Szczerze każda strona ma słabe i dobre argumenty...
Tłumaczenie, ze gracz może osiągnąć z EQ +20% EXP - no super tylko osoba z Pakietem wtedy ma +30% EXP albo +10% i mocniejsze pod DMG EQ...
czyli wniosek obojętnie w którą stronę osoba używająca Pakietu i tak będzie szybciej EXPić niż pozostali
100 udźwigu jest moim zdaniem sporo, zwłaszcza na początku gry
+16 inventory slots - to mega dużo na początku gry, a fajny dodatek na TOPowej rozgrywce... bo możemy o te "16" slotów dłużej grindować
zanim wrócimy do miasta
z tym TAXem ktoś wyliczał ze bez niego zyskujemy 11k (na zrobieniu czegoś) a z tym taxem (redukcją) 25k
to szczerze myślę ze i tak sporo a czym kwota przedmiotu jest większa tym większy zysk mamy
A ZAZNACZAM!
Ze w tej grze w dużej mierze jest mechanika grindowania tego srebra/kasy w grze po to aby móc ulepszać sprzęt itp - zgadzam się ze bez tego pakietu można osiągnąć to samo tylko dłużej to zajmuje...
Kakao też na ten temat wypowiada się ze to nie P2W tylko przyspieszacz, darmowy gracz może osiągnąć to samo dłuższą drogą...
A MOIM zdaniem to jest P2W... gdzie teraz ludzie przeważnie nie mają 10h dziennie do poświecenia w grze ... tylko 2 i jeśli osoba która gra z pakietem osiąga coś w ciągu 2-3 dni (gra po 2h) a bez osoba zdobywa to w 6+dni...
Jeśli gra będzie rozwijać się dobrze - i wystarczy ze by robili różnego rodzaju kostiumy itp elementy ozdobne - to i tak by Kakao zarabiało sporo kasy.
Patrząc na LOL'a i inne tego typu gry - tam zarabiają na skórkach... i zarabiają!
ale co ja tam wiem...
ja od dłuższego czasu nie gram w BDO (nie lubie u siebie ... ze napalam się na grę... )
tak jak teraz mam hype na No man's sky ale nieeeee poczekam trochę po premierze przecież i ta 99.5% nikt nie odkryje tam planet przecieć...
tak czy siak Kakao zmienia politykę - mam nadzieje ze gracze zniszczą BDO ![:P :P]()