Asta obt

Zgłaszam się :)

Dołączam się :)

PS: Czy jest juz mozliwosc pobierania gry? czy dopiero 2 marca?

dacie linka

szczerze to ta premiera źle wygląda, nie ma żadnych info o kliencie itp, ale ja też gram a nie dostałem linka do forum :P

Dołączam się 

PS: Czy jest juz mozliwosc pobierania gry? czy dopiero 2 marca?

Gry nie można obecnie jeszcze pobrać, przypuszczam że udostępnią download jutro lub w środę rano

Pobrać gry nie można póki co.
Aczkolwiek jutro - 1 marca - udostępnię link do pobrania instalki clienta EU/US z czasów IBT (Podobno można na nim grać, wystarczy aktualizacja).

Edit: pomyliłem sobie miesiące :D Sorki za błąd, już poprawione

Poniżej macie już oficjalnego clienta \/ :)

Client na srode.

http://asta.webzen.com/en/News/Notice/open-beta-patch-notes-client-pre-download-1427016

Czekam na link do forum :)

radził bym pamiętać , że dla Polski ta gra wyjdzie na 99% 3 dopiero nie 2 ;) Przydało by się żeby Lider Gildi przyszłej podał jaki będzie miał nick w grze żeby go dodać do friendsów :P

Linki powysyłane.

@Carn OBT Wystartuje na 100% 2.03 - Nie będzie to zaraz o północy, ani z samego rana ale powinno być już do południa. Wystarczy śledzić forum i czytać nowinki :)
Nie ma co pisać takich głupot, że gra wystartuje dzień później.

Co do mojego nicku - będzie to prawdopodobnie NkT lub NeeKotek

Mam szybkie pytanko, gra jest bardziej nastawiona na grinderkę? Jakiś ciekawy end game? Cokolwiek wiadomo?

Questy są przyjemne i to głównie na nich wbijamy poziomy, dungeony także są przyjemne. Co do End-game'u nie wiem za wiele, gdyż moja przygoda skończyła się na 39 poziomie, ale mogę powiedzieć, że są bardzo fajne battlegroundy, które raczej szybko się nie znudzą ;) PvP też jest całkiem fajne (Areny klasowe, 2 wrogie frakcje). Do tego są raidy bodajże 25 osobowe, tak więc będzie co robić ;)

Jeżeli nie jesteś przekonany do gry - pooglądaj na YT, albo po prostu zagraj i sam sprawdź ;)

Chętnie zagram,grę akutalnie ściągam bo podobno jutro OBT :)

Witam. Chętnie bym dołączył do ekipy, jeśli można oczywiście. :)

Cześć,

także spróbuje tego tytułu :) zagram wojownikiem.

Czekam na link do forum :)

Elo,

również zamierzam grać w ten tytuł a że w kupie raźniej to chętnie się przyłączę :D

ja tam gierkę odpaliłem i działa tylko serwer w konserwacji

ja tam gierkę odpaliłem i działa tylko serwer w konserwacji 

No bo serwery UP dopiero jutro :)

Też z chęcią zagram :]

Szukam info o godzinie startu... bo kampie od rana i nic nie pisze nigdzie :(

edit : dzięki za info (15:00 środa)