[Aura Kingdom] KnightsTemplar

Nick: Gengin

Klasa: Grenadier

TeamSpeak: Obojętnie

23+

Nick: RyoheiPL
Klasa: Bard
Lvl: 15 i rośnie.

Dzięki wielkie za zainteresowanie, możecie do gildii wchodzić za pomocą normalnej listy(po wbiciu 10 lvla szukacie jej na liście), bądź dodanie leader lub vice-leaderow do znajomych albo wejść na teamspeaka i zaraz ktoś was doda :)

zapraszam również tutaj: aurakingdom.pl (żadna reklama, kto zainteresowany ten wejdzie) jakieś 15minut temu otwarliśmy

pozwolę sobie odświeżyć

Dziś od godziny ~20 ponownie można dołączać do Templariuszy(po prostu skończyły się sloty...), miejsc wolnych jest 14 >.>

warn_ico.png
odświeżamy co 72h ~ NS

@up

tak właśnie myślałem, ale nie byłem do końca pewien, następnym razem będę wiedział ;)

BUMP

Chętnych prosze o zajrzenie do pierwszego posta ;)

Gildia będzie kontynuowana w fazie OBT

BUMP

zapraszam na aurakingdom.pl , by móc wybrać na jakim serwerze gildia ma powstać :)

Przypominam też, że liczba slotów jest mocno ograniczona:

1lvl gildii 35 miejsc

może w końcu się załapię do gildii :)

JA się piszę do Gildii ;3

Nick: crees

Klasa: Grimmoire/ 2nd Staff

TS: Tak

Wszystkich chętnych zapraszamy na nasz ts : s3.glosownia.pl:1337 kanał : KnightsTemplar hasło : kt

teamspeak jest cały czas, ale próżno mnie tam szukać >.>(jak narazie, obt wystartuje, to będę bił rekord w liczbie czasu online :D )

aktualnie zapraszam na forum, które jest w "budowie". inne gildie też zapraszamy, jest możliwość utworzenia pod forum dla własnej gildii i miło było by tam zebrać polskie community :)

Nick: Szymszyl

Klasa: Zastanawiam się nad Grenadier

TS: Obowiązkowo! :D

Beta tuż tuż zapraszamy chętnych na forum, a także na teamspeaka ;)

Nick: Nightes

Klasa: Jeszcze nie wiem

TeamSpeak: tak

Nick: Grins

Klasa: Jeszcze nie wiem

TeamSpeak: tak

Anebriel

Ravager/wizard

Team Speak Tak

Nick: Robb / Robba / Robabiba zależy czy mi nie zajumają

Klasa: Bard pewnie albo guardian albo się zobaczy ale raczej Bard

Ts: proste że tak

do zobaczenia jutro na serwerze :D

Po za mną ktoś jeszcze nie może wejść?

Serwery dalej off

nie klam bo dzialaja http://pl.twitch.tv/bgcali

Zapraszam nowych graczy, aktualnie mamy 4lvl gildii i pare wolnych miejsc.

Wyłaczyliśmy aktualnie wyświetlanie na tablicy gildii, przez które wchodziło się jak chciało.

Jeśli ktoś chce dołaczyć zapraszam na TS : 178.217.189.59 Pokój VIP 2 (prosze o wejście najpier na którś pokój Party).

Albo jeśli ktoś chce, można spróbować złapać mnie w grze na nickach xGreenTea albo xMagicTea.

Rekrutujemy od 30lvl i mile widziany mikrofon.