Nick: Niveria
Klasa: wiz/sorc pewnie
TS: obojętnie
Nick: Niveria
Klasa: wiz/sorc pewnie
TS: obojętnie
Siemanko,
Serwery są otwarte, więc wszyscy, którzy już grają i chcą dołączyć do gildi, prosze o dodwanie mnie do znajomych nick: Risq , wtedy ja wyśle zaproszenie do naszej gildi
Każdy gracz w gildi ma możliwość zapraszania, tak więc, gdy mnie nie będzie prosze dodawać osoby z pierwszego posta, wtedy one was zaproszą
DLA TYCH KTÓRZY NIE ZDOBYLI KEYA A BARDZO CHCĄ ZAGRAĆ , NA TEJ STRONCE SĄ JESZCZE KEJE , POŚPIESZCIE SIĘ http://www.mmogames.com/giveaways/aura-kingdom-closed-beta-key-giveaway/ (Ten post nie ma na celu reklamy )
Nick:Carri
Klasa : Bard
Teamspeak : Tak
Nick:SweetiePolka
Klasa : Gunslinger
Teamspeak : Tak
Jeśli można to ja poproszę o dodanie mnie i kolege
Nick: Navia
Klasa: Duelist
TeamSpeak: Obojętnie
Nick: Cresa
Klasa: Guardian
Teamspeak: Obojętnie
Nick:KaYyyyBooM lub KaBoomFinnek
Klasa: To sie zobaczy
TeamSpeak: Np moge
do gry aby dołączyc trzeba mieć key ???
bo grę już ściągnąłem i się patchuje a konto mam i nw czy podrzebny jest klucz jak tak proszę o wysłanie na pw byłbym bardzo wdzięczny ^^
@up potrzebny jest klucz ale mam 1 na zbyciu wiec ci go podeśle
Nick: Guziczkof
Klasa: Duelist/Ravager
TeamSpeak: TakPotrzebny key :/
@edit Klucz zdobyty (dzięki Forest )
@edit2 Gra nie przypadła do gustu Konto moge oddać. (PW)
Ja sie odpisuje, po ujrzeniu na streamie r3miego ze to kolejny quest tracker pasuje.
@up powiem ci że może jest quest tracker ale nie trzeba z tego korzystać pozatym gierka na prawdę warta uwagi i grania
Nick: Temutsi
Klasa: Kanonier
TS3: Jeżeli będzie wymagany.
Nick: Velved
Klasa: Najprawdopodobniej jakiś DPS
TS3: Nie, brak mikrofonu :/
Edit: Zmieniłem nazwę bo z pierwsza była zajęta
Ja sie odpisuje, po ujrzeniu na streamie r3miego ze to kolejny quest tracker pasuje.
Ja wcale z niego nie korzystam tylko klikam żeby wiedzieć gdzie iść a potem gliduje. A poza tym quest trackerem jest wolniej.
A można zapraszać do znajomych jak ktoś jest offline ?
Witam.
Chcial bym przetestowac gre dostalem klucz uzylem go chcem logowac do gry i wyskakuje "account inactive" i nie wiem co jest grane. Dla tego pytam was czy posiada ktos jeszcze jakis wolny klucz na zbyciu jak tak to chetnie przyjme jak cos PM me.
z gory dzieki
To nie to samo co eden eternal totalnie za łatwo aktualnie 21 lvl nawet sam moby zaznacza QT pokazuje dosłownie wszystko do tego momentu mam praktycznie wszystko na 1-2 hity... jak bym miał wybierać miedzy ta gra a royal quest wybrał bym ta drugą :> spartolili... normalnie jak przeglądarkowa lipa tylko przez klienta
Nick: Hesner/Rensej/Ghoulia
Klasa: Się zobaczy.
TeamSpeak: stanowczo Tak!
hmm? Też macie takie lagi, np, zbugowane misje? ;d
Przypomina, żeby dodawać mnie do znajomych, by dołączyć do gildi
Dziś prawdopodobnie ruszamy z forum(nie gildiowym, ale o Aura Kingdom)
Co do samej gry, powiem tyle, że smuci fakt, że kontent(na chwile obecną) kończy się w 10 godzin :/(wbicie capa na becie czyli 50 zajmuje drugie tyle). AK cierpi na, no właśnie ciężko to nazwać, przypadłość(?), że cap wbija się baaardzo szybko, ale pvp jest jedno z lepszy w ogóle i chyba graczom lubiącym się ponaparzać polecam tą gre. Chociaż w porównaniu do wersji TW jesteśmy daleko w tyle, gdzie ta gra nabrała większego rozmachu...
To jest CBT, mocno okrojone z zawartości, już w OBT będzie ona rozszerzona o dalsze q i dungi. Nie wspominając o q pobocznych, które zapewne nikt kto wbija szybko lev nie robi , a raczej trza później do nich wracać bo każdy daje staty (nie exp) dla postaci. Jakoś Azjaci słynni z levelowania nie narzekają specjalnie na jego szybkość na Tajwańskiej wersji (która jest oryginalna -nie ma KR wersji)
zgłaszam swojego granadiera - Vermiz oraz moją siostre barda - Kya ts'a mamy i używamy obydwoje
ps. dobrze słyszałem że będzie wipe ?
Nick: Kokojambo
Klasa: Guardian/Bard
TeamSpeak: Obojętnie - Zazwyczaj siedzę na własnym kanale i gadam z kolegami grając
Aktualnie dopiero 43lvl, nie wiem ile pociągnę na 40LvL, ile będzie do robienia ciekawych rzeczy
Update - 27.12.2013