A więc.... Ktoś się łapie do rekomendowanych?
Grafika ze strony www.miastogier.pl
No ja chyba na średnich pogram,specyfikacja mojego blaszaka mieści się gdzieś po środku.Edit.Ogólnie,jest jeden duży plus związany z dość sporymi wymaganiami sprzętowymi..jest nadzieja,że nie każdy fan serii BF przerzuci się od razu w amoku na BF4.Jest nadzieja,że trójka nie "umrze" pod względem populacji.Co o tym myślicie?
Też tylko na średnie.
Ja też średnie ale jednak bliżej rekomendowanych. Jednakże i tak nie zagram.
Ja także na średnich, ehh... a mogło być tak pięknie
Intel Core i3 i Hd 7850 :<
i5 3570k>X660&8GB no to będzie maks może .
@up No w moim przypadku myślę,że właśnie procek może nie podołać na max ustawieniach,bo mam AMD quad core a nie six.Pamięć ram 8 gb jest,karciocha do 3 giga pamięci też trochę brakuje.Nom gra się świetnie sprzedała,hit i w ogóle to muszą zarobić drugie tyle,mam na myśli producenta,wydawcę.
Do Multi to potrzebny mocny procesor jest.
Niskie-Średnie pójdą ^^
Mieszczę się w rekomendowanych na styk, także myślę że na multi da radę na średnio-wysokich
Na niskich na pewno , na średnich może, ale zobaczymy jak będzie beta dla posiadaczy premium.
i5 2500k OC @4.6ghz // 7970 OC (1200/1500)
Może będzie ultra
@Valgour
Ogólnie,jest jeden duży plus związany z dość sporymi wymaganiami sprzętowymi..jest nadzieja,że nie każdy fan serii BF przerzuci się od razu w amoku na BF4.
Minimalne wymagania są takie same, więc jeśli komuś ruszył BF3 to ruszy i BF4.
@up No w moim przypadku myślę,że właśnie procek może nie podołać na max ustawieniach,bo mam AMD quad core a nie six.Pamięć ram 8 gb jest,karciocha do 3 giga pamięci też trochę brakuje.
1. Pytanie czy masz AMD 4 rdzenie czy AMD 4 wątki? AMD procesorów 6 rdzeniowych od dawna nie produkuje. Nie wiem skąd, więc takie zapis w wymaganiach (chyba, że EA też uległo reklamie AMD).
2. Z tym ramem może być różnie. BF3 miał zalecane 4GB a gierka albo tyle nie potrafiła obsłużyć albo nie potrafiła wykorzystać (2GB v 4GB v 8GB ram dawał ten sam wynik FPS)
3. Ilość pamięci najważniejsza nie jest. GT630 ma 4GB a przecież wynik znacznie lepszy byłby na HD7770 1GB.
@TOPIC
Mamy teraz niepodważalny dowód, że BF3 był kiepsko zoptymalizowany. Skoro BF4 jest ładniejszy i ma mieć takie same minimalne wymagania to znaczy, że się da.
Jeśli detekcja obrażeń będzie taka beznadziejna jak w BF3 to ja podziękuję tej części BF.
Ło, no to się zmieściłem na full. Zobaczymy na OB czy te wypasne ustawienia nie będę musiał zmniejszyć do średnich, bo czasami nie warto przesuwać suwaków tak na maxa. No ale, nie mogę się doczekać 1 października na head start (BF3 premium) i tego aby przetestować "czwórkę".
i5, 770 gtx no to chyab max ^^
W grafice (7870), procku (i5 2500k), ramie (8GB) się łapię ale rekomendowany jest Windows 8 a mam 7.
Za parę dni wyjdzie beta dla posiadaczy premium i się wszystko dokładnie sprawdzi. Jestem ciekaw ile da w8 w porównaniu do w7 ale i tak teraz nie kupię pamiętam ludzi gdzie przy premierze BF3 wydawali po 350 zł na podstawkę i premium przy BF4 będzie podobnie.
Eeee, czy mi sie wydaje, czy te wymagania wcale nie sa takie wysokie?
Ludziska no co wy? Naprawde wierzycie że BF4 będzie miał takie wymagania żeby ruszyło na ultra? Hah tym którym BF3 szedł na ultra napewno i czwórka pójdzie HD 7850 + I3/I5 napewno starczy!
Oczywiście mowa tu o FULL HD