Aura Kingdom - Temat Ogólny

Witam temat dla tego konkretnego MMORPG jeśli macie jakieś pytanie odnośnie klasa buildów skill czy mechaniki proszę pytać grałem w CBT oraz teraz w stressa zrobione wszystkie achiwmenty oprócz zbógowanych ;) Pet ewolucja 2 postać koks :) Zapraszam do dyskusji.

Wiesz może czy jak będzie wipe to kasują postacie czy resetują do 1lvl`a ? Nick szkoda by było tracić :/

Będzie full wipe. Pod tanka polecam Guardiana/Bard chyba lepszego połączenia na tanka niema.

Eidolon to chyba merrilee bym polecił dps/support.

Wiesz może czy jak będzie wipe to kasują postacie czy resetują do 1lvl`a ? Nick szkoda by było tracić :/

Lvl 1 postaci wraz z nickami zachowaja founderzy.

A więc już niedługo będziemy mieli cudowną open betę która przyniesie 2 serwery nową zawartość jak instancje i co mnie zaciekawiło lvl cap 75 (tam jeszcze nowy taniec nowe itemy i inne rzeczy)
Zastanawiam się który serwer wybierzecie? Zawsze lepiej grać na tym gdzie więcej polaków ;D
(open beta w poniedziałek)

Więcej info na stronie głównej o tu:
http://aurakingdom.aeriagames.com/news/89571/open-beta-announcement-information

Za 2 dni dokładnie ;) .

a teraz pytanie, który serwer, Hydra czy Siren?

osobiście zapraszam na aurakingdom.pl , tam też można zagłosować na dany serwer ;)

W obt moby będą trudniejsze i exp słabszy?Pytam ponieważ jest za łatwo.

Nie, nic się nie zmieni. Lvl cap wzrośnie do 75, ale samego contentu starczy do poziomu 60 co znaczy, że po 60 czeka nas niezły grind

Może nie że niezły grind ale po prostu cały czas instancje w party ;3 Będzie ktoś zakładał jakąś OP Gildie ;3 ? Miałem Grimmoire ze Staffem ;3 Coś pięknego jeśli wymaksuje się krytyka w statystykach ;3 58k Gear Score ^^

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/55677-aura-kingdom-knightstemplar/

58k gear score to bardzo mało ^_^

A grałeś Grimmoire + staff :3 O ile dobrze pamiętam skill na stuna który ma bardzo mały cooldown + 2 skile na immobilize, 38% na krytyka <3 :DD No i oczywiście te debuffy niektóre :3 Zależy też co zabierzesz w skilach pasywnych :D i jak poprowadzisz drzewko :3 Byłem w stanie poskładać bardzo dużo osób jeśli ktoś potrafi zrobić swoje najmocniejsze Combo to położy każdego ;3

Osobiście położyłem kilku gości z 30k HP gdzie ja sam miałem zaledwie 18k ;o Wystarczy że debuffy polecą i koleś jest czysty jak łza i krytyki wchodzą jak potłuczone > .<

JEszcze z knockback 'iem można poeksperymentować :D Ale już mi się nei chciało z tym ryć ;p 15m do tyłu do tego dorzucić stuny, kryształęm z 1000+dmg/s i drugi taki sam skill z dmg/s to jest po grze :3

Nie, ale miałem 9,5 sekundy stuna >.>

przegrałem baaardzo dużo pvp(mówię o battlefieldach, bo zwykłe duele są niewymierne)

Hmm. ;S Ale miałeś tyle za cenę Dmg, który za pewnie był średni ;o A ja byłem w stanie poskładać tyle osób tylko dlatego, że miałem szczęście kiedy mi wszedł stun i wtedy gdy wchodziły mi debuff 'y. No i miałem szybszy CastSpeed ;3 Wiadomo :P Dlatego byłem w stanie z nimi wygrać ;3 Często nawet ledwo co straciłem 10% Hp

sa jakies alternatywne linki do sciagniecia clienta? bo z tego oficjalnego to mi ciagnie z predkoscia 200kb/s...

jak widzialem filmik iz kr to insty na 65+ juz nie sa takie proste:)

A jak stoi PvP? Po wstępnym przeglądzie gra jest ciekawa, odrzuca jedynie anime style, ale jeśli PvP będzie dobre to zagram ;).

ta gra jest openworld czy instancjowka?

open world

Masakra będzie Ja moim Sorcem Tankiem to tego bossa Peta 60lvl sklepałem mając 45lvl do PVE chyba najlepszy Sorc a do PVP Revier moim revierem nie przegrałem nigdy Duela Co do gildi to chyba zrobie jakąś Mała wiecie zgrana Ekipa bo te publiczne to syf byłem w jednej i koleś do mnie czy mam kase bo musi skille zresetować

#Hmm. Da się z Tobą jakoś skontaktować gdy rozpocznie się już normalna gra ;3 ? Lubie grać z kimś konkretnym :)