[Aura Kingdom] KnightsTemplar

Nick: Niveria

Klasa: wiz/sorc pewnie :P

TS: obojętnie

Siemanko,

Serwery są otwarte, więc wszyscy, którzy już grają i chcą dołączyć do gildi, prosze o dodwanie mnie do znajomych nick: Risq , wtedy ja wyśle zaproszenie do naszej gildi ;)

Każdy gracz w gildi ma możliwość zapraszania, tak więc, gdy mnie nie będzie prosze dodawać osoby z pierwszego posta, wtedy one was zaproszą ;)

DLA TYCH KTÓRZY NIE ZDOBYLI KEYA A BARDZO CHCĄ ZAGRAĆ , NA TEJ STRONCE SĄ JESZCZE KEJE , POŚPIESZCIE SIĘ http://www.mmogames.com/giveaways/aura-kingdom-closed-beta-key-giveaway/ (Ten post nie ma na celu reklamy )

Nick:Carri

Klasa : Bard

Teamspeak : Tak

Nick:SweetiePolka

Klasa : Gunslinger

Teamspeak : Tak

Jeśli można to ja poproszę o dodanie mnie i kolege :)

Nick: Navia

Klasa: Duelist :)

TeamSpeak: Obojętnie

Nick: Cresa
Klasa: Guardian
Teamspeak: Obojętnie

Nick:KaYyyyBooM lub KaBoomFinnek

Klasa: To sie zobaczy :D

TeamSpeak: Np moge

do gry aby dołączyc trzeba mieć key ???

bo grę już ściągnąłem i się patchuje a konto mam i nw czy podrzebny jest klucz jak tak proszę o wysłanie na pw byłbym bardzo wdzięczny ^^

@up potrzebny jest klucz ale mam 1 na zbyciu wiec ci go podeśle :)

Nick: Guziczkof
Klasa: Duelist/Ravager
TeamSpeak: Tak

Potrzebny key :/

@edit Klucz zdobyty (dzięki Forest :) )
@edit2 Gra nie przypadła do gustu :unsure: Konto moge oddać. (PW)

Ja sie odpisuje, po ujrzeniu na streamie r3miego ze to kolejny quest tracker pasuje.

@up powiem ci że może jest quest tracker ale nie trzeba z tego korzystać pozatym gierka na prawdę warta uwagi i grania :D

Nick: Temutsi

Klasa: Kanonier

TS3: Jeżeli będzie wymagany.

Nick: Velved

Klasa: Najprawdopodobniej jakiś DPS

TS3: Nie, brak mikrofonu :/

Edit: Zmieniłem nazwę bo z pierwsza była zajęta

Ja sie odpisuje, po ujrzeniu na streamie r3miego ze to kolejny quest tracker pasuje.

Ja wcale z niego nie korzystam tylko klikam żeby wiedzieć gdzie iść a potem gliduje. A poza tym quest trackerem jest wolniej.

A można zapraszać do znajomych jak ktoś jest offline ?

Witam.

Chcial bym przetestowac gre dostalem klucz uzylem go chcem logowac do gry i wyskakuje "account inactive" i nie wiem co jest grane. Dla tego pytam was czy posiada ktos jeszcze jakis wolny klucz na zbyciu jak tak to chetnie przyjme jak cos PM me.

z gory dzieki

To nie to samo co eden eternal totalnie za łatwo aktualnie 21 lvl nawet sam moby zaznacza QT pokazuje dosłownie wszystko do tego momentu mam praktycznie wszystko na 1-2 hity... jak bym miał wybierać miedzy ta gra a royal quest wybrał bym ta drugą :> spartolili... normalnie jak przeglądarkowa lipa tylko przez klienta

Nick: Hesner/Rensej/Ghoulia

Klasa: Się zobaczy.

TeamSpeak: stanowczo Tak!

hmm? Też macie takie lagi, np, zbugowane misje? ;d

Przypomina, żeby dodawać mnie do znajomych, by dołączyć do gildi ;)

Dziś prawdopodobnie ruszamy z forum(nie gildiowym, ale o Aura Kingdom)

Co do samej gry, powiem tyle, że smuci fakt, że kontent(na chwile obecną) kończy się w 10 godzin :/(wbicie capa na becie czyli 50 zajmuje drugie tyle). AK cierpi na, no właśnie ciężko to nazwać, przypadłość(?), że cap wbija się baaardzo szybko, ale pvp jest jedno z lepszy w ogóle i chyba graczom lubiącym się ponaparzać polecam tą gre. Chociaż w porównaniu do wersji TW jesteśmy daleko w tyle, gdzie ta gra nabrała większego rozmachu...

To jest CBT, mocno okrojone z zawartości, już w OBT będzie ona rozszerzona o dalsze q i dungi. Nie wspominając o q pobocznych, które zapewne nikt kto wbija szybko lev nie robi , a raczej trza później do nich wracać bo każdy daje staty (nie exp) dla postaci. Jakoś Azjaci słynni z levelowania nie narzekają specjalnie na jego szybkość na Tajwańskiej wersji (która jest oryginalna -nie ma KR wersji)

zgłaszam swojego granadiera - Vermiz oraz moją siostre barda - Kya ;) ts'a mamy i używamy obydwoje ;)

ps. dobrze słyszałem że będzie wipe ? :)

Nick: Kokojambo

Klasa: Guardian/Bard

TeamSpeak: Obojętnie - Zazwyczaj siedzę na własnym kanale i gadam z kolegami grając

Aktualnie dopiero 43lvl, nie wiem ile pociągnę na 40LvL, ile będzie do robienia ciekawych rzeczy :)

Update - 27.12.2013