Aura Kingdom - Temat Ogólny

jak zrobic questa na 10 lvl shop the item mail ?

Ten quest nie działa, jakbyś przeczytał co się wyświetla na pasku u góry po otwarciu zakładki item mall to byś wiedział.

Megaphone nie używasz poprzez kliknięcie na niego, poprostu klikasz zakładkę world (W) i piszesz to co chcesz, złota karta warehouse to taki instant dostęp do storage/depo możesz sobie w dungeonie np użyć.

dzieki a quest the bomb cos bo dochodzi mi do jakiejs bomby ale nie ma zadnego npc ani nic nie moge zrobic ..skad mam wiedziec jakie itemy zostawiac a jakie nie ? warto ulepszac roznokolorowymi deltoidami peta co zwieksza np hp def dmg tego na 25 lvl ?do czego sa takie szare gwiazdki pisze ze zwieksza dmg czy defa ale uzyc nie moge ..

Dzięki tym gwiazdkom ulepszasz KAMIENIE, które dają różnorakie bonusy dla umiejętności/statystyk. :)

Peta opłaca się upgradować bo zanim zdobędziesz lepszego, sigrun na 25 z questa i gigas na 4x nie pamiętam dokładnie to troszkę musisz pograć, te pierwsze pety nie są takie słabe, dodatkowo można je ewoluować co troszkę zwiększa im statystyki, a kamieni do upgradu potem jest od h***, sam mam 150 do upgradu na 50 lvl i nie mam co z tym zrobić, odkładam sobie może w końcu jakiś key dropnie. Questa z bombą już chyba nie zrobisz bo ten npc został usunięty.

@mariosko, właśnie, peta nie jest aż tak ciężko zdobyć, wystarczy codziennie zbierać nowe summony, a potem zakładasz eq z + na loot i kartę na loot i idziesz bić kilka summonów, masz większą szanse na drop klucza.

@mariosko, właśnie, peta nie jest aż tak ciężko zdobyć, wystarczy codziennie zbierać nowe summony, a potem zakładasz eq z + na loot i kartę na loot i idziesz bić kilka summonów, masz większą szanse na drop klucza.

Ciekawe, ciekawe :D a powiesz mi skąd takiego secika wziąć ? teraz ja wychodzę na nuba hehe, niestety wszystkie moje scrolle na summony użyłem w skandii i mam raptem 3 fragmenty na 2 eidolony.

Pozdrawiam

Witam,mam pytanie.

Czy w Aura Kingdom jest taka opcja,że gdy gram z kolegą,możemy razem robić instancje,i ogólnie questy,żeby nam obydwu zaliczało?

mod_ico.png
Przenoszę
~Leman

Niestety w tej grze system party jest bardzo dziwny, żeby twojemu koledze zaliczyło mobka do questa on też musi go uderzyć, instancji we 2 nie zrobicie, generalnie to chodzi się w 5 osób, DH (dimension hall) we 3, jeżeli masz main questa żeby zrobić instancje to robisz solo mode, potem oczywiście można iść w pt.

he? hell mode ponoc mozna robic nawet solo pozniej z gearem +20...ale obecnie gra jest za nudna zeby w nia grac moze za miesiac cos sie poprawi

Orientuje się ktoś może, czy w którejś z azjatyckich wersji gry (Prawdopodobnie koreańskiej ^^) jest system couple? Bo z partnerką chcielibyśmy coś takiego mieć, jak w każdej grze pewnie byłyby z tego profity, ale póki co nie ma nic takiego, tak więc może dodali to w krzaczkowych wersjach? Ktokolwiek się z tym zaznajomił?

@mariosko, zazwyczaj te niskopoziomowe sety mają + 3% loot, + jak jesteś w gildii to masz kolejne +3% :D

@mariosko, zazwyczaj te niskopoziomowe sety mają + 3% loot, + jak jesteś w gildii to masz kolejne +3%

No widziałem te sety ale one były chyba na 20+ :P Wiec walka z petem 50lvl może nie być ciekawa ^_^

Sety są z craftu (pomarańczowe) i mają losowe statystyki. Ja miałem bodajże hełm z +1% def +1% spd, a rekawice +1% dmg +1% crit. Ale można także mieć szczęście typu broń- daje 20% na spowolnienie ruchu przeciwnika ;]

Mam pytanie na którym serwerze najlepiej grać?

Na Hydrze jest chyba najwięcej Polaków.

Dzięki Piękne

Pod itemami do założenia jest napisane Transform 0/6. O co z tym chodzi?

Nie uwazacie ze ekonomia w tej grze kuleje;\ niema dobrego sposobu zarobkowania jedynie insty,recepty wszystko poza jest cannot trade, straszna lipa;p powinni to zmienic np hero's emblen dropi rzadko i pewnie troche by kasy za to wzial( niekazdy tego uzywa) ale nie bo jest cannot trade;\ mozna wymieniac w nieskonczonosc;p

Aeria napewno tego nie zmieni, znana jest z P2W. Nie kupisz czegoś od innych to musisz wydropić. Mała szansa na drop? Lecisz do IS i kupujesz bosta.

Tak, sam chętnie zakupiłbym Hero's emblen.. Jeszcze to, że swojego starego ekwipunku nie można sprzedać, też lipa, ale myślę, że to naprawią ;)

@Gringos - tylko, że w isie nie trzeba wydawać kasy, taki tylko szczegół :)