ta gra jest openworld czy instancjowka?
To jest open world, ale nie taki jak w L2, Terze.
Strasznie mało przestrzeni, od teleportu do teleportu.
ta gra jest openworld czy instancjowka?
To jest open world, ale nie taki jak w L2, Terze.
Strasznie mało przestrzeni, od teleportu do teleportu.
To jest open world, ale nie taki jak w L2, Terze.Strasznie mało przestrzeni, od teleportu do teleportu.
Powiedzmy że to jest coś takie ALA Metin xd Też od Teleportu do teleportu
jest to poprostu lepsza wersja eden eternal czy jak sie to tam nazywalo lub gorsza ze wzgledu na te summony , ktore robia wiekszy dmg 10x od nas
jest to poprostu lepsza wersja eden eternal czy jak sie to tam nazywalo lub gorsza ze wzgledu na te summony , ktore robia wiekszy dmg 10x od nas
Mogę się nawet założyć, że z początku one są pomocne ;3 ale później powoli będą bardziej wyrównane z siła naszej postaci Ja sam Grimm + Staff, 38% na krytyka rozwalałem praktycznie wszystko za nim edilon dobiegł do niego
Mogę się nawet założyć, że z początku one są pomocne ;3 ale później powoli będą bardziej wyrównane z siła naszej postaci Ja sam Grimm + Staff, 38% na krytyka rozwalałem praktycznie wszystko za nim edilon dobiegł do niego
pozniej pewnie tak w miare trudnosci i wznoszenia lvl capa na bosie 70 lvlu padaja w polowie hp bossa jednak moim zdaniem na takim lvlu powinny byc juz jak papier
http://www.youtube.com/watch?v=nyHfCNG0vzk
Powinien miec 2x tyle hp ten boss wtedy bylo by fajnie :)JEdnak latwy tez nie jest trzeba sie naskakac
Zastanawia mnie tez czemu graja bez tanka ....nastepana chora rzecza jest ilosc hp dpsu maja wiecej niz tank ?
Natomiast tu ?? WORLD BOSS? czy co to jest?
http://www.youtube.com/watch?v=zVRcin3cnzU praktycznie 0 walki a 10x tyle hp lub wiecej jak nie 1000x wiecej za to slabe skile
No to ja mam problem : zamknąłem trzeci pasek skilli (A+x) przeszukałem opcje, ale nic nie znalazłem. Jak mam go odzyskać, bo naprawdę go lubiłem ?
pozniej pewnie tak w miare trudnosci i wznoszenia lvl capa na bosie 70 lvlu padaja w polowie hp bossa jednak moim zdaniem na takim lvlu powinny byc juz jak papier http://www.youtube.com/watch?v=nyHfCNG0vzkPowinien miec 2x tyle hp ten boss wtedy bylo by fajnie :)JEdnak latwy tez nie jest trzeba sie naskakacZastanawia mnie tez czemu graja bez tanka ....nastepana chora rzecza jest ilosc hp dpsu maja wiecej niz tank ?Natomiast tu ?? WORLD BOSS? czy co to jest?http://www.youtube.com/watch?v=zVRcin3cnzU praktycznie 0 walki a 10x tyle hp lub wiecej jak nie 1000x wiecej za to slabe skile
Po pierwsze... Sprawa z Tankiem wtedy ;3 On się robi później niepotrzebny dlatego ja nim na pewno nie będę grał Po prostu jak zaczniesz np. na tym 55-60 ulepszać broń już na poważnie to zaczynasz zauważać że lepiej się przyda dodatkowy healer lub jakiś DPS w Party niż Tank
Dlatego ja będę grał tak jak na CBT czyli Grimm + Staff
Dla mnie to najwygodniejsze
Co do pierwszego linku:
- Bosik ekstra Też jestem za tym aby miał tak x2/3 razy więcej HP
Trudniejszy wtedy i wgl
Co z tego że padniesz parę razy
I właśnie o to chodzi.
Co do drugiego linku:
- Bosik ma za mało skili obszarowych ;S Zdecydowanie powinni coś zmienić, że np. jak mu spadnie nagle hp do 80%/50%/30%/10% włącza mu się jakiś skill (z średnim czasem castowania ) obszarowy przed którym nikt się nie obroni i wszyscy muszą sp***rzać poza zasięg tego ataku Miło jak się patrzy
Jakby tak dołożyli jeszcze z 2 takie obszarowe to by było coś
No to ja mam problem : zamknąłem trzeci pasek skilli (A+x) przeszukałem opcje, ale nic nie znalazłem. Jak mam go odzyskać, bo naprawdę go lubiłem ?
O ile dobrze pamiętam koło tych pasków na dole masz jakiś przycisk do dodania jeszcze jednego paska ; o Tak mi się wydaje, poszukaj przy tych paskach. Bo nie pamiętam jak to było już ;s
to ja tu od razu podpytam bo testowałem przez CBT różne klasy więc za wysokiego poziomu nie miałem. No ale moje pytanie dotyczy tego czy znacie jakiś dobry build na heal/support i jakie klasy najlepiej połączyć na to?
Wizard/Bard
Nie ma sensu budować Barda jako pierwszą klasę. Wystarczy, że w statach defensywnych będziesz jechać full HP(żadne EVA, czy DEF banalnie idzie wyciągnąć to z itemów) i jako subklase bierzesz Barda. Każdy mix z Bardem wygrywa PvP. Guardian/Bard, Gunslinger/Bard - Bard pasuje do wszystkiego i na pvp będziesz niemal nieśmiertelny...
A czemu HP? Niektóre skille działają na %HP. Do tego z drzewka ogarniasz P.Healing(personal Healing) i na 43lvlu leczysz się po ~1,6k HP na sekunde.
Ziomeczeków wyżej za bardzo nie słuchaj, bo mają nikłe pojęcie jak wygląda to pvp na naprawde wysokim poziomie
Buduj co chcesz, ale mixuj to z Bardem. Tak na chwile obecną to wygląda.
a powiedźcie mi jeszcze jak to potem wygląda, żeby używać skili subklasy trzeba zmieniać broń ciągle?
podczas castowania skilla postać wyciąga sobie drugą broń i tyle
Nie trzeba zmieniać broni.. wystarczy że masz ją założona..
o to bardzo fajna sprawa
Wizard/BardNie ma sensu budować Barda jako pierwszą klasę. Wystarczy, że w statach defensywnych będziesz jechać full HP(żadne EVA, czy DEF banalnie idzie wyciągnąć to z itemów) i jako subklase bierzesz Barda. Każdy mix z Bardem wygrywa PvP. Guardian/Bard, Gunslinger/Bard - Bard pasuje do wszystkiego i na pvp będziesz niemal nieśmiertelny...A czemu HP? Niektóre skille działają na %HP. Do tego z drzewka ogarniasz P.Healing(personal Healing) i na 43lvlu leczysz się po ~1,6k HP na sekunde.Ziomeczeków wyżej za bardzo nie słuchaj, bo mają nikłe pojęcie jak wygląda to pvp na naprawde wysokim poziomie Buduj co chcesz, ale mixuj to z Bardem. Tak na chwile obecną to wygląda.
Guard+Rav budowany pod crit ma wystarczająco dużo survi, CC i do tego chory DMG, co pozwala mi burstować Bardów zanim oni wyjdą ze stuna, a jeżeli już z niego wyszli zdołam przeżyć do momentu, aż zejdą mi CD. Oczywiście nie zawsze wchodzą krytyki, ale nadal wygrywam jakieś 60% dueli z bardami. Co nie zmienia faktu, że bard jest za silny w porównaniu do reszty klas.
to ja tu od razu podpytam bo testowałem przez CBT różne klasy więc za wysokiego poziomu nie miałem. No ale moje pytanie dotyczy tego czy znacie jakiś dobry build na heal/support i jakie klasy najlepiej połączyć na to?
Bard+Sorc pod SPD i DEF. Bard wiadomo, heal i te sprawy. Sorc natomiast ma dodatkowego heala(hot'a) i jego seale zmniejsza statystyki przeciwników. Możesz zacząć jako Sorc i potem brać Barda, będzie ci się łatwiej expić, na tym nowym kontencie wbicie 60+ nie będzie jakimś dużym problemem, a to właśnie wtedy dostajesz najważniejsze skille u barda jako 2 klasa(tak naprawdę to w okolicach 52 już masz większość heali). Dodam jeszcze, że jako Sorc+Bard jesteś dosłownie nietykalny w pvp - na 44 poziomie mam 40% SPD i 55% DEF, a że SPD działa tutaj jak haste w wowie, czyli zwiększa częstotliwość "tikowania" dot i hot'ów, do tego jeszcze mniejsze CD i szybsze castowanie, to wystarczy że narzucisz wszystkie dot'y(na tym poziomie 4) potem miotasz CC'kami, do tego jakiś Devour Soul jeżeli trochę cie zbili i GG(jeżel dobrze rozegrasz to nawet się nie ruszą z miejsca). Przegrywałem może 1 na 10 dueli, a na BG nie padałem prawie w ogóle.
Jeszcze Sorc ma dzikie wysysanie życia xd
Można kilka pytań? Bo wczoraj rano z moją graliśmy chwilkę (do bo ja wiem, 10-12 poziomu) i nawet nawet. Posty innych dodatkowo zachęcają, bo i tu dwie klasy, tu tamto itp
- Kiedy będzie można na spokojnie zrobić postać (bez wipe'u)?
- Jak sprawa z wyglądem itemów - czy mamy jak w Neverwinter jeden na krzyż czy też co zakładamy to mamy?
- Jakiś system craftingu spotkamy w grze?
- I IS, konieczny żeby być "na topie" czy kosmetyczno-użyteczny?
Można kilka pytań? Bo wczoraj rano z moją graliśmy chwilkę (do bo ja wiem, 10-12 poziomu) i nawet nawet. Posty innych dodatkowo zachęcają, bo i tu dwie klasy, tu tamto itp- Kiedy będzie można na spokojnie zrobić postać (bez wipe'u)?- Jak sprawa z wyglądem itemów - czy mamy jak w Neverwinter jeden na krzyż czy też co zakładamy to mamy?- Jakiś system craftingu spotkamy w grze?- I IS, konieczny żeby być "na topie" czy kosmetyczno-użyteczny?
1. Oficjalny start bez wipe'ów już we wtorek(07.01.2014) o godzinie 2:30 (noc)
2. Wygląd itemków zmienia się z każdym innym który napotkasz
3. W crafting się nie bawiłem ale jest na pewno bo sporo itemków do craftów jest i wgl
4. Co do IS to nie mam pojęcia ale bez IS będzie się tak czy siak kozacko grało ŁAtwo szło na CBT to łatwo powinno iść na oficialu jeśli chodzi o drop itemków itd.
~Mnie właśnie też ciekawi IS ;S Jedyne co znamy to zawartość FounderPack 'a i nic więcej ;S Ale według mnie nie powinni odwalić jakieś większej maniany z IS
10-12 poziom to takie 10-15 minut gry XD haha
po 60 lvl'u czeka Cię tylko grind w party na instancjach i nie tylko Maks 75 lvl! Oraz wiele, wiele bosów, które za pewnie będą nam sprawiać trudności ;S Mówie tu o bosach 65+(nie wszystkie)
Gorąco zachęcam do gry
Ktos wypowie sie na temat guardiana ogarniety ? Bo teksty typu tank nie jest potrzebny sa nie na miejscu
czyli w końcu jak? Sorc + Bard czy Wizard + Bard ? chce kogoś kto się przyda w teamie