Bax, kim jest?

A może Guru to nie jest Bax...może Guru to jedynie marionetka w rękach Baxa?Jeżeli tak,to bardzo możliwe,że nie jest jedyną zabawką w wielkiej grze.Kolega oskarża Guru,a może Pan też jest od Baxa?To może być bardzo prawdopodobne,ponieważ Bax byłby jednym z nas,kolejny zaś uśpionym agentem,a kolejny kozłem ofiarnym.Co jeżeli Bax tworzy coś wielkiego,jak illuminati?A może tak naprawdę E =/= mc2.

A co jeśli Bax jest marionetką guru? Rozważyłeś taką opcję?

A co jeśli Bax jest jednym człowiekiem posiadającym wiele kont? Może to on jest wszystkimi Adminami i Modami? Hmm dlatego się nie odzywają.

Co wtedy?

Być może wiedza na temat Bax'a sięga głębiej?Być może odpowiedź kim jest,kim był odnajdziemy w starożytnej wiedzy Egiptu,Mezopotamii i Babilonu? Warto przestudiować starożytne księgi Summerów,pownikać w kosmologię oraz astronomię,może tam czai się odpowiedź? xc3k90.jpg

Ja myślę, że Bax nie pochodzi z ziemi. A przybył z daleka, aby nam wyjawić jakiś sekret strzeżony przez jego przodków. Może to pomoże nam roziązać : B-2. A-1. X-10. Wniosek prawda wyjdzie w 2110. Tego roku jeden z nas, albo kilku poleci w kosmos, aby odnaleźć odpowiedź na nurtujące pytanie, kim jest Bax, i co robi na forum.

oprócz Baxa istnieje jeszcze drugie konto z rangą przyjaciel z 0 liczbą postów, DawidP, nie wiem czy ktoś to pisał, jeśli tak mam wolny zapłon (a nie chce mi się przeglądać 9 stron)

Heh to już wiem kto jest autorem teorii indoktrynacji w mass effect 3, oraz władcą imperium Biedronki.

Odkryłem, że na tym co wysłał Valgour jest zastosowany antyaliasing! Wydaje się to co najmniej podejrzane!

Ja myślę, że Bax nie pochodzi z ziemi. A przybył z daleka, aby nam wyjawić jakiś sekret strzeżony przez jego przodków. Może to pomoże nam roziązać : B-2. A-1. X-10. Wniosek prawda wyjdzie w 2110. Tego roku jeden z nas, albo kilku poleci w kosmos, aby odnaleźć odpowiedź na nurtujące pytanie, kim jest Bax, i co robi na forum.

Niestety masz racje, BAX nie pochodzi z Ziemi. Musicie wiedzieć, że wasze komputery jak i całę forum jest teraz monitorowane przez najbardziej tajne agencje rządu USA - już prawie mnie zdemaskowali... Ale udało mi się dotrzeć do jednego zdjęcia satelitarnego z północnej Virginii, jest to obraz satelity z dzisiaj. Nie mogę więcej napisać, ONI patrzą...

ALE WY MUSICIE ZNAĆ PRAWDĘ:

Untitl32132ed_1d_asd.jpg

HOLY SHIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.....

to odmieniło moje życie ;_;

Czyli bax to zielony człowieczek, który porwał autora tematu. Nie wychylałbym się z tym na waszym miejscu.

(ten temat to doskonały materiał na książkę kryminalną ,,Kim lub czym jest BAX?'')

Niestety masz racje, BAX nie pochodzi z Ziemi. Musicie wiedzieć, że wasze komputery jak i całę forum jest teraz monitorowane przez najbardziej tajne agencje rządu USA - już prawie mnie zdemaskowali... Ale udało mi się dotrzeć do jednego zdjęcia satelitarnego z północnej Virginii, jest to obraz satelity z dzisiaj. Nie mogę więcej napisać, ONI patrzą...ALE WY MUSICIE ZNAĆ PRAWDĘ:

TO JEST PRAWDA.Spójrzcie co nalazłem podczas ostatniej wycieczki do lasu.Czy to jest przypadek?Grzyby mutanty,tajemnicze znaki w zbożu,eksplozje na słońcu wywołujące ogromne upały na ziemi,coś tu jest nie tak.Ktoś miesza w systemie i to konkretnie. nyk1v.jpg

Niestety masz racje, BAX nie pochodzi z Ziemi. Musicie wiedzieć, że wasze komputery jak i całę forum jest teraz monitorowane przez najbardziej tajne agencje rządu USA - już prawie mnie zdemaskowali... Ale udało mi się dotrzeć do jednego zdjęcia satelitarnego z północnej Virginii, jest to obraz satelity z dzisiaj. Nie mogę więcej napisać, ONI patrzą...ALE WY MUSICIE ZNAĆ PRAWDĘ:

Na terenie tego obiektu znalazłem coś takiego. Może to jest ten tytułowy "Bax"??

Wheatley_model.jpg

Będąc 12 dni w Bułgarii zauważyłem ciekawe zjawisko. Otóż znajdowały się tam 3 supermarkety. Jeden zaczynał się na literę B, drugi na A a trzeci na X. I w każdym z nich ceny się nie różniły, ba nawet były takie same. Na półce z alkoholami można było spotkać polską Żytniówkę. Czyżby nasz tajemnicy BAX miał zamiar przejąć każdy supermarket?

Przeglądając Army List w Firefall zauważyłem coś dziwnego.

Nazwę miał dość dziwną:Bax Army.

Czyżby Bax stworzyć armię w grach MMO??

Bax to jest królik baks

Bax to jest królik baks

1_145068258.jpg

Jeśli Bax jest kosmitą i monitoruje forum to co odkryłem wydaje się jeszcze bardziej podejrzane

http://mmorpg.org.pl/forum/index.php?app=core&module=search&do=search&fromMainBar=1

Wpisałem w wyszukiwarce "Bax". I co odkryłem? 8 kont z czego 2 zbanowane. Te zbanowane mają 0 postów. Jednocześnie spośród tych 8 kont tylko dwa coś pisały, ale żadne nie mają więcej niż 30 postów. Jeśli słowo Bax w czymś tam daje liczbę 2110 powinniśmy przyjrzeć się użytkownikowi *klubax. Czemu? Spytacie. Ano temu, że jeśli weźmiemy pod uwagę tylko dwie pierwsze liczby będziemy mieli 21, a ile klubax ma postów? 21.

​Jednak użytkownik **Robax jest tak samo podejrzany. Dlaczego? Zarejestrował się 01 grudnia roku 2010. A więc 01.12.2010. Jednak co bardziej niepokojące jeśli odrzucimy rok i zostawimy tylko dzień i miesiąć wyjdzie nam 0112 czyli od tyłu 2110! Jednak to nie wszystko! Jeśli odrzucimy dzień i dwie pierwsze cyfry roku powstanie 1210 teraz pozamieniamy liczby wyjdzie nam 2110. Jest to bardzo niepokojące

*- http://mmorpg.org.pl/forum/user/7665-klubax/

**-http://mmorpg.org.pl/forum/user/9715-robax/

Wszystko zaczyna układać się w logiczną całość.

Jesteśmy na tropie niezidentyfikowanego osobnika, ostatnio widziałem go w league of legends. Zapuścił skila nam wszystkim, i wygrał grę w jedną sekundę. Potem spotkałem go w docie, o dziwo nic nie robił. Stał na środku mapy, i na złość zmieniał pogodę. Tu trop się urywa, bo zaczęło padać na dworze (przypadek nie sądzę), była burza i nie miałem prądu przez chwilę.

To wiele wyjaśnia, ostatnio gdy grałem z kumplem w lola, i ostro przegrywaliśmy w ich teamie w tym samym czasie rozłączyło czterech graczy został jeden(pewnie bax) zapewniło to nam win :D.