Attack on Titan

Na takiej zasadzie to dziala teraz ogladam naruto np mam akcje ktora mogla by sie skoczyc na sekundach ale nie oni rozciagaja to na kilka odc, czasem po prostu poganiam. No ale tutaj sie nie da bo dopiero to wychodzi i w sumie mozna raz na 3 tyg wchodzic bo przewaznie co 3 tyg jest jakas akcja warta uwagi

Oj tak, świetna seria. I teraz przed nami co najmniej rok czekania na kolejny sezon. Ciężko będzie to wytrzymać, ale nie ma wyjścia :D

Polecam mangę AoT/SnK Akcja tam toczy się dużo szybciej ;p tak samo w naruciaku mnie to wkurzyło takie przeciąganie teraz tylko czytam ;)

I tak jak mowilam, ze dzi.wka Anne to Tytan xd

To akurat chyba każdy się domyślał :D, a że była dz**ką to nie wiedziałem :D

Anna niezle narozrabiała :] Mam nadzieje, że Eren da sobie z nią radę ;].

Jak wrażenia po ostatnim odcinku? Dla mnie świetny, szał Erena wyglądał genialnie. Ale zdecydowanie najlepszy moment odcinka to ostatnie sekundy po endingu i ślady po rękach Annie. Kto go/ich tam zakopał? :D

Moim zdaniem 1 serię skończyli w idealnym momencie, także pozostaje trwać w oczekiwaniu na następny sezon, przewidziany gdzieś koło 2015 roku.

Nooo :] Najnowszy odcinek zwalil mnie z nóg ;) Ciekawe co z tym tytanem za/w murze ? Rakson wydaje mi się że 2 sezon będzie dużo wcześniej, ponieważ akcja z mangi i tak już jest bardzo daleko od 1 sezonu. Myśle że gdzieś w kwietniu lub maju 2014 roku pojawi się sezon 2 ;] Nic tylko czekać.

Osobiście strzelam na sezon jesień 2014 lub zima 2014/2015. Wątpię żeby pojawiło się wcześniej.

Wiosna 2015 przeczytałem iż ma być 20 paro odcinkowa kontynuacja. Prawde mówiąc, jak zwykle dużo pytań i zero odpowiedzi. Póki co cały sezon na tym polegał, namnożyło się multum pytań a odpowiedzi praktycznie żadnych i to jest moim zdaniem porażka, co daje ogólną ocene 4/10. Plusy za grafike, fabułę poniekąd i duszny klimat. Minusy za też fabułe, przeciąganie akcji, przewidywalność, liczne niedociągnięcia w charakterystykach postaci, pewne mało logiczne rozwiązania i duży minus za to , że Eren nie umarł na początku. Jego tytania wersja, to najgorsze wyjście z tej sytuacji i mam nadzieje iż ten pierdzielnięty dom Jeagera pokaże iż, jego przemiana jest bardzo dobrym wyjściem.

Anime zakończyło się w bardzo dobrym miejscu. Myślałem, że już tego nie pokażą, zostawią na następny sezon a tu jednak po end było :) Ogólnie dla mnie trochę więcej niż średniak. Wierząc w słowa autora, że zamknie mange w 20 tomach można łatwo stwierdzić, że anime będzie miało 3 sezony. Osobiście uważam, że jak utrzymają tempo a manga zakończy się na tym 8którymś rozdziale to następny znowu koło 25 a ostatni 12 odcinków :) Chociaż nic wybitnego to jednak będę czekał min do następnego sezonu jesiennego (chyba najwcześniejsza data na którą można liczyć).

Fajnie zrobili ten szał Erena ;>

Odcinek nawet dobry.

Czekam na kolejny sezon ;D

Anime słabe, przewidywalne, za dużo śmiechowych momentów, ostatni raz dałem się namówić na mainstreamową serię!

Anime dobre choć jak dla mnie końcówka totalnie wzieta z d**y. Całkiem ciekawie przedstawia postawy żołnierzy na wojnie ale nadal nie rozumiem wielkiego fenomenu tego anime. Dając że będzie drugi sezon to mam nadzieję że zakończą to anime porządnie a nie tak jak 1 sezon. Dodam że jest wiele lepszych animę chocby taki Hellsing ultimate polecam obejrzeć każdemu.

Najlepsze anime jakie oglądałem pod względem epickości i ciekawych akcji. Zakończenie słabe, czuję niedosyt :c

Najlepsze anime jakie oglądałem pod względem epickości i ciekawych akcji. Zakończenie słabe, czuję niedosyt :c

no chyba jak sie widziało 3 serie :)

Może i ciekawe akcje są, ale seria w 90% zajeżdża taką nudą, że zbiera mi się na wymioty.

Przez cały odcinek potrafi się nie dziać KOMPLETNIE nic, co doprowadza do szewskiej pasji.

Może i ciekawe akcje są, ale seria w 90% zajeżdża taką nudą, że zbiera mi się na wymioty.Przez cały odcinek potrafi się nie dziać KOMPLETNIE nic, co doprowadza do szewskiej pasji.

Racja, ale nie tylko samą walką się żyję :P

no chyba jak sie widziało 3 serie

Obejrzałem sporo anime, oczywiście były lepsze. Ale w SNK spodobała mi się kreska, akcje i klimat wojny o przetrwanie.

nie oglądałem wszystkich anime tego sezonu jednak myśle że nie będzie błędnym stwierdzenie jest ono jednym z lepszych ze względu na kreske która jest oryginalna, ciekawa fabuła (no trzeba przyznać że tak, nie jest to kolejna seria z klimatów szkolne/romas czym nas od jakiegoś czasu zasypują, i o tym w sumie mógłbym sie bardzo rozpisać ale to offtop), jednak trzeba też przyznać że kreacja postaci stoi na bardzo niskim poziomie, eren, mikasa, armin, rivalie, annie i pare innych postaci jest po prostu działające na nerwy. Manga jest znacznie lepsza, a anime nie zasługuje na hype i fejm jaki dostało + ten fanbase... wstyd sie przyznać że sie widziało