Te wybuchy te emocje. Tymczasowo "specjalne" towary są niedostępne z racji iż czas udać się na spoczynek. Bywajcie
Battlestar Galactica [GRA]
Witam, noc przebiegła spokojnie, jednak teraz po śniadaniu, trzeba iść na szkolenie, armia wzywa. Niewiara podaj coś na rozgrzewkę.
Wooow, Niewiara, co to był za drink? Od razu padłem.
Facos daj coś na śniadanie i lecę na trening.
Witam w nowym, pełnym emocji dniu. Rozumiem, że jeśli Facos i Niewiara zażarcie( w dosłoenym tego słowa znaczeniu) trenują to nie ma już komu obsługiwać klientów, a szkoda bo napiłbym się dobrej whisky.
W takim razie idę na trening o głodzie. Do zobaczenia później panowie i panie. *wychodzi z kantyny*
Dzień 1Nic nie zakłóca spokoju, z jakim Battlestar Galactica przemierza przestrzeń kosmiczną. Skok ponadświetlny się udał bezproblemowo. Wszyscy przeżyli dzisiejszy dzień.
Myślałem iż mi uszy odpadną od hałasu, ale jakoś potem przeszło .
O matko... Ta herbatka na prawdę daje popalić.
Witajcie.
Witajcie. Śniadania podawane przez automat do godziny 11:00 dla uczestników treningu. Wystarczy o takowe śniadanie napisać.
Ohayo ludziska.
Do 11:00? Kuźwa, nie zdążyłem.
No nic, lecę na trening.
Kto rano wstaje, ten jest nie wyspany temu pan Bóg daje
Ale miałem dziś niespokojną noc. Herbatę raz poproszę!
Ja, jako cywil, nie załapię się na śniadanko?
Dla każdego coś dobrego .Lecz pamiętajmy też, że wróg jest pośród nas.
Poproszę stek. Dobrze upieczony.
Prośbę tą proszę kierować do facosa
Już podaję, 12 kubitów się należy.
*przeciągając się wyszedł do ludzi*
Witam ludziska, tutaj to ładnie można pospać. *lekki uśmieszek*
ILE!? Matko... Oby był wart swojej ceny...
Dobra jako że nikt się do tego nie zbiera a czas najwyższy to pora wymienić się podejrzeniami.
Kakeru- Mało się odzywa starając wtopić się w tłum. No i sprawa tej żarówki
Sparki- Człowiek zagadka
Byczasty- Cwany lis z niego.
Arias- Nasz mechanik, który potrafi w sposób inteligentny wybrnąć z niekorzystnych sytuacji.
Xasarm- Wyjątkowo mało się odzywa
Zaś dostałem niepewne info iż te oto osoby mogą być zamieszane w coś złego:
Simeonus
Ender
Xasarm - odzywa się mało, gdyż ma problemy ze sprzętem. Mam nadzieję, że je szybko rozwiążę.