serdecznie wszystkich do naszego Legionu na Nexusie, posiadamy obecnie (ponownie) również własny serwer TS3 z licencją (125 slotów)
Ah czekamy i czekamy na to 4.0, ale jak ruszy to od razu ruszamy do roboty!
Posiadamy od wczoraj własnego fanpage na Facebooku
https://www.facebook.com/etherions
Zapraszamy!
P.S. Aktualizacja pierwszego posta w temacie.
po co wy jeszcze siedzicie na tym nexusie?? o 6 rano jest wiekszy online na barusie niz nexusie :X
Kyree, ale i co z tego, my na online nie patrzymy, czy jakiś serwer ma o 400 online (statystyka z godziny 10:30 dzisiaj) więcej czy nie, prędzej czy później to i tak się wyrówna, a po drugie komu by się chciało robić od zera wszystko... trzecia sprawa to trzymamy się razem na dobre czy na złe Dlaczego mielibyśmy lecieć jak pies za stadem owiec, by potem też się stać ową owcą.
Pozdrawiam BeOrna noobka Assassina którego grać tą postacią uczyłem
Co do zasad panujących w "Etherion'ach" wnioskując z waszych wypowiedzi uważam że są OK, ogólnie rzecz biorąc są "Gusta i Guściki" jeśli to komuś nie odpowiada nie musi z nimi grać, ale żeby zaraz oczerniać cały Legion, a raczej jego graczy to już lekka przesada, była kiedyś dziwna teoria spiskowa na temat pewnego Legionu (nazwy nie podam) że ponoć skan dowodu potrzeba wysłać żeby się tam dostać i zastanawia mnie jedno dlaczego ludzie psioczą na Legiony w których panują jakieś zasady, w których trzeba się jakoś wykazać.... aaahhh zapomniałem bo to są POLACY taka natura nasza bez kłótni ani rusz !!
Podsumowując ludzie nie dajmy się zwariować !!
Pozdrawiam Ainhell - Barus
szukam nowego gracza ktory zaczyna gre
mozemy ogarnac ja razem jak cos gg 8471582
Ainhell, ale teraz to byśmy się prali równo
szukam nowego gracza ktory zaczyna gremozemy ogarnac ja razem jak cos gg 8471582
Eeee chyba zły temat...
Aktualizacja i poważne zmiany w 1 poście tematu. Zapraszam!
Gracie jeszcze? Nie mogą się z tobą skontaktować Beorn na Aionie.
nie graj na nexusie . ten serwer nie zyje w zasadzie to juz wsyztkie po 1k graczy chcesz to idz na NA
Skąd wiesz, że jest taka populacja. Gdzie to sprawdza się?
Gramy gramy i zamiatamy I co z tego, że 1k graczy jak Ci wszyscy gracze to w 90% max lvle i jest tłoczno na nowych lokacjach
Nie widać nawet różnicy, żeby coś ubyło, no chyba że ktoś lubi masówkę i na ekranie w 1 lokacji 200 graczy robiących 1 quest.
Wszystko jest ok na Nexusie i zapraszam na serwer starych wyjadaczy jak i nowych
A w razie czego to potem może być płacz jakby połączyli 2 serwery w jeden i wtedy może się okazać że takowy Nexus + coś będzie miał jeden z pierwszych trzech top online.
W mmorpg nie patrzy się na ilość graczy jeżeli serwer ma minimum 1000 osób ( w tym przypadku Aion ).
P.S. W tej chwili Nexus ma +1500 online
Zapominacie dodac ze ceny gp na nexusie to okolo 100kk co dla nowego gracza jest majatkiem Server do 65 jest martwy - dredy to sami afkerzy
NIe rozumiem dlaczego wszyscy nie przejda na barusa gdzie server jest nowy i w miare stabilny. Chociaz coraz wiecej osob to robi i pewnie bedzie robic- bo Sety pvp czy nabicie AP do obecnych graczy to kwestia miesiaca
nie wspominajac o tanich matsach/manastonach czy itemach