Jestem gimnazjalista i jestem z tego dumny!A tak na poważnie i mnie w gimnazjum bardzo dużo osób gra w Metin2,gra idiotyczna,w której latasz z miotłom i bijesz pomarańczowe wilki.Ja osobiście mmo zmieniam co tydzień bo mi się szybko nudzą.Ale myślę ze do ej ankiety Metin jako gra nastolatków(nie każdych,ale niestety się utrwaliło,ze gimnazjalista jak gra to jest troll i neokid)
Badania o grach sieciowych
tee fermi jak chciałeś być śmieszny to ci nie wyszło
Counter Strike 1.6 oraz oczywiście World of Warcraft.
Widzę, że tutaj standard to WoW, CS i L2/LoL. xD
Ja gram w Twelve Sky 2, WarRock oraz Forsaken World.
W przeszłości dużo czasu spędziłem przy Twelve Sky 1(2 lata) i Cabalu(łącznie ok. 1.5 roku).
Fermi coś ci prowokacja nie wyszła, jak cchessz trollowac to sie naucz. Wolrd of warcraft!
Ja tesz jusz choce do gimnasjum i mam 15lat ale gram tylko f: metin2-moja ulubiona mam 9 i puł lefela wojownikiem, w tibie tesz gram i mam 3 lefel bo ostatnio mnie szczury zagryzly i barco sie zdenerfofałem, i lubie tesz pograc w pokemony albo digimony ufielbiam jeeeee czeesc wszystkim pozdrafiam
WTF?
World of Warcraft
chodze do 2 gimnazjum i polecam opisać wow ,aion
Ja tesz jusz choce do gimnasjum i mam 15lat ale gram tylko f: metin2-moja ulubiona mam 9 i puł lefela wojownikiem, w tibie tesz gram i mam 3 lefel bo ostatnio mnie szczury zagryzly i barco sie zdenerfofałem, i lubie tesz pograc w pokemony albo digimony ufielbiam jeeeee czeesc wszystkim pozdrafiam
I pewnie teraz myslisz ze jestes zabawny?
Co do tematu. Stawiałbym na WoWa. Jest to kokaina dla wielu ludzi. Najłatwiej sprawdzic jego popularnosc za pomoca programu Xfire. Jest to program ktory dokladnie prezentuje ilosc przegranych godzin w dana gre.
www.xfire.com
Nawet jak ktoś poda inną gre niż WoW to nie będzie miała ona szans. Możesz zobaczyć reakcje ludzi na usunięcie konta/postaci z WoW'a na Youtubie. Też polecam World Of Warcraft.
Zdecydowanie WoW.Może jeszcze CS.L2 raczej nie.Metin też może być
Tak samo jak większość osób polecam WOW'a.
ja mam 17 lat i opisz gry tj.
WoW
CS 1.6
Metin2...
Cabal, Lineage 2
Nie jesteś tym ci*lem z którym chodzę do klasy?
Do tematu:
Cabal Online 3 lata oraz Tibia (dawna) około 1,5roku.
Jedna gra, ktora duzo ludzi bierze do prac magisterskich jest Eve Online, WoW i mozna jeszcze dorzucic Lineage 2
Ja aktualnie gram w Battle of the Immortals(dość długo, zob. podpis), a co do znanych to World of Warcraft- najpopularniejsza gra świata. A gra f2p, która jest najbardziej doceniana przez graczy to chyba Cabal.
Polecam opisać World of Warcraft, CS 1.6 i Metin2 nie ma popularniejszych gier wśród nastolatków niestety.... WIem bo sam jestem z 3 klasy gim .
Pozdro:)
bylem taki dobry i spytalem sasiada w co gra... odpowiedzial ze pogrywa w wowa metina i cabala jezeli chodzi o 3 gry... i wydaje mi sie ze na poziomie gimnazjum powinny sie znalezc.. chociaz wowa zastapil bym CSem ze wzgledu na abonament.. nie wszyscy rodzice chca dawac pieniadze...
Lineage II- 3 lata
Cabal-też coś około 3 lat
Denerwuje mnie ,że tak fajne gry jak powyżej są ignorowane i stawiane z takim chłamem jak polski metin.