[Aura Kingdom] Sophisticated

Witam wszystkich ^_^
Chciałbym zaprosić nowych-starych graczy Aura Kingdom do gildii Sophisticated ;) Gildia znajduje się na serwerze Azuria(priv), można dołączyć do niej poprzez zakładkę gildii w grze (by wejść w zakładke gildii wystarczy kliknąć G lub znaleźć na pasku "Guild" i gdzieś mniej więcej pod koniec listy znajduje się gildia) lub poprzez napisanie do niżej wymienionych osób.
Wymagania:
-aktywność
-dobrze by było aktywnie pokazywać się na teamspeaku :P
-przyjmujemy wszystkich bez względu na poziom
!UWAGA! serwer znajduje się pod tym linkiem: www.aurakingdom.to
teamspeak: s3.glosownia.pl:1337
room: 50.Sophisticated
hasło: aura
Mój nick: Mistdew lub Risq
Można także pisać do: Flain, Akinari
Aktualnie zaczynamy przygode na serwerze prywatnym. Jest on zdecydowanie bardziej rozwinięty niż serwer aerii...Gra się miło, fajnie, na serwerze też jest sporo ludzi ;)
Zapraszam wszystkich i życzę miłej gry ;)

Samą grę polecam. Zawsze byłem sceptycznie nastawiony do quest trackerów i auto-potów, ale w AK jakoś się tego nie odczuwa... Co do gildii się nie wypowiem, bo nie należę/należałem, ale gdy wrócę do AK to się na pewno odezwę!

Swoją drogą, ma ktoś info. czy GomeNe, Limonka, czy ktoś z 'starej' ekipy cupcakes, żyje? Czy w ogóle gildia Cupcakes jeszcze istnieje?

Idk

Sam jestem z Knights Templar, ale grałem tylko podczas founders bety

Dużo się zmieniło od bety,zaraz pobiorę.Tylko na jakim ja serwerze grałem?

tego ci nie powiem, ale zapraszam na Hydre ;)

Czemu Hydra tez zaczynalem z kumplem na tym serverze i nie bylo na nim polakow polecam Chimere.

Na Hydrze było najwięcej polaków za czasów founders, później open bety ;_; więc jeśli ktoś miałby wracać do gry to raczej wróci na starą postać :P

(serwery są już online i ja także ;) )

A jak z popularnością tejże gry?Pamiętam,że jakoś po 2 tygodniach od open bety mało osób się logowało (przynajmniej w gildii).

Ludzi jest dość sporo, nawet na niskich lvlach nie ma problemu z dungeonami etc

Ta nowa klasa, Katar, ciekawa?

Może bym zagrał , w sumie w końcu czas zagrać w jakieś mmo, a jakiś ts czy coś jest, bo tak to nie widzę sensu nawet ;d

Jako taka, zależy co chcesz robić.

Porządane klasy to Guardian i Bard. Jeśli ktoś chce iść pure tank -> wybiera Guardiana/Barda (na 40lvlu dobiera się drugą klase) a jak supporta to Bard/Sorc albo Bard Wizard

Na pvp polecam Wizard/Sorc, Wizard/Bard (strasznie OP jest Wizard po ostatnim patchu)

Osobiście gram Archer/Bard z racji szybkiego robienia dungeonów ;P no i dość fajnego dmg na pvp

Załatwcie Teamspeak, pobieramy grę i gramy

Jeśli nie ma teamspeaka to ja mogę ogarnąć kanał ;p bo chętnie bym pograł, no ale oczywiście z ts'em.

czemu nie ^_^

(z racji tego, że ucze się w innym mieście to na chwilę obecną nie mam micro ;_;, ale damy rade)

jak pojawi się adres ts dodam go w pierwszym poście

Czyli Ty wszystko zrobisz tak? ;p

znaczy się jak mój "dostawca" teamspeaka odpisze to kanał będzie ^_^ do tego czasu jak ktoś ma taką możliwość zorganizowania kanału to możemy używać innego

Dobra to do tego czasu, IP: 178.217.188.20 PW NA TS: oleczka Kanał Vip4 pw ; aura

Grałem na CBT gra mega. Później właśnie przestraszyły mnie plotki na temat P2W, ale skoro niby nie ma a w takim MapleStory niby jest a się i tak zagrywam to chyba boleć nie będzie. Grałem Guardian/Bard teraz chyba wybiorę coś pure DPS ale sam jeszcze nie wiem. Mam jeszcze dwa pytania:
1. Jak to jest z optymalizacją (beta nienawidziła lekko słabszych kart nvidi)? Z tego co pamiętam to gra mi tak samo chodziła na min co na max, niby było te 30fps ale skoki były;/

2. Jak to jest z end game? Na becie było słabo a 2 tyg. po becie słyszałem, że w tej grze nie ma co robić na max lvl'u.

Jakbym wrócił to chętnie bym dołączył do gildii. Co do TS to siedzę na własnym z kolegami a na gildiowe wpadam tylko jak coś się dzieje większego.

NOTKA 30.05.2014
Gram powoli, nawet bardzo powoli ponieważ wszystko zaczęło się zwalać na głowę. Dołączę do gildii tak myślę w najbliższym tygodniu lub dwóch jak już w miarę się unormuje aby pograć chociaż tą 1h dziennie.

1. optymalizacja chyba jest ok (chyba gram pomiędzy 40-100fpsu na gt630m, 8 gb ram i i3 2nd gen.)

2. noo teraz jest co robić w tym end game, chociaż może tu się nie wypowiem, bo sam wbiłem doperio 51 ( gram niecały tydzień). Za jakieś 2 tygodnie można się spodziewać nowej klasy Ronina ;) na naszym serwerze