Battlestar Galactica [GRA]

"Główna nagroda; wąsy i broda"

Czasami takie głupie myślenie okazywało się bardzo trafne przy dobitnie nieogarniętych "wilków". Ja dziś wstrzymam się od głosu( w tym momencie troszki wypiwszy jestem).

Naprawdę myślicie, że jako robot, byłbym tak głupi by narazić się na śmierć w 1st dzień?

PS. Nie róbcie dwóch trupów. Sami zdecydujcie jak.

Załózcie nowy teamt tylko dla gry

Lol, to jest temat tylko do gry :P

Ja poczekam na rozwój wydarzeń. Mam jeszcze pół godziny.

A ja też proszę nie oceniajcie mnie po jednej osobie, bo to nie ma sensu :).

Głos na Xasarma.

Za szybko wyciągasz wnioski. Pewnie chcesz rozpocząć tutaj poszukiwania, odrzucając siebie z grona podejrzanych.

Lekko wami potrząsnęło. Skok ponadświetlny odbył się bez większych przeszkód.

Głos na Sparki, piszę z telefonu, także musicie mi to wybaczyć.

Głos na Arias'a.

Szczerze powiem, że lepiej oszczędzić Xas'a - czemu? Bo jest jako tako bardziej doświadczony w te klocki, a my nie mamy praktycznie żadnych podstaw do głosowania to z dwojga złego wolę Xas'a niźli Arias'a.

ORAZ zawsze może być prawdopodobieństwo, że się mylę - 50/50 - Xas może być złym, Arias dobrym i na odwrót.

Ja również głosuję na Sparkiego. Dlaczego? Gdy tylko Arias zaczął być w niebezpieczeństwie zaczął bronić swojego kolegi bez argumentacji.

Czyli mamy:

2x na Ariasa

2x na Xasarma

2x Sparki, tak?

2x Xas

2x Arias

2x Sparki

Czy tylko mi się wydaje?

@Up, szybszy z edycją goddamnit.

Głos na Arias'a.Szczerze powiem, że lepiej oszczędzić Xas'a - czemu? Bo jest jako tako bardziej doświadczony w te klocki, a my nie mamy praktycznie żadnych podstaw do głosowania to z dwojga złego wolę Xas'a niźli Arias'a.ORAZ zawsze może być prawdopodobieństwo, że się mylę - 50/50 - Xas może być złym, Arias dobrym i na odwrót.

To teraz dałeś argument, ale od początku bronisz X'asa ;). No to teraz głosujemy kto jest bardziej lubiany, a kto nie po co jest sens tej gry ;).

Koledzy z lola się trzymają. Ja wszystko pamiętam.

Od początku? lol where?

Psst, jacy koledzy z lola?

Ej, ale tak nie róbcie bo trzech padnie, a tego byśmy nie chcieli. Nigdy nie głosowałem bo kogoś nie lubię.

Psst, Byku, a w jednym sezonie czasem nie chciałeś wywalić Vampira przez spalenie go? (tak jak większość tego sezonu)

Czy może wtedy Cie nie było?

Ja także. Poza tym głos padł na Ciebie Arias, ponieważ Xasarm wydaje się być bardziej godny zaufania, tyle. Sorka.

Zmieniam głos z Ariasa na Sparkiego

Koledzy z lola się trzymają. Ja wszystko pamiętam.

kolega potwierdził "twój" iż głosuje na mnie bo mnie nie lubi, więc taki sam zarzut mogę zarzucić.

p.s : jak można zmienić głos ?.