W IS mozna kupic boosta ale mozna tez zalozyc gera na low lvl ktory daje 3% loota kazdy;p fakt faktem i tak jest straszna lipa;p nawet pomaranczowych itemkow nie mozna usunac z plecaka hahah;p bylo by fajnie gdyby tez mozna bylo fragmenty edilonow sprzedawac:D poza tym czy ten loot rate liczy sie tylko przy zabijaniu mobka czy tez gdy otwieramy skrzynie, i gdzie mozna dropnac pomaranczowe kostiumy( znak zapytania nie dziala)
Aura Kingdom - Temat Ogólny
Jak sprawdzałem loot peta na 50 to nam były pomarańczowe kostiumy. Oczywiście szansa na drop pewnie minimalna.
A co do IS to wiem ze możesz płacić za Loyality czy coś takiego, ale w końcu ci braknie i sięgasz po portfel
boost do loota działa na częstotliwość wypadania skrzynek i ogólnie przedmiotów z potworków/bosów itd .. co do lootu pomarańczowych itemków, to wiadomo, że mały skoro daje +1% do wszystkich statystyk ..
Siema. Czemu nie moge zalogowac sie do gry ?
Witam temat dla tego konkretnego MMORPG jeśli macie jakieś pytanie odnośnie klasa buildów skill czy mechaniki proszę pytać grałem w CBT oraz teraz w stressa zrobione wszystkie achiwmenty oprócz zbógowanych Pet ewolucja 2 postać koks
Zapraszam do dyskusji.