BUMP
dzisiaj gildia finalnie dobiła 3lvla
jest nas powoli coraz więcej zapraszamy
BUMP
dzisiaj gildia finalnie dobiła 3lvla
jest nas powoli coraz więcej zapraszamy
Hej. Mam pytanie, jak wygląda gra po 50 lvl? Jest trudniej? W tym momencie mam 42 i wszystko przychodzi bez żadnego wyzwania... Gra bardzo mi się podoba pod względem cukierkowego, luźnego klimatu i grafiki, czy nawet rozgrywki, ale kurczę, na ten moment to wszystko jest tak łatwe, że aż przynudnawe.
Ps. rozpatruję wstąpienie w wasze szeregi, zależnie od (mam nadzieje) szczerej odpowiedzi
Gra potem robi się trudniejsza, ale powiedziałbym, że dopiero od 55 lvla Wtedy często trzeba dobrze się zgrać by ogarnąć dungeon
exp leci zdecydowanie wolnej, ogólnie rzecz biorąc walka z mobkami zależy od tego jaką klasą grasz. W przypadku dungeonów -> jest zdeka trudniej(schemat jest ten sam, ale zachowania bossów czy normalnych mobów są inne i wtedy trzeba taki dungeon pare razy przejść by dokładnie ogarnąć co i jak się robi), w przypadku normalnych questów-> grając archerem na 54lvlu moby zabijam na 1-2skille, kolega grając guardem troche dłużej się z nimi bije.
Dzięki za odpowiedzi. W wolnej chwili postaram się do Was podłączyć. Jeszcze jedno... nie słyszeliście może nic kiedy wprowadzą necromancera/scythe'a?
necormancer w kwietniu wszedł dopiero na serwer TW, więc 2-3 miesiące, w tym miesiącu dość możliwe, że wejdzie u nas Ronin
odświeżam
Ja z chęcią wrócę do aury kingdom obecnie gram duelist/granadier I mam coś tam koło 55 lvl więc z chęcią dołączę Gra mi się podobała tylko najpierw byłem w knigt's templer i upadła potem w cupcakes i nie wiadomo ale ludzie wgl obecni nie byli
mam nadzieje ze w gildii zawsze jakiś człowieczek jest by pogadać
Hickari jaki nick w cupcakes? Na dniach pobiorę AK na nowo i dołączę do was, o ile gildia jeszcze sie trzyma!
Swoją drogą, dla nowych graczy polecam te stronę http://www.portskandia.com/ - są tu poradniki, pokazane kiedy i gdzie lub jaki boss/eido się respi itp.
Także byłem w KT jak coś pisz w grze pod nicki:
Mistdew
MasterCheff
Flain
Tatrina
ew. znajdz gildie poprzez Liste Gildii -> zawsze tez mozesz wejsc na tsa, przeważnie ktoś tam jest to cie doda
Zedytowałem także pierwszy post
Odświeżam
@Froippi miałem nick Navia Dzisiaj postaram się dołączyć do gildii bo ostatnio miałem strasznie mało czasu
Hickari jaki nick w cupcakes? Na dniach pobiorę AK na nowo i dołączę do was, o ile gildia jeszcze sie trzyma!Swoją drogą, dla nowych graczy polecam te stronę http://www.portskandia.com/ - są tu poradniki, pokazane kiedy i gdzie lub jaki boss/eido się respi itp.
Niestety CupCakes się rozpadło jakiś czas temu.
Aktualnie gildia już posiada 4lvll - więc guild hall i opcja bicia eidolionów już jest dostępna. Powoli pokazują się także 60lvle +
BUMP
cały czas rekrutujemy
odświeżam
odświeżamy
Czy temat jest jeszcze może aktywny? Gram na privie i szukam ludzi do gry.