Battlestar Galactica [GRA]

Gdzie mówiłem, że mam jakikolwiek argument? Nie mogę niczego udowodnić i niczego potwierdzić w 100%. Jedynie WYDAJE mi się, że tak jest. Nic więcej nie mam do powiedzenia. Fajnie by było, jakby ktoś mi zaufał.

Zostawmy przeszłość za nami. Zajmijmy się naszą obecną sytuacją na naszym statku.

Zaufanie to ciężka sprawa. Musze to przemyśleć i oddam swój glos

Historia ważna rzecz i trzeba się z niej uczyć, wyciągać wnioski. Po przeczytaniu kilku ostatnich postów moje podejrzenia zawężają się do Ariasa, ale z ostatecznym werdyktem jeszcze poczekam.

Gdzie mówiłem, że mam jakikolwiek argument? Nie mogę niczego udowodnić i niczego potwierdzić w 100%. Jedynie WYDAJE mi się, że tak jest. Nic więcej nie mam do powiedzenia. Fajnie by było, jakby ktoś mi zaufał.

A ja nie mogę się wybronić. bo już na mnie wyrok wydałeś ;). Chcesz abym dednął dzisiaj jak będzie trzeba. to dednę. Jaki mam mieć argument po jednym dniu.

Czyli poszły narazie tylko dwa głosy? Jeden na Arias'a i jeden na Xasarm'a?

Nie wymagam zaufania, bo bym sam go pewnie nie udzielił. Zagłosujcie tak, by nie było dwóch trupów.

Jednak ucieszyłbym się, gdyby mi je ktoś okazał. I jeszcze raz mówię. Arias nie jest na 100% złym. Po prostu wydaje mi się najbliżej robotów.

@up Tak.

Usilnie próbujesz przekonać iż jestem zły, jesteś tego pewien w 100% tak, jak wnioski, ja mówię iż nie jestem i tego jednego jestem pewien teraz.

No cóż, szansa na trafienie puki co jest 1/7 :)

"Arias nie jest na 100% złym"

"[...]jesteś tego pewien w 100%[...]"

Ktoś tu nie umie czytać ze zrozumieniem, na to wychodzi.

Właśnie miałem to napisać.

Dzięki Kakeru

Oo, panowie powyżej coś za bardzo się zgadzają ze sobą. Pewnie to jest dwójka sprzymierzonych robotów.

Hmm, powiedziałem, że kakeru i xasarm się żadno odzywają i już jeden jest podejrzany. Taa, nie ma to jak ta siła przekonywania :D A tak serio to nie wiem, czy Xasarm jest winny. Prawdę mówiąc przypomina mi się, jak sam się kiedyś broniłem (zn. mój przodek), zginąłem a okazałem się kimś ważnym :D Na razie nie głosuję, jak coś wyjdzie na Xas'a też na niego zagłosuję, ale na razie nie ma powodów. Co do Ariasa, nie wiem, dlaczego na niego zagłosował. Może coś wie. Nie wiem :]

Co do menu, moja wina. Nie wiecie jakie mam urwanie głowy przez ostatnie 48h. Ale zawsze znajdę czas aby na chwilę wejść na forum :)

@Sparki Napisałem to, co dla mnie było oczywiste. W niczym się z Xas'em jak na razie nie zgadzam.

Uważaj, facos, Może twoje opóźnienie z menu jest spowodowane tym, że knujesz coś jako cylon?

@kakeru

oo, teraz się go wypierasz... Podejrzane...

Sparki rzuca oskarżeniami na prawo i lewo, może on sam jest Cylonem i nieudolnie próbuje odwrócić od siebie uwagę?

Njeee, zbyt banalne...

@Sparki - żeby się go wyprzeć, musiałbym mieć z nim jakieś powiązania, których, może Cię zaskoczę, nie mam.

Ja też pamiętam iż był taki sezon iż mówiłem jestem dobry, a i tak mnie powiesili. Więc co będzie to będzie, jednak zobaczymy jak to będzie,

@Sparki: Haha, idealnie zobrazowałeś myślenie 90% graczy :D

Barmanie jak iż jestem jeszcze na tym statku po proszę drinkacza :D.

Czyli jednak wyczułeś o co mi chodziło w moim pisaniu, facos :) Miałem nadzieję, że ktoś to zrobi.

Może w nagrodę jakiś napitek na koszt firmy?