Zamówiłem na gram, dostałem klucz do bety po kilku minutach. A jako że beta będzie trwać około miesiąca to skróci oczekiwanie na premierę, nic tylko mic i zgrana ekipa i można komuś dokopać.
Battlefield Bad Company2
A wie ktoś czy osiągnięcia z bety przejdą do pełnej ?
A wie ktoś czy osiągnięcia z bety przejdą do pełnej ?
Raczej nie, za duża przewaga by była na premierze. Ja zamówiłem w przedsprzedaży z dwóch powodów, po pierwsze miesiąc bety żeby opanować wszystko, a po drugie dla bonusów jakie daje pre-order a głupie to one nie są
Jezeli ktos chce pograc w bete z ekipa to moge dolaczyc. xfire: driv333 (FreeQ). GG w profilu
Ten singleplayer wygląda genialnie... Tylko czekać, aż wyjdzie i zagrać.
Gra wygląda genialnie , przecudownie itp.
Oczywiście będzie multiplayer?
Oczywiście będzie multiplayer?
Piszą przecież, że będą grać na becie razem ze swoją ekipą.. .To raczej w singleplayer'a z ekipą nie pograsz. Zresztą chyba każdy Battlefiled ma multiplayera.
Czyli trzeba nam hmm 2 drużyny po 4 graczy żeby innym dokopać, na mapie jaka będzie dostępna jest zdaje się 4x4 graczy, czyli nasze dwie drużyny zgrane na xfire etc i można powalczyć. Wiem że jest wbudowany VoiP i to niezły ale działa tylko w drużynach.
PS: Tu bonusy z pre-orderu:
1. Ulepszenie pancerza dla wszystkich pojazdów, zmniejszające uszkodzenia od pocisków wybuchowych i penetrujących.
2. Dodatkowy zestaw ofensywny - montowane na pojeździe alternatywne źródło ognia do obsługi przez kierowcę pojazdu, znacznie zwiększające jego możliwości bojowe.
3. Czujnik ruchu - elektroniczny zestaw czujników wykrywający obecność wrogich jednostek w pobliżu pojazdu.
4. Pistolet z lokalizatorem - strzelający magnetycznymi strzałkami do oznaczania wrogich pojazdów. Dzięki niemu drużyna może śledzić, namierzać i naprowadzać rakiety na wrogi pojazd.
5. Karabin M1A1 - niezawodny choć ciężki karabin. Zabójcza broń z rękach weteranów.
6. Pistolet M1911 - celna broń, ceniona za siłę swych pocisków kalibru 0.45
Wystarczy myszką najechać.
http://www.battlefieldbadcompany2.com/#/re...limited-edition
A tu obszerny gameplay z singleplayera i nie tylko.
Gra wygląda genialnie , przecudownie itp. Oczywiście będzie multiplayer?
A tak BTW wiesz ze seria BattleField byla zawsze robiona z mysla o Multiplayer ... to SinglePlayer jest tylko przystawka.
Jak coś to ja sie wpisuje do wspólnej gry
Jestem na xfire grzesio93 w klanie mmorpg.org.pl na xfire też jestem
Beta info:
Czas trwania: 28.01. - 25.02.
Mapa: Port Valdez
Ilość graczy na mapie: 32
Game Mode: Rush
Trochę to mało.
Beta info:Czas trwania: 28.01. - 25.02.Mapa: Port ValdezIlość graczy na mapie: 32Game Mode: RushTrochę to mało.
Bo to beta... ale serverow ma byc troche
Zobaczcie na
W trybie tym do walki staną drużyny po 2-4 graczy, których zadaniem będzie zajęcie dwóch baz.
Ale gra na tym filmiku wygląda genialnie.
Dzis sie zaczynaja beta testy Bad Company 2. Wlasnie zasysam clienta gry ... ciekawe jak mocno servery beda zapelnione
Dzis sie zaczynaja beta testy Bad Company 2. Wlasnie zasysam clienta gry ... ciekawe jak mocno servery beda zapelnione
Mi się wydaje, że na beta będzie dużo osób... Jak wejdą tak wszyscy... to najazd na grę będzie.
Spawn a ile ci ciągnie? mi 30 w porywach do 60... z jakiegoś ruskiego serwera ciągnę bo gdzie indziej sie dostać nie umiałem.
Spawn a ile ci ciągnie? mi 30 w porywach do 60... z jakiegoś ruskiego serwera ciągnę bo gdzie indziej sie dostać nie umiałem.
Ja mam wykupione konto na RS na miech za jedyne 13zl i zassalem w 50min Ale nie moge grac bo kobieta mi zabrala kompa ;(
Ja mam wykupione konto na RS na miech za jedyne 13zl i zassalem w 50min Ale nie moge grac bo kobieta mi zabrala kompa ;(
Nosz kurde a ja do rana bede czekał
xD
I do szkoły...
WIec tak... odpalilem gre.... zaliczylem 2 kille i 7 zgonow... lagi, lagi, lagi. Gra byla niegrywalna w dniu premiery bety. Nie da rady w ogole jej ogarnac. No ale sama gra jest kozacka... ale trzeba poczekac pare dni az sie all unormuje.
EDIT
Ok pogralem se troche... i musze przyznac ze gra robi mega miazge... ma troche bugow(bardzo boli to ze servery nie maja odpowiedniej optymalizacji) ale dawno nie widzialem tak wciagajacego FPSa... dzis juz nawet(bo juz bez lagow) rab bylem 1 i 2 razy na 2 pozycji ... Zwalowy jest helikopterek ktory namierza nasza pozycje i a pocisk hmm "predator"(zapożyczę se text z MW2) robi reszte. Mialem takiego zgona wlasnie sniperem.. Patrzylem se na malego "drona" heli, chcialem go posiekac... a w tym czasie patrze z nieba pocisk BUM
. Bardzo mnie boli ten system naprawiania tankow przez inżynierów. Dzieje to sie za szybko... nie ma czasu nawet przeladowac pocisku osobnik w przeciwnym tanku. Ale juz widzialem na blogu ze sie beda tym zajmowac
Czyli co do gry się nie pomylili... Ta gra miała być hitem, i chyba im się udało... Kurde, chyba sobie to kupie... Mam ochotę w to zagrać.