Attack on Titan

o boze! anime jest po prostu mega! POLECAM!

Jestem juz po 11 odcinku !

Poczatek i srodek mizernie wygladal ale koncowka zaskoczyla mnie pozytywnie ^^

Ehhh znowu tydzien czekac......

Obejrzałem 3 odcinki i to anime wywarło na mnie nie lada wrażenie :D Póki co jest niesamowite i nie powiem ;) czasami łezka się w oku kręci :] 10/10 ;] Wracam do oglądania...

Dla fanów:

http://fenglee.com/game/aog/

Powstała już wersja Pre-Alpha browserówki w której wcielamy się w jedną z postaci z AOT. Jest to na razie aplikacja testowa, aczkolwiek pobawić już się można. Sterowanie: spacja (wystrzelenie linek), myszka (lpm cios), wsad.

Niezła gra nawet wciąga ;D

Zajefajna animka! dziś kolejny odcinek, liczę że będzie więcej akcji:)

Dla fanów:http://fenglee.com/game/aog/Powstała już wersja Pre-Alpha browserówki w której wcielamy się w jedną z postaci z AOT. Jest to na razie aplikacja testowa, aczkolwiek pobawić już się można. Sterowanie: spacja (wystrzelenie linek), myszka (lpm cios), wsad.

oho wreszcie ludzie którzy lubią jedno z moich ulubionych anme :D

a tak przy okazji wam też ta gra nie działa bo wczoraj grałem a dziś mi się strona nie ładuje :(

Ja juz po kolejnym odcinku.

jak do tej pory chyba najlepszy dla mnie odcinek, wreszcie cos sie dzieje :)

a tak przy okazji wam też ta gra nie działa bo wczoraj grałem a dziś mi się strona nie ładuje

U mnie wszystko działa.

Anyway wczoraj wprowadzili większość zapowiadanych opcji czyli nowy atak, pojedyncze linki, możliwość zawiśnięcia na linach etc.

Odcinek numer 13 super:) nie mogę się doczekać aż ruszą w drogę do domu głównego bohatera:P

Obejrzałem 13 odcinków w jeden dzień, tak mnie wciągnęło. Na prawdę świetna produkcja, nie mogę się doczekąc kolejnych odcinków! :D

Tak czytam sobie i widzę na przykład "będą chcieli zdobyć wiadomo co..."

Kurde aż tak kusi żeby zajrzeć w mangę xD ale niee będę czekał xD

A no i dzięki że nie spojlerujecie :> odcinek 13 bardzo dobry ;p

skoro juz zaczeliscie anime ogladac to nie polecam mangi bo klimat tej swietnej produkcji prysnie :)

ja na raz 10 odcinkow obejrzalem a potem juz co tydzien wlk oczekiwanie hehe

z regoly ogladam najpierw po japonsku, potem z napisami eng a na koncu na dobitke z PL :)

czekam na kolejne odcinki i marze o MMO z prawdziwego zdarzenia ^^

http://fenglee.com/game/aog/ tadaaa!

Całkiem niezłe animu, jedne z lepszych w tym sezonie - ale mimo wszystko nic nadzwyczajnego. No i te ostatnie odcinki, nie licząc bardzo dobrego 13 były tak masakrycznie przeciągane..

Btw. Bardziej denerwującego bohatera od Erena jeszcze chyba nigdzie nie widziałem, w każdym odcinku wydziera się, że wyrżnie tytanów.

A zjada go pierwszy którego napotkał - nie zdołał zabić żadnego, nie licząc tych których utłukł przemieniony w jednego z nich.

Faktycznie, manga jest nadal tworzona, wydawana bodaj co miesiąc. I powiem szczerze, że po obejrzeniu odcinka 7 albo 8 i zobaczeniu bardzo nieprzychylnych komentarzy na temat tego co dzieje się w kolejnych aż do 12 (wtedy najnowszego) stwierdziłem że poczytam... i po przeczytaniu 3/4 z nich sam nie wiem czy chcę dalej to czytać. Kreska i w mandze, i w anime jest genialna, ba - urzekło mnie to że czytając mangę widziałem te same sceny (nawet kadry!) które widziałem wcześniej w anime (czytaj: animatorzy naprawdę odwalili kawał dobrej roboty), ale zaczynam mieć wątpliwości co do tego czy interesuje mnie ciąg dalszy... Nie wiem czy to dobry znak jeśli miałem tak po obejrzeniu 2/3 serii Tengen Toppa Gurren Laggan (kto oglądał może podejrzewać czemu) czy przeczytaniu nieco ponad połowy [przereklamowanego] Elfen Lieda, których do tej pory nie ruszyłem.

Na marginesie, przy takim tempie rozwoju akcji druga seria prawdopodobnie będzie

podejrzewam że ten sezon skończy się walką z pewnym inteligentnym tytanem - więcej spoilerować nie będę

...chyba że studio które jest za tą serię odpowiedzialne spieprzy sprawę i zostawi anime niedokończone albo dopisze własny scenariusz.

Racja straszny hype na AoT w Japonii jest i dzięki temu zapewne będzie 2 sezon.

W sumie czekam jeszcze na SAO 2 sezon bo również było wokół niego dużo szumu no a AoT teraz przejął władzę ;D

Moja koleżanka cała noc siedziała nad tym :)

Przeglądała "łudkę" i znalazła, ja tam obejrzałem ten o tym kolesiu z kości i mięsa a tak to mnie nie kręci tani kicz :q

Kurde powinni was banowac za te spojlery

Przecież po to "spoiler" jest, nikt nie każe ci tego czytać :) a jeśli ktoś pisze bez spoilera, to zgłosić do administracji i tyle.

Offtop... czy tylko mi się wydaje że podpierdzielanie avatarów to czyste chamstwo?

Moim zdaniem (tak jak i w przypadku SAO) twórcy mają możliwości do zrobienia więcej odcinków niż te 25 (gdzieś czytałem, że SnK ma właśnie tyle mieć).