Battlestar Galactica [GRA]

Dopóki cię oficjalnie nie zabiją to tak.

"Ja ci mówię iż albo ty albo xas jesteście złymi"

Nie, Arias. Ty mi mówisz, że głosuje na Ciebie bo lubię jego bardziej, albo, że jesteśmy w "sojuszu" - nic bardziej mylnego.

Dlaczego? To nie ja pierwszy na Ciebie zagłosowałem. Chcesz wiedzieć, dlaczego zagłosowałem na Ciebie? Proste. Nie lubię NIE oddawać głosu. Z trojga złego wolałem zagłosować na Ciebie, nie ja jedyny, sorka :)

DZIEŃ 1

Dzisiaj zdecydowaliście się zabić Sparki/ego. Wrzuciliście go do komory z plutonem. Paskudny widok. Większość was nie mogła go znieść. Po zakończeniu procesu cała komora była zarzygana, jego język i usta czarne, a skóra- bladozielona. Ekipa w kombinezonach sprawdziła go- ani śladu topnienia. Dziś zabiliście Sparkiego- Strażnika.

Cylońscy szpiedzy dzisiaj nie próżnowali. Strzału nikt nie usłyszał. Dzięki tłumikowi rozległo się tylko ciche *cyk*. W swoim łóżku leżał z krwią w ustach i dziurą w piersi Arias. Testy jednak pokazały coś dziwnego. Wygląda na to, że Arias był... Cylonem! Czyżby tostery miały rozłam wewnętrzny? A może nie rozpoznali swojego? Tego się raczej nie dowiecie.

Reasumując, na statku mamy teraz 9 Kolonistów i 3 Cylonów.

Czyli Xas miał racje co do Ariasa...

Cholera jasna :/ Czyli pudło. Ale na szczęście jesteśmy w balansie na 0 :) W sumie i tak poświęcenie strażnika to nic z zabiciem cyklona :D Wg. ciekawe co między nimi zaszło...

BTW: Wychodzi na to, że Xasarm jest czysty.

Widzicie? Prawda o Ariasie.

Szkoda Sparkiego, strażnik. Sorki, za głos na niego. Lecz mój tyłek jest mi bardziej cenny, niż jego. Bez obrazy.

**Po całej sytuacji**

A więc Arias był Cylonem.. Szczerze, to się nie spodziewałem.

Informuję, że Panowie

-Niewiara

-Veeper

-Ender

są od dzisiaj oficjalnymi członkami Korpusu Marines Kolonialnych.

Skończyliście swój kurs. Wiecie jak trzymać broń (mniej więcej). Wiecie w których miejscach tostery są wrażliwe. I dostaliście fajny znaczek. Gratulacje!

kExKu1r.jpg

Ohh ale się podziało. Sory, że mnie nie było.

Eddard Extra znaczek :D *wypina pierś z dumy pokazując wszystkim swój znak*

Ty tak z tej dumy nie pękaj, znaczek pilota będzie lepszy! Prawda, Eddard?

Będziesz miał taki i jeszcze inny.

Jeśli przeżyjesz do tego czasu.

A tam znaczki, to tylko identyfikator... I fajnie wyglądający ZNACZEK ??! GDZIE MÓJ ZA BYCIE MNĄ??!?

Szkoda strażnika ale zawsze jeden cyklon mniej.

Dziękuję za odznakę, będę ją nosił z dumą :P Ale co dalej? Wciąż żadnych poszlak, pustka... :/

Dziękuję za odznakę, będę ją nosił z dumą :P Ale co dalej? Wciąż żadnych poszlak, pustka... :/ Double - sorry

Informuję, że Panowie-Niewiara-Veeper-Endersą od dzisiaj oficjalnymi członkami Korpusu Marines Kolonialnych.Skończyliście swój kurs. Wiecie jak trzymać broń (mniej więcej). Wiecie w których miejscach tostery są wrażliwe. I dostaliście fajny znaczek. Gratulacje!

No i co w zwiąku z tym> Będziemy mieli coś fajnego czy tylko "fun ".

Tak w ogóle dzisiejszy dzień sporo pytań przyniósł, trzeba się mocno zastanowić.

Lece na trening, ostatni dzień na szczęście. Jak wrócę podzielę się z wami moimi podejrzeniami, póki co 2 osoby mam na oku.

Ohayo ludziska.

Ogólnie to rozpisze się jakoś tak o 16-17, ale podejrzewam jedną osobę.