No ja rozumiem. Ale wiesz coś trzeba ruszyć, a to że znajdujesz się w kręgach osób których podejrzewam to niestety ale nic na to nie poradzę
Battlestar Galactica [GRA]
Podejrzenia są nieodłączną cechą naszych gier. Nie ma w nich nic dziwnego.
Niewiara uważaj na te swoje źródła bo to one mogą być tymi złymi i chcą nas zabić. W końcu tylko roboty wiedzą o sobie.
Wróciłam! Niewiara podaj coś mocnego bo nieźle ten trening daje popalić.
Jestem ciekawa co dzisiejsza noc przyniesie.
Wiem to i im nie ufam. Ale jak dotąd nie ma żadnej poszlaki. Coś trzeba zrobić by zmotywować ludzi do wypowiedzi. Bo jakby nie patrzeć czysty rp oraz milczenie jest najlepsze dla złych.
@ Abraxus Proszę. Mam pytanie abraxus, tak czysto hipotetyczne. Zakładając iż byłabyś po złej stronie, co byś robiła?
Zagadka? pff, Po prostu kuchnia naszej "restauracji" mnie zatkała.
Chodziło mi bardziej o to że nie grałem wcześniej z tobą .
Hmm hmm hmm... faktycznie kakeru i xasarm się rzadko odzywają. Xasarm'a rozumiem, nie jego wina, ale kakeru? Może ma coś do ukrycia. No i ta żarówka, próba RP, aby nikt go nie podejrzewał.
Cóż, ja też z tobą wcześniej nie grałem
mnie się wydaje że byczsek coś kombinuje. Wszystko przez to, że straciłem kuponik, a on coś tam wie o tym. Podejrzany, pffrt
Facos także coś kombinuje bo wczoraj do godziny 15 mieliśmy dostać menu a tu juz 27h minęło i dalej nic.
Zabawę z żarówką zaczął byczasty jakby nie patrzeć. Także moim zdaniem w tej wiadomości może tkwić ukryty przekaz by po przemyśleniu wziąć go na pierwszy plan.
@Sparki- To z tym kuponikiem to raczej bym nie uznał za powód lecz uważaj bo może skończyć się na tym że oskarżenia pójdą na ciebie.
@Ender- A ty dalej o te menu. Czemu zamiast pomóc dalej lecisz z RP ?
Bo to jest podejrzane. Rzeczywiście coś może być z byczastym, że próbował od początku zwrócić uwagę wszystkich na kakeru. Do której jest głosowanie?
Ja jestem czysty niczym łza. Za to mam wątpliwoąci co do naszego złodzieja żarówek. Dziwny wydaje mi się Sparki i Arias. A jeszcze dziwniejszy Misiael. Ale to tylko takie przemyślenia głupiej głowy
Co do tego, że kakeru mało się odzywa. W ostatniej grze było to samo a z tego co pamiętam okazał się chyba wiedźminem alr nie jest pewien.
Nie żebym był podejrzliwy... ale to Niewiara pierwszy zaczął oskarżać, dziwnie się zachowuje - tak jakby z założenia był dobry :/
Nie żebym był podejrzliwy... ale to Niewiara pierwszy zaczął oskarżać, dziwnie się zachowuje - tak jakby z założenia był dobry :/
Zdziwiłbyś się jak często można się dziabnąć na takim myśleniu i spalić nie tego co trzeba. Ja na razie nie mam jakichś wielkich podejrzeń chociaż kilka osób mnie niepokoi.
Tak to prawda że zacząłem oskarżać. Ale zwróć też uwagę na fakt, iż jakbym tego nie zrobił to każdy by siedział cicho i trzymał się RP.
Ja do sparkiego i ariasa dołączyłbym i Abre. Oraz co do tego że zacząłem rzucać podejrzeń. Czy na prawdę myślisz że jakbym był zły, to pierwszy bym z tym wyskoczył? Zbyt duże ryzyko.
Nie odzywam(łem) się dużo, bo jakoś nie za bardzo były tematy które mnie interesują.
I to RP nie miało niczego ukryć, Byczasty zaczął i jakoś tak podłapałem. Na razie większych podejrzeń nie mam, ale to ciągłe RP Endera zaczyna mnie dziwić.
Poza tym oglądam One Piece i sprawdzam temat co jakieś 30-45min
Ender zawsze was dziwi a później zabijacie nie tego znaczy zabijasz, bo to ty kakeru zabiłeś mnie ostatnio
Czy ja wiem czy zawsze? Chociaż... No ale jest prawdopodobieństwo, że tym razem jesteś zły i się nie mylę
Albo jesteś dobry i się mylę, 50/50.