Odbiegając od tematu teamspeaka którego podałem wyżej, tylko mi serwer nie działa?
nvm. Wszystko już działa, zapraszam na tsa! ;P
Odbiegając od tematu teamspeaka którego podałem wyżej, tylko mi serwer nie działa?
nvm. Wszystko już działa, zapraszam na tsa! ;P
Late game w becie był porażką, teraz dodali wiele urozmaiceń, więc nie odczuwa się tego )
Jeśli ktoś już gra może śmiało dodać mnie do friends: Tyle . Można także dodawać mojego kumpla: MasterCheff dodamy was do gildii
Chętnie dołącze do gildii. Moge dać wam teamspeaka ktorego mamy z kolegą kupionego .
bump
jesteśmy (w sumie to ja jestem) na tym teamspeaku IP: 178.217.188.20 PW NA TS: oleczka Kanał Vip4 pw ; aura
pisać do: Tyle lub Master Cheff
będziemy online do 22-23/24
Wh0 dodaj do gildii,pisałem na privie.
Nick prosze, bo byłem chwile afk
Ten sam jak tu.
Dodany
Czekamy dalej
Ja też sobie popykam, jak mi się spodoba to zostanę na dłużej
Ja też sobie popykam, jak mi się spodoba to zostanę na dłużej
To zapraszam na ts
Byłem i wchodziłem kilka razy ale wszyscy mikro mieli wyciszone więc uciekłem
Byłem i wchodziłem kilka razy ale wszyscy mikro mieli wyciszone więc uciekłem
Tylko, że gdy wchodziłeś to byłeś 1 sek. i niedałeś się nawet odmutować ;d zawsze poczekać trochę warto
bump
cały czas zbieramy nowych członków (aktualnie jest nas 13)
Wszystkie info w pierwszym poscie(dla leniuchów mój nick: Tyle) z miłą chęcią odpowiem na każde pytanie(buildy, jaka klasa etc)
Zapraszamy
Odnośnie TS'a to jaki jest? Jakby co mogę udostępnić 512 slotów jakby była potrzeba.
później podam teamspeaka, myśle, że dzisiaj już będzie
Ja grałem w Aure ale nie wiem na jakim servie ;( i name chyba kojarzę a tak może i bym wrócił bo gra mi się podobała ;d a jak ts będziecie znowu mieli z chęcią do was wbije pogadać ;d
i oto teamspeak
teamspeak: s3.glosownia.pl:1337
room: 50.Sophisticated
hasło: aura
@CwiczeDopiero to zapraszamy,zawsze można pomóc,gdy będzie taka potrzeba.
bump
cały czas rekrutujemy i zapraszamy wszystkich.
chętni, którzy chcą mogą dodać mnie na skype: akhab114 , utworze specjalną grupe dla osób, które chcą luźno popisać na skypie na temat AK i nie tylko