Battlestar Galactica [GRA]

Otóż to. Tylko jeden do końca

Zamykam głosowanie.

Dzięki za grę ziomeczki :) Pociągnąłem chociaż paru do grobu :D

Ano fajnie gra się rozwinęła.

DZIEŃ 4

Dziś jednogłośnie wybraliście facosa. Standardowa procedura- kulka w łeb i wrzucenie do komory. Na wyniki nie trzeba było czekać długo- po kilku minutach już można było dostrzec jego czaszkę. Facos był Cylonem.

W maszynowni znaleźliście dziś coś makabrycznego- rozpoznane dopiero po analizie dentalnej zmielone w silniku ciało Niewiary. Był on zwykłym Kolonistą.

Dziś Cyloni nie zaatakowali.

Jest dwóch Kolonistów i jeden Cylon. Jeśli jutro źle wybierzecie- wasz los jest przesądzony.

4 osoby

Xasarm

Kakeru

Misiael

i?

Dobra, nieważne.

3 Kolonistów w tym jeden Cylon?

3 Osoby. Eddard doliczył martwego byczka jak mniemam.

//Orany, zapomniałem o Niewiarze. Poprawione.

A pilot zrobił dziś coś ciekawego?

Głos na Xasarma

Głos na Kakeru.

Zamykam głosowanie.

DZIEŃ 5

Dzisiaj zabiliście Kakeru i Xasarma. Oba ich ciała wspólnie legły w komnacie z plutonem. Niewiele później z jednego z nich został tylko szkielet. Xasarm był Cylonem, a Kakeru Kolonistą.

Dziś Cyloni nikogo nie zabili, ponieważ ostatni z nich umarł.

Tak, Misiaelu, jako jedyny ze swych kompanów dotarłeś na legendarną Ziemię. Tutejsi mieszkańcy są technologicznie względem was bardzo zacofani, ale wasze kody genetyczne są kompatybilne.

Cała flota wleciała w Słońce, by utwierdzić Kolonistów w tym, że to ich nowy dom.

"To wszystko już się stało,

i stanie się raz jeszcze."

Jest rok 2025. Pierwsze sztuczne formy życia z prawdziwą sztuczną inteligencją trafiają na rynek, wzbudzając tym samym wielkie kontrowersje.

Hah, gratulacje :D

Gratki panie i panowie:)

Cylon rage in 3, 2, 1...

Nope, tylko kultura i w ogóle. Psst wszyscy śpią

PS. A przy okazji nie chwaląc się drugiego dnia głosowania wytypowałem wszystkich 3 cylonów :D Tylko mnie później skołowało

Dobra gra panowie, gratki dla zwyciężcy :D