Zgłaszam się
Asta obt
Dołączam się
PS: Czy jest juz mozliwosc pobierania gry? czy dopiero 2 marca?
dacie linka
szczerze to ta premiera źle wygląda, nie ma żadnych info o kliencie itp, ale ja też gram a nie dostałem linka do forum
Dołączam się PS: Czy jest juz mozliwosc pobierania gry? czy dopiero 2 marca?
Gry nie można obecnie jeszcze pobrać, przypuszczam że udostępnią download jutro lub w środę rano
Pobrać gry nie można póki co.
Aczkolwiek jutro - 1 marca - udostępnię link do pobrania instalki clienta EU/US z czasów IBT (Podobno można na nim grać, wystarczy aktualizacja).
Edit: pomyliłem sobie miesiące Sorki za błąd, już poprawione
Poniżej macie już oficjalnego clienta \/
Client na srode.
http://asta.webzen.com/en/News/Notice/open-beta-patch-notes-client-pre-download-1427016
Czekam na link do forum
radził bym pamiętać , że dla Polski ta gra wyjdzie na 99% 3 dopiero nie 2 Przydało by się żeby Lider Gildi przyszłej podał jaki będzie miał nick w grze żeby go dodać do friendsów
Linki powysyłane.
@Carn OBT Wystartuje na 100% 2.03 - Nie będzie to zaraz o północy, ani z samego rana ale powinno być już do południa. Wystarczy śledzić forum i czytać nowinki
Nie ma co pisać takich głupot, że gra wystartuje dzień później.
Co do mojego nicku - będzie to prawdopodobnie NkT lub NeeKotek
Mam szybkie pytanko, gra jest bardziej nastawiona na grinderkę? Jakiś ciekawy end game? Cokolwiek wiadomo?
Questy są przyjemne i to głównie na nich wbijamy poziomy, dungeony także są przyjemne. Co do End-game'u nie wiem za wiele, gdyż moja przygoda skończyła się na 39 poziomie, ale mogę powiedzieć, że są bardzo fajne battlegroundy, które raczej szybko się nie znudzą PvP też jest całkiem fajne (Areny klasowe, 2 wrogie frakcje). Do tego są raidy bodajże 25 osobowe, tak więc będzie co robić
Jeżeli nie jesteś przekonany do gry - pooglądaj na YT, albo po prostu zagraj i sam sprawdź
Chętnie zagram,grę akutalnie ściągam bo podobno jutro OBT
Witam. Chętnie bym dołączył do ekipy, jeśli można oczywiście.
Cześć,
także spróbuje tego tytułu zagram wojownikiem.
Czekam na link do forum
Elo,
również zamierzam grać w ten tytuł a że w kupie raźniej to chętnie się przyłączę
ja tam gierkę odpaliłem i działa tylko serwer w konserwacji
ja tam gierkę odpaliłem i działa tylko serwer w konserwacji
No bo serwery UP dopiero jutro
Też z chęcią zagram :]
Szukam info o godzinie startu... bo kampie od rana i nic nie pisze nigdzie
edit : dzięki za info (15:00 środa)