BAX TO PIES
https://www.youtube.com/watch?v=zfLt3NfcZSs
Bax, kim jest?
No no, Bax nie dość, że zwodzi wszystkich na forum to jeszcze w wolnym czasie daje nieźle radę na bieżni.
Bax........................ jest nieznanym raperem.
Nie pytaj skąd wiem.
Słyszałem ze Bax otwarł legendarny portal do Polski
Słyszałem ze Bax otwarł legendarny portal do Polski
Wymagania zapewne to:
Kilka kg cebuli,2 runy teleportacji oraz darmowy item.
Tak naprawde Bax to ja. Radzę wam zostawić ten temat.
Bo co nam zrobisz? Pokaż nam swą siłę.
Tak naprawde Bax to ja. Radzę wam zostawić ten temat.
:I
Koleś blefuje. Czekamy niecierpliwie na odpowiedź prawdziwego baxa .
BAX TO PIES
Więc już wiemy skąd ranga przyjaciel - bo pies to najlepszy przyjaciel człowieka!
Zauważyliście, że autor tematu został zbanowany? On coś wiedział, to jest spisek! Chcą zamknąć nam usta.
To ja 2dt4t, zostałem zbanowany za multikonto. Wierzcie, że to ja, bo wam to piszę, a nick nie ma nic wspólnego z Baxem, tak samo jak ja.

~Leman

Twój nick odwrotnie to BAX podejrzane...
Ja też nie mam nic wspólnego z Bax'em.Od razu mówię i zeznaję szczerze jak na spowiedzi.Podobno mam tą samą grupę krwi co Bax,przy oddawaniu szpiku kostnego to zostało zatwierdzone,a poza tym nic mnie nie łączy z Bax'em. Liczba moich postów to 555,czy to nie jest jakiś znak?Przy liczbie 666 na pewno rozwikłam zagadkę Bax'a .
Ja też nie mam nic wspólnego z Bax'em.Od razu mówię i zeznaję szczerze jak na spowiedzi.Podobno mam tą samą grupę krwi co Bax,przy oddawaniu szpiku kostnego to zostało zatwierdzone,a poza tym nic mnie nie łączy z Bax'em. Liczba moich postów to 555,czy to nie jest jakiś znak?Przy liczbie 666 na pewno rozwikłam zagadkę Bax'a .
A więc spamuj , potrzebujemy rozwiązania!!!
Bax nawiedza mnie nocami.
Tylko dlaczego wychodzi z pod łóżka? Hmmmm
Może ma tak uformowane nogi i ręce, że musi chodzić przy ziemi, jak taka większa stonoga.
Kolega Xab dostał bana od ADMINISTRACJI za podszywanie się pod Bax'a... czyżby ktoś tu nie lubił podszywania się pod niego samego? Oczywiście tak tylko głośno myślę.
Bax jest liderem Illuminati
no i co z tym Baxem?
mi się wydaje, że Bax jest kolarzem i lubi jabłka
albo Bax to rybka Grayson, który gra w pokemony... co teraz?