Aura Kingdom - Temat Ogólny

Polecam Grimmoire + Staff = Robiony pod critical chance + def/eva lub nawet 50/50.

~Grimm: Sporo de-buffów przy skilach np. obniżenie eva/critical chance u wroga itd. (jeśli chodzi o critical chance ja na 43 lvl'u jak maiłem około 2500pkt w critical = około 37-38%) Miałem skill który potrafi zniwelować u wroga o prawie 50% criticala ;s ;>

~Slow Spell'e od Sorca, 2nd Heal/s

Przypuszczam że Grimmoire będzie w czołówce jeśli będzie chodzić o PvP :)

Vampir jak mozesz to podpowiedz jaka subke dla duelista wybrac. Gralem na stresie i 32lvl zdazylem wbic tylko.

Jeśli jest ktoś ogarnięty w tym temacie to jak wygląda sprawa z PvP ?

Wojny gildii, open pvp, areny i duele itp.

Ja mam takie pytanka: jak zakładam drugą broń na 40 lvl to dostaje wszystkie te same skille co ma ta klasa której broń zakładam? i jeszcze czy są jakieś walki gildii?

Czyli teraz jest Cbt i będzie wipe?

A wiadomo może kiedy Open beta?

OB we wtorek ! :)

czyli nie opłaca się robić np grimm/harfa ? bo z tego co widziałem grimm ma buffy a bard healuje ?

Czyli teraz jest Cbt i będzie wipe?A wiadomo może kiedy Open beta?

Przecież pisałem w poprzednich postach...Godzina 2;30, 7.01.2013 z Poniedziałku na wtorek w nocy ruszy już permanentnie ...

OB we wtorek ! czyli nie opłaca się robić np grimm/harfa ? bo z tego co widziałem grimm ma buffy a bard healuje ?

Grimm ma parę buffów ale głownie skupia się na de-bufach czyli osłabianie statystyk przeciwnika ;s

@zarcu Niestety prawda, poza Sky tank nie jest niezbędny, hell robi się z tankiem bo jest po prostu szybciej, a nie dlatego ze jest konieczny - kolejny powód robienia tank/bard, heal zawsze się przyda.. Jak coś trochę więcej masz to aurakingdom.pl

http://www.youtube.com/watch?v=cUvS5LJ52i0 Ci którzy mają wątpliwości czy zagrać, polecam obejrzeć ten filmik :D

Hardcore :D

Ja mam takie pytanka: jak zakładam drugą broń na 40 lvl to dostaje wszystkie te same skille co ma ta klasa której broń zakładam? i jeszcze czy są jakieś walki gildii?

Te same z tym że musisz mieć odpowiedni level żeby je odblokować(na początek masz chyba 2 potem gdy wbijasz level odblokowujesz kolejne) + nowe łączone (chyba 3 takie są) z tego drzewka jeśli wybierzesz pasującą broń np 2 miecze i rewolwery co do wojen gildii to nie wiem.

a tak zupełnie w innym temacie troszq. Mam takie bardzo ważne pytanie... Jaki jest sens zakładania tylu polskich gildii zamiast jednej porządnej ?

totalna glupota znowu dzieciaki zkladaja sto guildiw , ktorych bedzie po 10 osob i rozpadna sie po 2 dniach.

Ciekawi mnie tylko jedno dlaczego ktos psize o guardianie i przydatnosci skoro max lvl na cbt to 50-55?? gdzie nie ma nawet dobrego dungeonu ?

http://www.youtube.com/watch?v=cUvS5LJ52i0#t=0

to jest cos ala runadium z AIona tylko duzo duzo silniejsze bez tanka 1 lub nawet 2 tego nie da sie zrobic a pewnie elca z tego jakies epicki:0

najlepiej jakby liderzy tych gildii co się planują założyć się dogadali i założyli gildię wspólnie. szybciej by wchodził lvl i więcej ludzi by się zebrało .

Emm, nie wiem czy to dobre wyjście.. Dużo graczy = Chaos..

Emm, nie wiem czy to dobre wyjście.. Dużo graczy = Chaos..

malo graczy = nic nie osiagniesz

cheersbytch, nie wiadomo nawet czy to jest osiągalne :) To tak samo jakby zapytać dlaczego wszyscy przywódcy na świecie się nie zebrali i nie utworzyli jakiejś umowy, aby był pokój :o ? Chodzi o to że liderzy zazwyczaj mają różne poglądy, jedni wolą gildie gdzie nazwa jest zabawna, chodzi o to by trzymać dystans, a inni chcą nazwę poważną i budzić respekt. To akurat losowy przykład, chodzi mi o sam sens :)) Jeszcze jeden argument. Chętnych do gildii jest ogrom, gdyby nawet wszyscy się dogadali i zrobili to na początku jest ograniczenie graczy, i reszta by musiała czekać, aż wbito by lvl gildii i każdy mógł dołączyć.

Już w nie jednym MMO osiągałem więcej z 20 ogarniętymi osobami niż gildie, które miały po 80 osób...

Więcej nie zawsze znaczy lepiej....

Ktoś może pokrótce opisać rozgrywkę, na czym polega, grind czy qesty, opisać dwuklasowość, czy trzeba spędzać dużo czasu, żeby coś osiągnąć, summony, albo podajcie jakiś link gdzie znajdę odpowiedzi na moje pytania, będę wdzięczny, bo mam zamiar zacząć grać, ale mam wiele wątpliwości.