Pre-oder najtanszy ma 24h headstart to 2 marca ;c
Asta obt
Dolaczam, mam jednak nadzieje, ze z ta prostota to tak tylko na poczatku, a pozniejsze PvE bedzie jednak wymagalo troche pomyslunku i kilku podejsc do danego dunga/raidu.
Klasa - 2h Staff, nie wiem kto w tej grze dzierzy takie cudo, ale pewnie jest to Healer / Mag, dopowiadaja mi obie klasy, dlatego dokonam wyboru wg potrzeb grupy.
Nick - wybiore cos ze swoich porzednich, jezeli jakis inny Xander mnie wyprzedzi.
@MrXander PvE na zwykłe potworki jest na zasadzie - znajdź target i bij. Area/World bossy i dungeony już wymagają robienia uników itd więc na pewno Ci się szybko nie znudzi
@Asuna146 Fee, oby hype na BD szybko minął Niemniej jednak powodzenia i odezwij się jeśli będziesz chciała zagrać z nami w ASTE
Odświeżam ponownie i zapraszam do wspólnej zabawy
Też się chętnie dołączę Mogę iść jako healer/archer, ale generalnie potrafię się dostosować
Razem z kolegą z biura też zamierzamy grac, najpewniej healer+mag
Też się dołączę ale to myśle, że na jakimś TS zjawie się dopiero tego 1 lub 2 marca Gra wygląda całkiem fajnie
Zostało ustalone po której stronie gracie ?
Już się biorę za wysyłanie Wam linku do naszego własnego forum, na którym wszystko krok po kroczku ustalamy aby na dzień otwarcia mieć jedynie zmartwienie, żeby nicki nie były zajęte
TS-a mamy udostępnionego od strefammo.pl więc już dzisiaj można sobie posiedzieć i pogadać
@SiLuS Grać będziemy po stronie Asu
A w co gracie jeśli można wiedzieć :D?
@wiktor48 Wchodzisz do każdego tematu nie czytając jego nazwy i pytasz o czym toczy się rozmowa? Jesteś aż tak leniwy, że nawet nie przeczytałeś pierwszego postu?
Gramy w grę. Głupie pytanie = głupia odpowiedź
Przeczytaj nazwę tematu i wyżej wspomniany pierwszy post a wszystkiego się dowiesz.
Korzystając z możliwości wypowiedzi - prosiłbym aby każdy, kto wyraził chęć zabawy w grupie zarejestrował się na forum, do którego link wysłałem każdemu na PW.
Pozwoli nam to określić ilu nas będzie, kto kim będzie grał itd.
Mogę się dołączyć do ekipy
Zaciekawiła mnie ta gra, więc jeśli macie wolne miejsce to się mogę do was przyłączyć .
Oglądam filmiki na YT i ta gra bardziej mi przypadła do gustu nż taki B&S, są dungi, raidy, jest pvp, areny, bg
Oglądam filmiki na YT i ta gra bardziej mi przypadła do gustu nż taki B&S, są dungi, raidy, jest pvp, areny, bg
Mam dokładnie to samo ;P Nic mnie nie odpycha ;P
Chętnie zagram, licze ,że zagram archerem który jak widzialem dobrze sobie radzi w pvp ale moze i healerem
Ja miałbym takie pytanko do Was, czy będe mógł grać w ASTĘ na takim sprzęcie(bo niestety niezbyt się na sprzęcie znam a z doświadczenia wiem, że zwykłe porównanie cyferek z wymaganiami gry nie jest wiarygodnym wynikiem;d):
Procesor AMD ATHLON II X2 255
Grafika ATI RADEON HD 5450
Ram: 4GB
Bo jeśli tak, to z chęcią do Was dołącze;P
Chętnie zagram , prawdopodobnie Archer lub Warrior , szukam gierki tego typu ,która dopiero startuje. TS3 jak najbardziej. Nastawienie bardzo PVP.
Powinno ci wystarczyć ,najwyżej detale sobie zmniejszysz
@pierzatek Gdybyśmy się sugerowali wymaganiami ze strony głównej - zagrasz bez problemu ze średnimi ustawieniami. Sugerując się doświadczeniem, powinieneś uruchomić na najwyższych z minimalną korektą
Jedno jest pewne - na 100% gra Ci pójdzie, więc nie masz się czego obawiać Ustawieniami będziesz się mógł bawić podczas rozgrywki
Już wysyłam linki do naszego forum
Mogę się do was dołączyć ?