Badania o grach sieciowych

League of Legends

Eve online, Lineage II, Aion, Guild Wars, World of Warcraft, Grand Chase i rzadko FreeJack.

Wielkie dzięki za wszystkie odpowiedzi, za wszelkie podpowiedzi, rady, a nawet przestrogi :)

Aktualnie studiuję książki z tego zakresu, więc ankietę postaram się zbudować w 2 tygodnie i wtedy zamieszczę tu linka do niej.

a tymczasem dzięki jeszcze raz i do następnego :)

Witam ponownie wszystkich forumowiczów.

Ankieta stworzona. Portal przez swoje ograniczenia zmusił mnie do podzielenia ankiety na dwie części. Ale mam nadzieję, że pomożecie mimo wszystko :)

Oto linki:

http://www.ankietka.pl/ankieta/61009/gry-mmorpg-jako-nowe-srodowisko-uspolecznienia-gimnazjalistow-cz1.html

http://www.ankietka.pl/ankieta/61040/gry-mmorpg-jako-nowe-srodowisko-uspolecznienia-gimnazjalistow-cz2.html

I bardzo proszę o wypełnienie jej przez gimnazjalistów, gdyż ten okres mnie interesuje w moich badaniach.

Wielkie dzięki z góry i czekam z niecierpliwością na odpowiedzi ;)

jestem w 2 gimnazjum i już zaczynam wypełniać ankietę

wYpełniona

ja juz wypełniłem ;) Jestem w 1 technikum ;) Bardzo ciekawe pytania dośc ;d

Wypełnione, ale się rozpisałem ^^ i mam nadzieję, że pomogłem.

Ankieta wypełniona mam 15 lat więc myslę że pomogłem.

Witam wszystkich.

Mam na imię Monika i piszę pracę mgr o grach komputerowych i ich roli w uspołecznianiu nastolatków.

Muszę przeprowadzić badania na min. 100 osobach.

Dlatego piszę tutaj. Liczę na Waszą pomoc :)

W tym momencie bardzo proszę gimnazjalistów (2 i 3 klasa) o odpowiedź na tylko jedno pytanie - W jakie gry sieciowe gracie? To mi pomoże, bo w pracy mogę opisać tylko 2-3 najpopularniejsze gry.

Wtedy będę miała jeszcze większą prośbę - wypełnienie tej ankiety :)

Ale myślę, że nie będzie to problem, bo ankieta będzie na ankietka.pl, więc wypełnienie - 10 min. max.

Czekam na odpowiedzi i już dziękuję z góry za pomoc!

Jeśli umieściłam to w złym temacie, proszę o przeniesienie.

Pozdrawiam.

mod_ico.png
Ja mam tylko nadzieje, ze na tych grach jednak troche sie znasz, bo nie ma niczego gorszego, jak powazna praca napisana przez niepowazna osobe. Dzial moze byc, wiec przenosic nie bede. - Dzz'