[Asmodians][Nexus] Legion "Etherions"

Mam pytanie, na którym serwerze znajduje się ten klan?

masz w tytule nawet ...... Nexus

masz w tytule nawet ...... Nexus

Serwer nexus znajduje sie na europejskim Aionie?

Tak, podpisany jako brytyjski

Chętnie wbije do was tylko narazie nie mam neta w kompie ( mam nie zaplacila) planowany nick therakum

wy na barusa chodzcie a nie sie kisice na nexusie...i gp po 100kk a wiekszosc polakow na barusa przeszlo .

Zapraszam serdecznie wszystkich do naszego Legionu na Nexusie, posiadamy obecnie (ponownie) również własny serwer TS3 z licencją (125 slotów) ;)

Ah czekamy i czekamy na to 4.0, ale jak ruszy to od razu ruszamy do roboty!

Posiadamy od wczoraj własnego fanpage na Facebooku ;)

https://www.facebook.com/etherions

Zapraszamy!

P.S. Aktualizacja pierwszego posta w temacie.

http://aioninfo.com/

po co wy jeszcze siedzicie na tym nexusie?? o 6 rano jest wiekszy online na barusie niz nexusie :X

Kyree, ale i co z tego, my na online nie patrzymy, czy jakiś serwer ma o 400 online (statystyka z godziny 10:30 dzisiaj) więcej czy nie, prędzej czy później to i tak się wyrówna, a po drugie komu by się chciało robić od zera wszystko... trzecia sprawa to trzymamy się razem na dobre czy na złe :P Dlaczego mielibyśmy lecieć jak pies za stadem owiec, by potem też się stać ową owcą.

Pozdrawiam BeOrna noobka Assassina którego grać tą postacią uczyłem :)

Co do zasad panujących w "Etherion'ach" wnioskując z waszych wypowiedzi uważam że są OK, ogólnie rzecz biorąc są "Gusta i Guściki" jeśli to komuś nie odpowiada nie musi z nimi grać, ale żeby zaraz oczerniać cały Legion, a raczej jego graczy to już lekka przesada, była kiedyś dziwna teoria spiskowa na temat pewnego Legionu (nazwy nie podam) że ponoć skan dowodu potrzeba wysłać żeby się tam dostać i zastanawia mnie jedno dlaczego ludzie psioczą na Legiony w których panują jakieś zasady, w których trzeba się jakoś wykazać.... aaahhh zapomniałem bo to są POLACY taka natura nasza bez kłótni ani rusz !!

Podsumowując ludzie nie dajmy się zwariować !!

Pozdrawiam Ainhell - Barus

szukam nowego gracza ktory zaczyna gre

mozemy ogarnac ja razem jak cos gg 8471582

Ainhell, ale teraz to byśmy się prali równo :P

szukam nowego gracza ktory zaczyna gremozemy ogarnac ja razem jak cos gg 8471582

Eeee chyba zły temat... :o:huh:

Aktualizacja i poważne zmiany w 1 poście tematu. Zapraszam!

Gracie jeszcze? Nie mogą się z tobą skontaktować Beorn na Aionie.

nie graj na nexusie . ten serwer nie zyje w zasadzie to juz wsyztkie po 1k graczy chcesz to idz na NA

Skąd wiesz, że jest taka populacja. Gdzie to sprawdza się?

http://aioninfo.com/ tutaj masz liczbę graczy na daną chwilę

Gramy gramy i zamiatamy ;) I co z tego, że 1k graczy jak Ci wszyscy gracze to w 90% max lvle i jest tłoczno na nowych lokacjach ;) Nie widać nawet różnicy, żeby coś ubyło, no chyba że ktoś lubi masówkę i na ekranie w 1 lokacji 200 graczy robiących 1 quest.

Wszystko jest ok na Nexusie i zapraszam na serwer starych wyjadaczy jak i nowych ;)

A w razie czego to potem może być płacz jakby połączyli 2 serwery w jeden i wtedy może się okazać że takowy Nexus + coś będzie miał jeden z pierwszych trzech top online.

W mmorpg nie patrzy się na ilość graczy jeżeli serwer ma minimum 1000 osób ( w tym przypadku Aion ).

P.S. W tej chwili Nexus ma +1500 online

Zapominacie dodac ze ceny gp na nexusie to okolo 100kk co dla nowego gracza jest majatkiem :) Server do 65 jest martwy - dredy to sami afkerzy :) NIe rozumiem dlaczego wszyscy nie przejda na barusa gdzie server jest nowy i w miare stabilny. Chociaz coraz wiecej osob to robi i pewnie bedzie robic- bo Sety pvp czy nabicie AP do obecnych graczy to kwestia miesiaca :) nie wspominajac o tanich matsach/manastonach czy itemach