Dopóki cię oficjalnie nie zabiją to tak.
Battlestar Galactica [GRA]
"Ja ci mówię iż albo ty albo xas jesteście złymi"
Nie, Arias. Ty mi mówisz, że głosuje na Ciebie bo lubię jego bardziej, albo, że jesteśmy w "sojuszu" - nic bardziej mylnego.
Dlaczego? To nie ja pierwszy na Ciebie zagłosowałem. Chcesz wiedzieć, dlaczego zagłosowałem na Ciebie? Proste. Nie lubię NIE oddawać głosu. Z trojga złego wolałem zagłosować na Ciebie, nie ja jedyny, sorka
DZIEŃ 1
Dzisiaj zdecydowaliście się zabić Sparki/ego. Wrzuciliście go do komory z plutonem. Paskudny widok. Większość was nie mogła go znieść. Po zakończeniu procesu cała komora była zarzygana, jego język i usta czarne, a skóra- bladozielona. Ekipa w kombinezonach sprawdziła go- ani śladu topnienia. Dziś zabiliście Sparkiego- Strażnika.
Cylońscy szpiedzy dzisiaj nie próżnowali. Strzału nikt nie usłyszał. Dzięki tłumikowi rozległo się tylko ciche *cyk*. W swoim łóżku leżał z krwią w ustach i dziurą w piersi Arias. Testy jednak pokazały coś dziwnego. Wygląda na to, że Arias był... Cylonem! Czyżby tostery miały rozłam wewnętrzny? A może nie rozpoznali swojego? Tego się raczej nie dowiecie.
Reasumując, na statku mamy teraz 9 Kolonistów i 3 Cylonów.
Czyli Xas miał racje co do Ariasa...
Cholera jasna :/ Czyli pudło. Ale na szczęście jesteśmy w balansie na 0 W sumie i tak poświęcenie strażnika to nic z zabiciem cyklona
Wg. ciekawe co między nimi zaszło...
BTW: Wychodzi na to, że Xasarm jest czysty.
Widzicie? Prawda o Ariasie.
Szkoda Sparkiego, strażnik. Sorki, za głos na niego. Lecz mój tyłek jest mi bardziej cenny, niż jego. Bez obrazy.
**Po całej sytuacji**
A więc Arias był Cylonem.. Szczerze, to się nie spodziewałem.
Informuję, że Panowie
-Niewiara
-Veeper
-Ender
są od dzisiaj oficjalnymi członkami Korpusu Marines Kolonialnych.
Skończyliście swój kurs. Wiecie jak trzymać broń (mniej więcej). Wiecie w których miejscach tostery są wrażliwe. I dostaliście fajny znaczek. Gratulacje!
Ohh ale się podziało. Sory, że mnie nie było.
Eddard Extra znaczek *wypina pierś z dumy pokazując wszystkim swój znak*
Ty tak z tej dumy nie pękaj, znaczek pilota będzie lepszy! Prawda, Eddard?
Będziesz miał taki i jeszcze inny.
Jeśli przeżyjesz do tego czasu.
A tam znaczki, to tylko identyfikator... I fajnie wyglądający ZNACZEK ??! GDZIE MÓJ ZA BYCIE MNĄ??!?
Szkoda strażnika ale zawsze jeden cyklon mniej.
Dziękuję za odznakę, będę ją nosił z dumą Ale co dalej? Wciąż żadnych poszlak, pustka... :/
Dziękuję za odznakę, będę ją nosił z dumą Ale co dalej? Wciąż żadnych poszlak, pustka... :/ Double - sorry
Informuję, że Panowie-Niewiara-Veeper-Endersą od dzisiaj oficjalnymi członkami Korpusu Marines Kolonialnych.Skończyliście swój kurs. Wiecie jak trzymać broń (mniej więcej). Wiecie w których miejscach tostery są wrażliwe. I dostaliście fajny znaczek. Gratulacje!
No i co w zwiąku z tym> Będziemy mieli coś fajnego czy tylko "fun ".
Tak w ogóle dzisiejszy dzień sporo pytań przyniósł, trzeba się mocno zastanowić.
Lece na trening, ostatni dzień na szczęście. Jak wrócę podzielę się z wami moimi podejrzeniami, póki co 2 osoby mam na oku.
Ohayo ludziska.
Ogólnie to rozpisze się jakoś tak o 16-17, ale podejrzewam jedną osobę.