[Aura Kingdom] Sophisticated

BUMP

dzisiaj gildia finalnie dobiła 3lvla ;)

jest nas powoli coraz więcej ^_^ zapraszamy

Hej. Mam pytanie, jak wygląda gra po 50 lvl? Jest trudniej? W tym momencie mam 42 i wszystko przychodzi bez żadnego wyzwania... Gra bardzo mi się podoba pod względem cukierkowego, luźnego klimatu i grafiki, czy nawet rozgrywki, ale kurczę, na ten moment to wszystko jest tak łatwe, że aż przynudnawe.
Ps. rozpatruję wstąpienie w wasze szeregi, zależnie od (mam nadzieje) szczerej odpowiedzi :D

Gra potem robi się trudniejsza, ale powiedziałbym, że dopiero od 55 lvla :) Wtedy często trzeba dobrze się zgrać by ogarnąć dungeon

exp leci zdecydowanie wolnej, ogólnie rzecz biorąc walka z mobkami zależy od tego jaką klasą grasz. W przypadku dungeonów -> jest zdeka trudniej(schemat jest ten sam, ale zachowania bossów czy normalnych mobów są inne i wtedy trzeba taki dungeon pare razy przejść by dokładnie ogarnąć co i jak się robi), w przypadku normalnych questów-> grając archerem na 54lvlu moby zabijam na 1-2skille, kolega grając guardem troche dłużej się z nimi bije.

Dzięki za odpowiedzi. W wolnej chwili postaram się do Was podłączyć. Jeszcze jedno... nie słyszeliście może nic kiedy wprowadzą necromancera/scythe'a?

necormancer w kwietniu wszedł dopiero na serwer TW, więc 2-3 miesiące, w tym miesiącu dość możliwe, że wejdzie u nas Ronin ;)

odświeżam :P

Ja z chęcią wrócę do aury kingdom obecnie gram duelist/granadier I mam coś tam koło 55 lvl więc z chęcią dołączę ;) Gra mi się podobała tylko najpierw byłem w knigt's templer i upadła potem w cupcakes i nie wiadomo ale ludzie wgl obecni nie byli :) mam nadzieje ze w gildii zawsze jakiś człowieczek jest by pogadać :)

Hickari jaki nick w cupcakes? Na dniach pobiorę AK na nowo i dołączę do was, o ile gildia jeszcze sie trzyma!

Swoją drogą, dla nowych graczy polecam te stronę http://www.portskandia.com/ - są tu poradniki, pokazane kiedy i gdzie lub jaki boss/eido się respi itp.

Także byłem w KT :P jak coś pisz w grze pod nicki:

Mistdew

MasterCheff

Flain

Tatrina

ew. znajdz gildie poprzez Liste Gildii -> zawsze tez mozesz wejsc na tsa, przeważnie ktoś tam jest to cie doda

Zedytowałem także pierwszy post :P

Odświeżam

@Froippi miałem nick Navia :P Dzisiaj postaram się dołączyć do gildii bo ostatnio miałem strasznie mało czasu ;)

Hickari jaki nick w cupcakes? Na dniach pobiorę AK na nowo i dołączę do was, o ile gildia jeszcze sie trzyma!Swoją drogą, dla nowych graczy polecam te stronę http://www.portskandia.com/ - są tu poradniki, pokazane kiedy i gdzie lub jaki boss/eido się respi itp.

Niestety CupCakes się rozpadło jakiś czas temu.

Aktualnie gildia już posiada 4lvll - więc guild hall i opcja bicia eidolionów już jest dostępna. Powoli pokazują się także 60lvle +

BUMP

cały czas rekrutujemy ;)

odświeżam :P

Ohayo minna!

Po dłuższych zastanowieniach, konsultacjach i wgl postanowiliśmy, że gildia zostaje przeniesiona na prywatny serwer znajduje się on pod adresem:

http://www.aurakingdom.to

Dlaczego tak?

Po pierwsze(i ostatnie), serwer prywatny jest grubo do przodu z patchami. Świadczy o tym chociażby od dłuższego czasu odblokowany Samuraj, DUŻO więcej kostiumów, eidolionów. Do tego w ciągu najbliższego miesiąca ma ukazać się content na lvl70 albo Necromancer...Kolejną istotną sprawą jest gospodarka serwera. Ceny na tym serwerze są komicznie niskie i o wszystko o wiele wiele łatwiej(ZWIĘKSZONY EXP RATE RAZY 5, DROP RAZY 2).

Nazwa gildii jest tam sama, mój nick też -> gildia znajduje się oczywiście w Guild Recruiting List

To co? Zapraszam wszystkich

TEAMSPEAK BEZ ZMIAN!

odświeżamy ^_^

Czy temat jest jeszcze może aktywny? Gram na privie i szukam ludzi do gry.

Witam wszystkich ^_^
Chciałbym zaprosić nowych-starych graczy Aura Kingdom do gildii Sophisticated ;) Gildia znajduje się na serwerze Azuria(priv), można dołączyć do niej poprzez zakładkę gildii w grze (by wejść w zakładke gildii wystarczy kliknąć G lub znaleźć na pasku "Guild" i gdzieś mniej więcej pod koniec listy znajduje się gildia) lub poprzez napisanie do niżej wymienionych osób.
Wymagania:
-aktywność
-dobrze by było aktywnie pokazywać się na teamspeaku :P
-przyjmujemy wszystkich bez względu na poziom
!UWAGA! serwer znajduje się pod tym linkiem: www.aurakingdom.to
teamspeak: s3.glosownia.pl:1337
room: 50.Sophisticated
hasło: aura
Mój nick: Mistdew lub Risq
Można także pisać do: Flain, Akinari
Aktualnie zaczynamy przygode na serwerze prywatnym. Jest on zdecydowanie bardziej rozwinięty niż serwer aerii...Gra się miło, fajnie, na serwerze też jest sporo ludzi ;)
Zapraszam wszystkich i życzę miłej gry ;)