Przepraszam Abraxus zginęłaś przezemnie.
Battlestar Galactica [GRA]
Nie obwiniaj się, nie tylko ty głosowałeś na nią. :/
Zginęła głównie przez moje rozumowanie. Choć pasowała do wzoru złego.
I jeżeli jakiś Cylon nabył skilla strzelania... Czarno to widzę.
Oddaje glos na facosa. Zostal przeswietleny i jest cylonem
Na pewno?
Głos na Niewiarę. Nie jest naukowcem, bo naukowca znam, a na pewno nie jest nim Niewiara.
I komu teraz uwierzyć?
Temu komu chcesz Xasarmie. Ja tylko powiedziałem prawdę
Oddaję głos na facosa
W tej sprawie zaufam Niewiernemu.
Niestety mylicie się. Przez cały sezon udało Nas się zabić jednego cylona. Jeśli dzisiaj zginę, to stracicie naukowca i przegracie. Pozostanie 2 cylonów i przegramy. Dzisiaj Niewiara postąpił głupio i niepotrzebnie się wychylił. Myślcie swoimi głowami i nie dajcie się przekabacić.
Skoro uważasz, że jesteś naukowcem, to kogo prześwietliłeś, co?
O ile się nie mylę, mogłeś to zrobić już 2 razy, tak więc?
Tak, prześwietliłem Veepera i Misiaela. Z tym drugim zawiązałem nawet sojusz, możecie go spytać. Czy to nie wystarczający dowód?
Głos na Niewiare. Pewnie dlatego, że naukowiec rzeczywiście mógł użyć swojego skilla 2 razy. Nasz karczmarz jest bardziej przekonujący. W tej chwili oddaję głos na Niewiernego, ale gdy coś się zmieni zagłosuję na Facosa.
Głos na Facosa. Niewiara mówi prawdę i facos jest Cylonem. Skąd to wiem? Bo prześwietlił również mnie.
Facos jest podstępnym kłamcą. Bawi się w jakiś gierki byle tylko przetrwać. Podstępny Cylon.
//Misiael, czerwony, pogrubiony tekst.
Skoro tak, to muszę zagłosować na Facosa. Po prostu wydawał mi się bardzie wiarygodny, ale skoro się wydało jego kłamstwo...
Zmieniam głos z Niewiary na Facosa
Powiem ci facosie że to bardzo interesujące, lecz widać iż z xasarmem gracie do jednej bramki.
Co by nie mówić, Facos dla mnie był na ten moment bardziej wiarygodny. Ale skoro Misiael to wyjaśnił. Do niego posiadam krztę zaufania.
No i poszła w piach moja teoria, że Misiael i Niewiara są Cylonami... Choć jeżeli dziś zginę z rąk robotów, to jednak nimi są.
Dziś podjęliśmy dobrą decyzje. Zginie ten który zginąć powinien, czyli Cylon. Zbyt długo wodził nas i omamiał.
Zostanie tylko jeden, tak? Sounds good