Nick: Gengin
Klasa: Grenadier
TeamSpeak: Obojętnie
23+
Nick: Gengin
Klasa: Grenadier
TeamSpeak: Obojętnie
23+
Nick: RyoheiPL
Klasa: Bard
Lvl: 15 i rośnie.
Dzięki wielkie za zainteresowanie, możecie do gildii wchodzić za pomocą normalnej listy(po wbiciu 10 lvla szukacie jej na liście), bądź dodanie leader lub vice-leaderow do znajomych albo wejść na teamspeaka i zaraz ktoś was doda
zapraszam również tutaj: aurakingdom.pl (żadna reklama, kto zainteresowany ten wejdzie) jakieś 15minut temu otwarliśmy
pozwolę sobie odświeżyć
Dziś od godziny ~20 ponownie można dołączać do Templariuszy(po prostu skończyły się sloty...), miejsc wolnych jest 14 >.>
@up
tak właśnie myślałem, ale nie byłem do końca pewien, następnym razem będę wiedział
BUMP
Chętnych prosze o zajrzenie do pierwszego posta
Gildia będzie kontynuowana w fazie OBT
BUMP
zapraszam na aurakingdom.pl , by móc wybrać na jakim serwerze gildia ma powstać
Przypominam też, że liczba slotów jest mocno ograniczona:
1lvl gildii 35 miejsc
może w końcu się załapię do gildii
JA się piszę do Gildii ;3
Nick: crees
Klasa: Grimmoire/ 2nd Staff
TS: Tak
Wszystkich chętnych zapraszamy na nasz ts : s3.glosownia.pl:1337 kanał : KnightsTemplar hasło : kt
teamspeak jest cały czas, ale próżno mnie tam szukać >.>(jak narazie, obt wystartuje, to będę bił rekord w liczbie czasu online )
aktualnie zapraszam na forum, które jest w "budowie". inne gildie też zapraszamy, jest możliwość utworzenia pod forum dla własnej gildii i miło było by tam zebrać polskie community
Nick: Szymszyl
Klasa: Zastanawiam się nad Grenadier
TS: Obowiązkowo!
Beta tuż tuż zapraszamy chętnych na forum, a także na teamspeaka
Nick: Nightes
Klasa: Jeszcze nie wiem
TeamSpeak: tak
Nick: Grins
Klasa: Jeszcze nie wiem
TeamSpeak: tak
Anebriel
Ravager/wizard
Team Speak Tak
Nick: Robb / Robba / Robabiba zależy czy mi nie zajumają
Klasa: Bard pewnie albo guardian albo się zobaczy ale raczej Bard
Ts: proste że tak
do zobaczenia jutro na serwerze
Po za mną ktoś jeszcze nie może wejść?
Serwery dalej off
Zapraszam nowych graczy, aktualnie mamy 4lvl gildii i pare wolnych miejsc.
Wyłaczyliśmy aktualnie wyświetlanie na tablicy gildii, przez które wchodziło się jak chciało.
Jeśli ktoś chce dołaczyć zapraszam na TS : 178.217.189.59 Pokój VIP 2 (prosze o wejście najpier na którś pokój Party).
Albo jeśli ktoś chce, można spróbować złapać mnie w grze na nickach xGreenTea albo xMagicTea.
Rekrutujemy od 30lvl i mile widziany mikrofon.