CzlowieZInternetow - Pomagające w ulepszeniu? Czy coś w stylu? xD Jakie? Proszę o screena! xD Gram w to od pierwszej bety i jakoś nikt czegoś takiego jeszcze w item shopie nie znalazł! Ulepszasz kamieniami, które dostajesz za rozkładanie niepotrzebnych itemów, a te, które wkładasz masz z dungeonów, farmy i questów TYLKO!
Astelia P2W
Gry nie widział i się wypowiada! No debil xD Ja rozumiem, że komuś może się nie podobać, ale żeby ściemniać, to już trzeba być totalnym przygłupem! Daj screena na taki przedmiot? Czekamy! xD
Przecież nic z ITEM SHOP nie da się sprzedać w grze, a co więcej nie daje to żadnej przewagi, bo ani do enchantu nic tam nie ma, ani ekwipounku, ani nic podobnego! To jak wpłynie na ekonomie? Bo będziesz miał ladniejsze ciuszki? Kolejny moron xD
Nie wiem, czy gra ma P2W, czy też nie, ale jeżeli ktoś kupuje sobie grę (B2P) i ma możliwość dokupienia jeszcze dodatkowych bonusów, które dadzą mu trochę przewagi (chociażby w EXP) to jest to zagranie nie fair. Albo gra jest F2P i ludzie rządzą za pomocą portfela, albo kupuje się ją w modelu B2P/P2P i nie ma żadnych dodatkowych perków. To za bardzo pachnie Blessem.
ta gra w której capa się wbija 3 dni daje xD co Ci da te 20 % do expa że wbijesz capa 3 godziny wcześniej ?
EXP to jeszcze pół biedy, ale już “30% Decreased dungeon ticket recharge time”, “Increase max dungeon tickets” z Norden’s Favor oraz “Unlimited instance resurrection” i “unlimited teleport to manager” z Niar’s passing akurat robią różnicę i to zauważalną.
I jeszcze ten ring do auto lootowania z najdroższej paczki.
Gear jest totalnie RNG - możesz dostać uber bron po 1 runie, albo żadnej po 10… p2w wali po oczach. Resy nie do końca są unlimited, bo nadal podlegają cooldawnowi. Dobra darmowe teleporty mnie pokonały - faktycznie dają przewagę
Byłem mocno sceptyczny do tej gry, ale im więcej gram tym bardziej chce mi się wracać - haczyków nie znalazłem. BRAK P2W - rozejśc się.
To tylko góru leń zrobił na was bejta, bo mu się artykułu nie chciało pisać
Checie zobaczyć P2W? Odpalcie jutro Lineage 2 Essence EU Bez 500$ miesięcznie nie podchodź
tak te dungeon tickety są lekko p2w ale tak naprawde to tak duzo nie daje jak by sie wydawało
Ja nie grałem stąd pytam wielu osób jak to faktycznie wygląda. Trochę niepokoją mnie te tickety i recharge time oraz auto loot jak dopłacisz, ale może dam szansę.
Słyszałem legendy o L2 i worku bez dna. Chyba tylko Bn$ mu dorównuje.
Nie musisz kupować gry za 30$, możesz kupić sub za 10$ na 30 dni - ja tak zrobiłem, ale dziś chyba dodatkowo kupię paczkę za 30$ bo na tą chwilę najprzyjemniejsze mmo jak dla mnie na rynku i nawet AAU oleję.
Raczej nie chcę się bawić w abonament, wolę od razu kupić grę na stałe
Gajin- dokładnie, mega przyjemne mmo. Ja też oleję AAU, bo za dużo razy zaczynałam od początku i po prostu mi się nie chce po raz kolejny postaci robić. Ja w Astellię pykam 2 dzień i jak na tę chwilę polecam.
ok przejrzałem item shop i faktycznie jedyne co moze być lekko p2w to te dungeon recharge +30%, poza tym nie ma NIC !
A jak z optymalizacją?
szału nie ma są tereny gdzie jest mniej fps ale w 75% mam ponad 100 fps
a jak to wygląda? jeżeli subskrypcja kosztuje 40zł to jeżeli mam te 40zł na paypalu to moge wykupić? czy musze mieć karte podpieta pod paypala?
pewnie tak - sprawdz i zobacz
wole mieć 100% pewność bo wtedy bym sobie zrobił przelew na paypala ^^ i wykupił bo nie chce podpinać karty
ja kupiłem gre przez płacę iko normalnie, nie musisz podpinać karty bo nie masz tu abo żadnego btw
Nooo, czyli częściej możesz wbijać na dungi aby się ubrać. Racja, wciąż trzeba ruszyć dupę aby to zrobić. Jednak wciąż znajdą się osoby, które będą na to narzekać - np. ja - no bo jak to jest, że gram z kumplami ale w pewnym momencie mówią mi ‘cześć’ i sobie idą na dunga sami a ja muszę czekać dłużej na te tickety bo cały limit wykorzystałem wcześniej…