[Aura Kingdom] Sophisticated
Samą grę polecam. Zawsze byłem sceptycznie nastawiony do quest trackerów i auto-potów, ale w AK jakoś się tego nie odczuwa... Co do gildii się nie wypowiem, bo nie należę/należałem, ale gdy wrócę do AK to się na pewno odezwę!
Swoją drogą, ma ktoś info. czy GomeNe, Limonka, czy ktoś z 'starej' ekipy cupcakes, żyje? Czy w ogóle gildia Cupcakes jeszcze istnieje?
Idk
Sam jestem z Knights Templar, ale grałem tylko podczas founders bety
Dużo się zmieniło od bety,zaraz pobiorę.Tylko na jakim ja serwerze grałem?
tego ci nie powiem, ale zapraszam na Hydre
Czemu Hydra tez zaczynalem z kumplem na tym serverze i nie bylo na nim polakow polecam Chimere.
Na Hydrze było najwięcej polaków za czasów founders, później open bety ;_; więc jeśli ktoś miałby wracać do gry to raczej wróci na starą postać
(serwery są już online i ja także )
A jak z popularnością tejże gry?Pamiętam,że jakoś po 2 tygodniach od open bety mało osób się logowało (przynajmniej w gildii).
Ludzi jest dość sporo, nawet na niskich lvlach nie ma problemu z dungeonami etc
Ta nowa klasa, Katar, ciekawa?
Może bym zagrał , w sumie w końcu czas zagrać w jakieś mmo, a jakiś ts czy coś jest, bo tak to nie widzę sensu nawet ;d
Jako taka, zależy co chcesz robić.
Porządane klasy to Guardian i Bard. Jeśli ktoś chce iść pure tank -> wybiera Guardiana/Barda (na 40lvlu dobiera się drugą klase) a jak supporta to Bard/Sorc albo Bard Wizard
Na pvp polecam Wizard/Sorc, Wizard/Bard (strasznie OP jest Wizard po ostatnim patchu)
Osobiście gram Archer/Bard z racji szybkiego robienia dungeonów ;P no i dość fajnego dmg na pvp
Załatwcie Teamspeak, pobieramy grę i gramy
Jeśli nie ma teamspeaka to ja mogę ogarnąć kanał ;p bo chętnie bym pograł, no ale oczywiście z ts'em.
czemu nie
(z racji tego, że ucze się w innym mieście to na chwilę obecną nie mam micro ;_;, ale damy rade)
jak pojawi się adres ts dodam go w pierwszym poście
Czyli Ty wszystko zrobisz tak? ;p
znaczy się jak mój "dostawca" teamspeaka odpisze to kanał będzie do tego czasu jak ktoś ma taką możliwość zorganizowania kanału to możemy używać innego
Dobra to do tego czasu, IP: 178.217.188.20 PW NA TS: oleczka Kanał Vip4 pw ; aura
Grałem na CBT gra mega. Później właśnie przestraszyły mnie plotki na temat P2W, ale skoro niby nie ma a w takim MapleStory niby jest a się i tak zagrywam to chyba boleć nie będzie. Grałem Guardian/Bard teraz chyba wybiorę coś pure DPS ale sam jeszcze nie wiem. Mam jeszcze dwa pytania:
1. Jak to jest z optymalizacją (beta nienawidziła lekko słabszych kart nvidi)? Z tego co pamiętam to gra mi tak samo chodziła na min co na max, niby było te 30fps ale skoki były;/
2. Jak to jest z end game? Na becie było słabo a 2 tyg. po becie słyszałem, że w tej grze nie ma co robić na max lvl'u.
Jakbym wrócił to chętnie bym dołączył do gildii. Co do TS to siedzę na własnym z kolegami a na gildiowe wpadam tylko jak coś się dzieje większego.
NOTKA 30.05.2014
Gram powoli, nawet bardzo powoli ponieważ wszystko zaczęło się zwalać na głowę. Dołączę do gildii tak myślę w najbliższym tygodniu lub dwóch jak już w miarę się unormuje aby pograć chociaż tą 1h dziennie.
1. optymalizacja chyba jest ok (chyba gram pomiędzy 40-100fpsu na gt630m, 8 gb ram i i3 2nd gen.)
2. noo teraz jest co robić w tym end game, chociaż może tu się nie wypowiem, bo sam wbiłem doperio 51 ( gram niecały tydzień). Za jakieś 2 tygodnie można się spodziewać nowej klasy Ronina na naszym serwerze