Asta obt

Siemanko,

Niektórzy pewnie wiedzą, że 2 marca startują OBT ASTA: The War of Tears and Winds. Grałem przez 3 dni w IBT i gra naprawdę mnie wciągnęła.

Gra jest prosta w przeciwieństwie do nowszych tytułów, gdzie mamy pierdyliard rzeczy do ogarnięcia. Ja podczas swojej krótkiej przygody dobiłem 39 poziom i grało mi się bardzo przyjemnie.

Tak więc szukam chętnych do wspólnej zabawy, ja prawdopodobnie będę grał magiem. Mile widziane osoby znające język angielski ;)

Kontakt przez forum lub steam

Witam.

Nie mogę się już doczekać tej gry, Tak wiec na pewno będę chętny dołączyć do zgranej grupy Polaków.

Dobre community w grze to u mnie podstawa, grac pewnie będę Healerem.

@Always1987 Ja będę grał z koleżanką z Bośni i jej chłopakiem, jeżeli nie przeszkadza Ci taka ekipa (Może się powiększyć) to zapraszamy :D

TS3 będzie wykupiony w marcu na 15 slotów - tak na początek. Planujemy założyć gildię, ale tylko wtedy, gdy będziemy mieć zgraną ekipę ;)

ja też zagram właśnie ze względu na prostotę i PvE content nick w grze będzie Carn

A co ciekawego gra oferuje? I tak zapytam. Malo polakow znasz ze bedziesz gral z bosniakiem? Ts3 nie kupuj ja udostepnie na 60slotow prywatny.

Też grałem w IBT i muszę powiedzieć, że gra wyróżnia się spośród całej reszty właśnie z powodu prostoty.

Mogę się przyłączyć do gry, klasa dowolna - wypełnię ewentualne braki w drużynie. Pytanie: Asu czy Ora?

Jedyny "minus" - nie używam TS'a.

raczej ts3 to podstawa, gra bez ts3 nie ma sensu. takie jest moje zdanie jesli chodzi o gry mmo. jaki powod nie uzywania ts3? program darmowy, sluchawki z mikro 10zl, nasluch nic nie kosztuje.

Skąd to przekonanie? Jakie w normalnej rozgrywce (nie liczę jakieś hardcorowe rajdy, gdzie nanosekundy się liczą) ma znaczenie czy coś napiszesz czy powiesz? Poza oczywistymi brakami w ortografii i interpunkcji dzieciaków, w końcu jak się mówi to nie widać błędów. Należę do starszej generacji graczy, którzy grali bez TS'a - bo go po prostu nie było i świetnie sobie radziliśmy. Co więcej jak gram wole sobie posłuchać muzyki niż piania 12 latka podczas mutacji, czy rzucania bluzg na prawo i lewo.

Jeśli to problem dla NeeKotka i jego grupy - zrozumiem, dlatego uprzedziłem.

A co ciekawego gra oferuje? I tak zapytam. Malo polakow znasz ze bedziesz gral z bosniakiem? Ts3 nie kupuj ja udostepnie na 60slotow prywatny.

Na oficjalnej stronie asta.webzen w zakładce guide jest wszystko rozpisane co gra oferuje, PvE / PvP / Crafting i professions, fajnie rozbudowany system gildi.

Moim zdaniem więcej jak blade and soul i black desert, mam tylko nadzieje ze webzen nie skopie tej gry płatnymi itemami ze sklepu.

Skąd to przekonanie? Jakie w normalnej rozgrywce (nie liczę jakieś hardcorowe rajdy, gdzie nanosekundy się liczą) ma znaczenie czy coś napiszesz czy powiesz? Poza oczywistymi brakami w ortografii i interpunkcji dzieciaków, w końcu jak się mówi to nie widać błędów. Należę do starszej generacji graczy, którzy grali bez TS'a - bo go po prostu nie było i świetnie sobie radziliśmy. Co więcej jak gram wole sobie posłuchać muzyki niż piania 12 latka podczas mutacji, czy rzucania bluzg na prawo i lewo.

Jeśli to problem dla NeeKotka i jego grupy - zrozumiem, dlatego uprzedziłem.

Jak ja zaczynałem przygodę z grami mmo to tez jeszcze ts nie istniał,i do tego jeszcze nie wszyscy mieli internet w domach. To z kumplami z osiedla chodziliśmy do kafejek internetowych.

Co do posiadania tera ts'a to uważam ze nie jest on jakoś niezbędny, jak ktoś woli pisać to jego sprawa ale z drugiej strony chodząc na dungeony czy coś w tym rodzaju wole żeby chociaż nasłuchiwał innych.

Jak będzie obt to ściągnę i zobaczę z czym tą grę się je i jeśli mi podejdzie to dołączę się do was :D

Brak TS'a nie będzie problemem, ale z czasem jednak będzie on potrzebny jak wbijemy większe poziomy :)

Będę grał z "bośniakiem" dlatego, że poznałem ją podczas IBT i bardzo dobrze się nam razem grało.

Każdego kto chce rozpocząć przygodę w grupie proszę o wysłanie PW :)

Pozdrawiam

Chętnie przyłącze się do grupy. Mam nadzieje, że zagramy po stronie Asu.

Pozdrawiam

ja także chętnie sprawdzę ten tytuł, może wciągnie mnie na dłużej :)

Nie grałem wcześniej w tą grę, lecz myślę, ze warto spróbować. Jak coś to też jestem chętny do wspólnej gry. Nick zapewne będzie taki sam jak na forum. TS3/Mumble/Skype - wszystko jedno, żeby tylko była fajna atmosfera ;)

Założyłem małe forum dla chętnych, link będę podawał na PW, więc jeżeli ktoś jeszcze nie wpisał się w tym temacie a chce do nas dołączyć to zgłaszajcie się bezpośrednio do mnie na priv.

Pozdrawiam :)

Odświeżam i zapraszam do wspólnej zabawy

Aktualnie grupa liczy sobie 10 osób, więc będzie z kim pograć i pogadać ;)

Szkoda ze w tym samym czasie wychodzi BlackDesert bo juz kupiłam ;c

Szkoda ze w tym samym czasie wychodzi BlackDesert bo juz kupiłam ;c

jak ci się znudzi to zapraszamy! :)

@Asuna146 Z tego co mi wiadomo, BD startuje 3 marca - masz 1 dzień na sprawdzenie ASTY :D A nuż Ci się spodoba i zostaniesz z nami? ^.^