[Aura Kingdom] Sophisticated

Odbiegając od tematu teamspeaka którego podałem wyżej, tylko mi serwer nie działa?

nvm. Wszystko już działa, zapraszam na tsa! ;P

Late game w becie był porażką, teraz dodali wiele urozmaiceń, więc nie odczuwa się tego :))

Jeśli ktoś już gra może śmiało dodać mnie do friends: Tyle . Można także dodawać mojego kumpla: MasterCheff ;) dodamy was do gildii

Chętnie dołącze do gildii. Moge dać wam teamspeaka ktorego mamy z kolegą kupionego ;).

bump

jesteśmy (w sumie to ja jestem) na tym teamspeaku IP: 178.217.188.20 PW NA TS: oleczka Kanał Vip4 pw ; aura

pisać do: Tyle lub Master Cheff ;)

będziemy online do 22-23/24

Wh0 dodaj do gildii,pisałem na privie.

Nick prosze, bo byłem chwile afk ^_^

Ten sam jak tu.

Dodany ;)

Czekamy dalej

Ja też sobie popykam, jak mi się spodoba to zostanę na dłużej :D

Ja też sobie popykam, jak mi się spodoba to zostanę na dłużej

To zapraszam na ts :D

Byłem i wchodziłem kilka razy ale wszyscy mikro mieli wyciszone więc uciekłem :D

Byłem i wchodziłem kilka razy ale wszyscy mikro mieli wyciszone więc uciekłem

Tylko, że gdy wchodziłeś to byłeś 1 sek. i niedałeś się nawet odmutować ;d zawsze poczekać trochę warto :P

bump

cały czas zbieramy nowych członków ^_^(aktualnie jest nas 13)

Wszystkie info w pierwszym poscie(dla leniuchów mój nick: Tyle) z miłą chęcią odpowiem na każde pytanie(buildy, jaka klasa etc)

Zapraszamy ;)

Odnośnie TS'a to jaki jest? Jakby co mogę udostępnić 512 slotów jakby była potrzeba.

później podam teamspeaka, myśle, że dzisiaj już będzie ;)

Ja grałem w Aure ale nie wiem na jakim servie ;( i name chyba kojarzę a tak może i bym wrócił bo gra mi się podobała ;d a jak ts będziecie znowu mieli z chęcią do was wbije pogadać ;d

i oto teamspeak ;)

teamspeak: s3.glosownia.pl:1337

room: 50.Sophisticated

hasło: aura

@CwiczeDopiero to zapraszamy,zawsze można pomóc,gdy będzie taka potrzeba.

bump :P

cały czas rekrutujemy i zapraszamy wszystkich.

chętni, którzy chcą mogą dodać mnie na skype: akhab114 , utworze specjalną grupe dla osób, które chcą luźno popisać na skypie na temat AK i nie tylko ^_^