Klient będzie dostępny dopiero w dniu premiery? Nie znam się na steam.
Asta Online- UTOPIA
Ja bym prosił kogoś kto grał Magiem, Assasinem bądź Archerem na Priv
gdzie mozna sie zarejestrowac ktos wie? tam jakies paczki daja dla nowych graczy
To ja poproszę na priv jakiegoś warriora Zastanawiałem się nad healerem i tankiem, ale ostatecznie zagram tym drugim.
Też grałem w Utopii i z przyjemnością 26 kwietnia przyłączę się do zabawy na steam.
Również się piszę. Pewnie Assassinem/Magiem
spis klas? Jezus - healer/ rouge
Jakieś konkrety padły na zebraniu? Zapewne będzie tylko jeden server? Jaka frakcje wybrała gildia?
Jakieś konkrety padły na zebraniu? Zapewne będzie tylko jeden server? Jaka frakcje wybrała gildia?
Zdecydowaliśmy grać po stronie ASU
oprócz tego że nazwa gildii to kompletne dno to chętne zagram ;p
Rozważymy twoją sugestię
Jakie są Twoje pomysły na nazwę gildii?
hue hue hue dobry jest łucznik w pvp ? ostatnio nim gralem ale mało pvp
Tez proponowalbym zmienic nazwe, jeszcze te wielkie litery
hue hue hue dobry jest łucznik w pvp ? ostatnio nim gralem ale mało pvp
archer jest królem pvp do momentu kiedy assasinowie się wymaxują jak już to nastąpi to czekasz na niewidce na dobry moment żeby ściągnąć enemy healerów/magów, w międzyczasie trapujesz co się da
ok to pomysle nad asasinem
Już miałem się obrazić, ale zobaczyłem Twój nick w MMO i mi przeszło.
ten nick do dla brechy jest tam mój prawdziwy nick to press_1_if_fapped ale nazwa naprawde jest beznadziejna
ten nick do dla brechy jest tam mój prawdziwy nick to press_1_if_fapped ale nazwa naprawde jest beznadziejna
Beznadziejna to była polityka Webzena, a nazwa jest mistrzowska!
Jak tak dalej pójdzie, to do premiery gry Arby Cie zaj**ie i tyle będzie z Twojego Assassinowania ;P
Więc "łacz jur bak", jak głosi tekst pewnej piosenki z pierwszej części bardzo znanej serii filmów SF