Mam jeszcze jeden wolny klucz. Mogę oddać komuś, kto ma kupiony tylko najtańszy preorder.
Black Desert - EU
Wolny kluczyk 1545-8C4B-0E95-4C21-A69A
Witam Przyjmę chętnie kluczyk (a najlepiej dwa, bo koledze też by się przydał), więc jeśli ktoś takowy posiada to proszę pisać PW.
Z góry dziękuję
siema,
tak ja wyżej czy ktoś ma jeszcze wolny klucz do BD. przydałoby się tą grę przetestować.
Dzięki, pozdrawiam.
O ktorej bd mozna pobrac klienta ?
Chłopcy ma ktoś z was 1 klucz? priv
Chłopcy ma ktoś z was 1 klucz? priv
Kluczyka nie mam ale moge dac pasy do konta ofc jak sprawdze Btw mozemy zrobic ze kazdy wezmie z jedna 2 os extra do konta i wszyscy sprawdza gre ^^
Sprostowanie z cytatami. Aby nie było, że "wymyślił" Max lvl 50. Napisałem dlatego że to jak w l2 85. A później brak lvl capa i leci jak krew z nosa. Czyt. 10moobów = 01% Ja pisałem, że wbicie tego zajmuje 1-2 dni A tutaj macie osobę która napisała poradnik i jej to zajmuje 6-15h w zależności od tego czy podbija itemy. http://www.blackdeserttome.com/forums/index.php?threads/black-desert-fast-leveling-guide.238/ Cytuje reddit.com Wniosek. Tutorial 0-50 Zaczyna się gra 50-55 W tym miejscu jest Korea 55-60. A tutaj forum oficjalne z wdzięcznym tytułem "Leveling to 50 is too fast?" http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/4648-leveling-to-50-is-too-fast/&page=1 Pozdrawiam i teraz dopiszę, że to nie moje zdanie. A ludzi ze świata. Hah haters gonna hate...
W d*pie byłeś i gówno widziałeś. Sugerujesz się poradnikami do innych wersji gry. W naszej pierwszej CB exp rate był inny niż pozostałych wersjach gry. W drugiej CB exp rate znowu zostanie zmieniony + zmienią się bonusy za grę w grupie. Zależnie od feedbacku po drugiej CB, exp rate może zostać zmieniony po raz kolejny, chociaż wydaje mi się, że ten z CBT2 będzie ostatecznym.
Ci, którzy grali na innych wersjach wiedzą już co mają robić, gdzie expić i jak maksymalnie wykorzystać czas, więc jeśli będą chcieli, całkowicie zminimaluzują czas jaki trzeba poświecić na grind 1-50. Osoba, która wcześniej nie grała, będzie się meczyć może nawet dłużej niż tydzień, żeby dojść do 50 poziomu. I tu oświecenie, dobrze piszesz, że 1-50 to tutorial. Nowi będą grać tutorial dłużej, bo będą się uczyć, dla nich to będzie nowa gra. Ci, którzy grali na innych wersjach będą już znali systemy gry i mape. Tacy ludzie będą układać, bądź już ułożyli cały plan jak szybko obejść 1-50.
Więc, proszę, przestańcie pieprzyć, że poziom wbija się za szybko, bo tak nie jest. Gdyby ta gra wyszła na całym świecie w tym samym dniu, to byłbyś pierwszym, który przyleciałby tu płakać, że poziom wbija się za wolno, bo gówno byś o tej grze wiedział.
już działa download... prawie 32gb
No i jeszcze download słaby, 1,38MB/s tylko, ponad 6h pobierania
Mam nadzieję, że ten client zostanie już na główną wersje.
Wyniku konkursu na Pre-Order i kluczyki w konkursie rysowniczym dostępne są na :
oraz
2.FB: https://www.facebook.com/XenoTavern
Gratulujemy Winerom
No i jeszcze download słaby, 1,38MB/s tylko, ponad 6h pobierania Mam nadzieję, że ten client zostanie już na główną wersje.
Ja mam 1,13 MB/s
To nie jest mało, do pojutrza zdążysz Gorzej mają ci co mają mniejszą prędkość
Normalnie mam 4-5MB/s. Kim będziecie grać? Macie już wybrane swoje mainy?
Download ma chwile obecną jest wporządku 14MB/s ,dużo zależy od łącza.
Bez cash shopa, aż do 10 marca
Mam nadzieję, że to zmienią.
Jeśli ktoś będzie miał w zapasie 1 klucz, to z chęcią przyjmę.
Dziękuje.
Bez cash shopa, aż do 10 marca Mam nadzieję, że to zmienią.
Community się powiedzmy lekko oburzyło, bo NIKT nie rozumie powódek dlaczego w ogóle cash shop ma być niedostępny już na starcie.
Myślę iż zrobią kompromis i Cash Shop uruchomią 3 marca. Sądzę, że chodzi tutaj o lvlowanie i dostęp ludzi do takich dodatków jak pety, limity wagi czy sloty w inv. Z jednej strony chcą "nagrodzić" tych co kupili paczkę za 99€ i mają konia peta co im lekko ułatwi życie na spotach a z drugiej strony - pomimo iż jest to duża strata kasy zapewne dla nich - zniwelować do minimum okupowanie spotów przez ludzi, brak możliwości zwiększenia sobie slotów czy limitu wagi dla rusherów będzie nie lada problemem i szybkość lvlowania zdecydowanie zwolni.
Jedyne co to cały item shop będzie na CBT2, dodatkowo podali daty i godziny, najwcześniejszy start o 9 rano w niedzielę 28 lutego.
Pod tym linkiem znajdziecie oficjalną notkę w Języku Polskim o zmianach w CBT2 oraz starcie gry:
Community się powiedzmy lekko oburzyło, bo NIKT nie rozumie powódek dlaczego w ogóle cash shop ma być niedostępny już na starcie.
Wiem widziałem tematy i serio mam nadzieję, że to jeszcze zmienią.
A co to jest ten cash shop ?